Σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά,προσθέτουμε το ζαχαρούχο και την σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε να λιώσει 3-4 λεπτά.....
Βάζουμε σε θήκες για μάφινς από σιλικόνη,ή αν κάνουμε μεγαλύτερη δόση σε ένα μικρό πυρέξ με στρωμένη λαδόκολλα
Αφού κρυώσει,το βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες να σφίξει
Ξεφορμάρουμε και με ένα μαχαίρι του σεφ,κόβουμε σε μικρά σοκολάτακια
Πασπαλίζουμε με κακάο
Διατηρούμε 2-3 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου,ή μια βδομάδα στο ψυγείο (μέσα σε τάπερ)
Λιώνει στο στόμα
Υλικά
200 γρ ζαχαρούχο γάλα
150 γρ σοκολάτα γάλακτος
Κακάο για το πασπάλισμα
Προαιρετικά
ξηροί καρποί,βανίλια,ξύσμα πορτοκάλι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από jimdiasrecipes
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου