ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/12 έως 22/12 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κριέ μου, η νέα εβδομάδα είναι αρκετά εποικοδομητική για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Όλη σου η δράση είναι εστιασμένη σε αυτούς ......
.... τους τομείς και καταφέρνεις και κατακτάς στόχους και πετυχαίνεις τους σκοπούς σου αφού ο Άρης από το Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, λειτουργώντας επιβοηθητικά. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο τονίζει την κοινωνικότητά σου και τα φλερτ από το περιβάλλον σου. Προσοχή θέλω να δείξεις σε ψέματα και παρανοήσεις που θα γίνουν από το περιβάλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους η ατμόσφαιρα γίνεται αρκετά πιο ευχάριστη και στον αισθηματικό σου τομέα. Επιθυμίες εκπληρώνονται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, διασκεδάζεις με το ταίρι σου ή κάνεις νέες πικάντικες γνωριμίες αν δεν έχεις σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανοίγονται καλές προοπτικές σταθεροποίησης στα επαγγελματικά σου και αυτό σου δίνει δύναμη και επιμονή. Στα οικονομικά δέχεσαι σημαντικές διευκολύνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ταύρε μου, το ζητούμενό σου αυτή την εβδομάδα είναι να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Παίρνεις κάποιες πρωτοβουλίες που σε βοηθούν να νιώσεις περισσότερη σταθερότητα και σιγουριά σε αυτούς τους τομείς. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα, και ευνοείται ιδιαίτερα και η προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Στα οικονομικά σου θέλω να δείξεις προσοχή γιατί μπορεί να κάνεις απερίσκεπτα έξοδα. Κάποιες αντιδράσεις και αναστατώσεις στα αισθηματικά θα πρέπει να αποφευχθούν ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι σε ερωτική εγρήγορση αυτή την εβδομάδα, θέτεις επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου , παίρνεις αποφάσεις , διεκδικείς και κατακτάς. Πιο κερδισμένος είσαι εσύ του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη από τον υδροχόο φέρνει κρίσεις ανεξαρτησίας που προβληματίζουν εσένα του 1ου δεκαημέρου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορούν να προωθηθούν τα επαγγελματικά σου σχέδια αφού και κάποιες συνεργασίες σου θα σε στηρίξουν αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή στα έξοδα ενώ απόφυγε αυτές τις μέρες τις υπογραφές συμφωνητικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Δίδυμέ μου, αυτή την εβδομάδα τρέχεις και δεν φτάνεις, είναι πολλές οι υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις όμως παίρνεις σημαντική τόνωση στα οικονομικά σου και αυτό σε βοηθά! Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε μπερδεύει, σε διχάζει και προκαλεί σύγχυση στις επικοινωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, απόφυγε τα ψέματα και τις εξαπατήσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή, ενώ δίνει ευχάριστες νότες ανεμελιάς, αυθορμητισμού και αισιοδοξίας που θα σε αναζωογονήσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε διλήμματα εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα. Κάποια λόγια μπορεί να παρερμηνευθούν! Μία καλή πρόταση για αυτές τις μέρες είναι να αρχίζεις να σχεδιάζεις εξόδους και εξορμήσεις για την περίοδο των εορτών.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους ανάσα στα οικονομικά σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Αυτή την εβδομάδα οι προσπάθειές σου αποδίδουν και βλέπεις περεταίρω ανάπτυξη και πρόοδο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Καρκίνε μου, αρκετά ερωτικό είναι το κλίμα της εβδομάδας για το ζώδιο σου! Ο Άρης από το Σκορπιό φουντώνει τις ερωτικές εξελίξεις, ενώ οι αρμονικές του όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σου επιφυλάσσουν ισχυροποίηση συναισθημάτων και αποκατάσταση στις σχέσεις σου! Κάποιες συγχύσεις στα εργασιακά είναι αναμενόμενες με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα βελτιώσει αισθητά τα οικονομικά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ώρα για ερωτική δράση και απόλαυση! Αυτή την εβδομάδα έχεις τις καυτές σου εξελίξεις που επιτέλους «σπάνε» τα δεσμά της ρουτίνας και σου προσφέρουν αναζωογόνηση. Είναι καλή στιγμή για να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές σου συνεργασίες προχωρούν σε πολύ καλούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα και αυτό σου δίνει θάρρος. Τα οικονομικά βελτιώνονται ενώ υπάρχει η προοπτική ενός έξτρα κέρδους που θα σε ανεβάσει!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Λιοντάρι μου, αυτή την εβδομάδα είσαι περισσότερο δοσμένος σε υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία και την ρουτίνα της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου! Οι υποχρεώσεις σου προχωρούν με επιτυχία, ενώ αισθάνεσαι καλύτερα και ψυχολογικά. Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες, όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα ευνοήσει το άνοιγμα νέων προοπτικών σε μία σχέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να σε πιάνουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες στα αισθηματικά, όμως τονώνεται το αίσθημα της συντροφικότητας και της ζεστασιάς στη σχέση σου! Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο για μία νέα γνωριμία εσύ που δεν έχεις σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δραστήριος στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και καταφέρνεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου! Κάποιες συνεργασίες σου θα κλονιστούν, αλλά είναι για καλό σου! Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις για την ώρα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρθένε μου, αυτή την εβδομάδα είσαι μέσα στην κοινωνικότητα και την επικοινωνία. Μετακινείσαι, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους, σχεδιάζεις, εκφράζεις τις απόψεις σου και παίρνεις πρωτοβουλίες που αφορούν τις γιορτές ή και το νέο έτος! Μπορεί ωστόσο να γίνεις αρκετά επιβλητικός και απόλυτος στον τρόπο έκφρασή σου και αυτό να προκαλέσει σύγχυση και ένταση ανάμεσα σε εσένα και στην οικογένεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή είναι θετικές, πλέεις σε πελάγη ευτυχίες και βιάζεσαι να δεσμευτείς, να σταθεροποιηθείς ή και να δώσεις το λόγο σου κάνοντας σχέδια στο πλευρό του συντρόφου που είσαι δεμένος στενά. Συγκρατήσου τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να προχωρήσεις στην σύναψη σταθερών συμφωνιών αλλά μπορείς να έχεις και τις επαφές εκείνες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά δείξει προσοχή στις σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ζυγέ μου, αυτή την εβδομάδα δραστηριοποιείσαι για την άνοδο των οικονομικών σου και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Παίρνεις ανάσα, νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα. Κάποιες συζητήσεις θα σου προκαλέσουν σύγχυση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή που αναμένεται να βρεθεί στα «ντουζένια» της!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις... Η ερωτική σου ζωή ενεργοποιείται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο και επιτέλους θα αρχίσουμε να σε βλέπουμε και πάλι με χαμόγελα και ενθουσιασμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έστω και αν σε πιάνουν οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μπορώ να πω ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις που θα σε ανεβάσουν σημαντικά. Μία αγορά είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας και θα σου δώσει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σκορπιέ μου, ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό για σένα σημαίνει ότι είσαι σε περίοδο δράσης και εξέλιξης, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου , είσαι πιο διεκδικητικός αλλά και κατακτάς τους στόχους σου! Ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, είναι μέσα στο πρόγραμμα , ιδιαίτερα τώρα που περνά η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κάποιες αστάθειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις την ανάγκη να κάτσεις σπίτι, να αράξεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να ξεχαστείς από όλα όσα ζεις το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις. Εσύ που δεν έχεις σχέση να αναμένεις ευκαιριακές γνωριμίες που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα, δεν θα υπόσχονται πολλά για μέλλον. 
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν στα επαγγελματικά θα μπορούν να έχουν μία πολύ καλή και σταθερή πορεία! Στα οικονομικά σου θα κάνεις ατσαλιές έτσι εύκολα θα δεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου να αδειάζει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τοξότη μου, αυτή την εβδομάδα βρίσκεις την δύναμη για να παλέψεις και να βρεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε έχουν ταλανίσει όλο αυτό το έτος. Σημαντική θα είναι η στήριξη που θα δεχθείς στα οικονομικά σου όπου θα σου δώσει ικανοποίηση. Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι αναμενόμενο ότι θα σε φέρει αντιμέτωπο με μπελάδες και παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου. Το ερωτικό παιχνίδι και τα φλερτ δεν λείπουν με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου είναι κάπως άστατη στα αισθηματικά σου και δεν ξέρεις τι θέλεις, τι είναι το σωστό και τι πρέπει να κάνεις φίλε μου Τοξότη ... Θα πρέπει ωστόσο να αποφύγεις τις επιπόλαιες τάσεις που θα σε φέρουν σε μπελάδες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή εβδομάδα για να λύσεις εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αιγόκερέ μου, αυτήν την εβδομάδα βγαίνεις από το καβούκι σου, διεκδικείς τις επιθυμίες και τα σχέδια σου και κατακτάς αυτό που εδώ και καιρό ήθελες πολύ. Ο Άρης από το Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, σου δίνουν την ώθηση για να πετύχεις σε μεγαλόπνοα σχέδια. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου! Ενώ όλα φαίνονται να εξελίσσονται σε καλούς ρυθμούς, δεν θα λείπουν από την πλευρά σου κάποιες αρνητικές σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορώ να πω ότι ζεις την πιο ρομαντική εβδομάδα της χρονιάς, σίγουρα όμως τώρα έχεις το τσαγανό, την θέληση και τον ερωτισμό ώστε να περάσεις καλά αλλά και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει στον έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που θα δεχθείς από πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, ή από συλλογικούς χώρους θα σε βοηθήσει στην διαχείριση προβλημάτων στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου! Μπαίνεις σε περίοδο οικονομικής εύνοιας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Υδροχόε μου, το πιο σημαντικό αστρολογικό νέο της εβδομάδας για σένα, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου! Μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να απολαύσεις όχι μόνο τον έρωτα, αλλά και τις κατακτήσεις... Ασχολείσαι περισσότερο με το στυλ και την εξωτερική σου εμφάνιση και ... ομορφαίνεις. Αυτές τις μέρες όμως θα είσαι και με τα μούτρα στην δουλειά, όπου αρχίζεις επιτέλους να κινητοποιείσαι και να παίρνεις μπροστά! Κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα συλλογικού / κοινωνικού χώρου είναι μέσα στο πρόγραμμα, έστω και αν σου ρίχνουν την διάθεση ή και την αυτοπεποίθηση με το βάζεις κάτω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου γλυκαίνει, τα αισθήματα φανερώνονται, ενώ ένας έρωτας κρυφός ή μυστικός αποκαλύπτεται ! Είναι ο καιρός που μπορείς να περάσεις καλά και να τονώσεις την αισθηματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ιδανική εβδομάδα για να δοθούν λύσεις και να προχωρήσουν επαγγελματικά σχέδια που είχαν μείνει πίσω. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις και ανησυχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το Σκορπιό δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται με Κρόνο και με Πλούτωνα προωθούν σημαντικά την υλοποίηση των στόχων σου!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ιχθύ μου, ετοιμάσου να ζήσεις μία δραστήρια εβδομάδα! Μεγάλα σχέδια που αφορούν την προοπτική, το μέλλον, τις γνώσεις σου, ή και την εμπειρία σου προχωρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου! Ταξίδια στο εξωτερικό ή συμφωνίες με άτομα που είναι μακριά, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Έγγραφα και νομικές υποθέσεις έχουν μία καλή έκβαση για σένα. Μία αποκάλυψη που θα γίνει αυτή την εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου γιατί φαίνεται ότι υπάρχει παρασκήνιο και πως τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται! Κάποιες αμφιβολίες θα τρυπώσουν τώρα στο μυαλό σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλα σχέδια που αφορούν την πορεία και την προοπτική των επαγγελματικών σου προχωρούν με απόλυτη επιτυχία. Στα οικονομικά σου γίνονται κινήσεις και έρχονται χρήματα στα χέρια σου (κατά πάσα πιθανότητα οφειλόμενα)


πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου