ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 9/12 έως 15/12 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κριέ μου, τη νέα εβδομάδα ανανεώνεσαι και η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη. Σε αυτό θα βάλει για τα καλά το χεράκι του ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, όπου θα σε ωθήσει να κάνεις νέα σχέδια ......
.....  για την πορεία σου! Με την Πανσέληνο στους Διδύμους (12/12) πρόσεξε μην παρασυρθείς σε επιπόλαια λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Πιέσεις για τα επαγγελματικά αναμένονται κοντά στην Τετάρτη με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου από τον Αιγόκερω που σε επηρεάζει άμεσα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι Κριός γεννημένος κοντά στις 21-27/3 να αναμένεις μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία που θα αναβαθμίσει τον οικονομικό σου τομέα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι πιο απόλυτος στα θέλω σου φίλε μου Κριέ αυτή την εβδομάδα, και ίσως να πιέσεις περισσότερο το ταίρι σου (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο Δεκαήμερο). Ο Ερμής από τον Τοξότη ωστόσο θα σε βοηθήσει σταδιακά να βελτιώσεις το επικοινωνιακό κλίμα στη σχέση σου. Βρίσκεσαι σε «μπακουρό – κατάσταση»; Είναι η ιδανική εποχή για δικτύωση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις και οι ευθύνες στα επαγγελματικά δεν λείπουν όμως με τον Δία στον Αιγόκερω θα έχεις την ανταμοιβή σου αρκεί να εργαστείς συνετά και συγκροτημένα. Τα οικονομικά μπορούν και θα έχουν μία σταδιακή βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ταύρε μου, αυτή την εβδομάδα φουντώνουν για τα καλά οι ανασφάλειες σου ιδιαίτερα για τα οικονομικά τα οποία επηρεάζονται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 12/12 στους Διδύμους. Ο Ερμής από τον Τοξότη θα φέρει ειδήσεις και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Με την Σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου καταλαγιάζεις πιο ώριμα σε αποφάσεις και σε σχέδια για την πορεία σου! Το ευεργετικό τρίγωνο Δία – Ουρανού προσφέρει αέρα ανανέωσης και επέκτασης στη ζωή σου. Έχει έρθει η ώρα για μία νέα και πολύ σημαντική αλλαγή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι μία καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να αφεθείς στα χάδια ενός νέου έρωτα που είναι ικανός να σε βγάλει από τα στενά μονοπάτια της απογοήτευσης που ήσουν τους τελευταίους μήνες. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Αιγόκερω βάζουν τα δυνατά τους για να βελτιώσουν τις συνθήκες αλλά και τη προοπτική των σχέσεών σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις κόντρες με επαγγελματικούς συνεργάτες αυτή την εβδομάδα. Μία πρόταση θα σε χαροποιήσει. Τα οικονομικά είναι με αστάθειες και αυτό σε αγχώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Δίδυμε μου, αυτή την εβδομάδα έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο σου που διεγείρει για τα καλά το συναισθηματικό σου κόσμο και σε κάνει να βρίσκεσαι μπερδεμένος, συγχυσμένος και σε διλήμματα σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών αλλά και των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Δεν παύει να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να καλυφθούν και εσύ αισθάνεσαι ότι είσαι περιορισμένος και εγκλωβισμένος χωρίς πολλά περιθώρια ελευθερίας. Ο αγώνας που δίνεις τώρα θα σου φέρει ανταμοιβή υλική και συναισθηματική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα βελτιώσει τις συνθήκες στη σχέση σου γιατί θα μπορείς να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το άτομο που συνδέεσαι ή και να βρείτε λύσεις στα ζητήματά σας. Όσο για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, η εβδομάδα έχει εξωστρέφεια και γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου. Κάποιο άτομο πιθανότατα θα προσπαθήσει να σε εμπλέξει... Στα οικονομικά για την ώρα είσαι περιορισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Καρκίνε μου, αυτή την εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου και κάνεις τον απολογισμό σου. Η Πανσέληνος – που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογικό αναβρασμό, όμως αυτή η τάση δεν θα κρατήσει πολύ. Αυτές τις μέρες οριοθετείς καλύτερα τις σχέσεις σου και βάζεις αποστάσεις από κάθε τι που δεν αξίζει ή δεν σου ταιριάζει. Νέες γνωριμίες, φιλίες, δικτύωση και ευκαιρίες για να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου αναμένονται με το τρίγωνο Δία – Ουρανού ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι κάπως βαρύ το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Σφίγγεις τα δόντια και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς αυτή την εβδομάδα και πρέπει να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά. Τα οικονομικά αναβαθμίζονται και σε αυτό θα σε βοηθήσει σταδιακά η σύναψη νέων συνεργασιών ή νέων ευκαιριών που θα προέλθουν από άτομα που τώρα μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Λιοντάρι μου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στους Διδύμους κρίνεται θετική για το ζώδιο σου αφού σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε κοινωνικούς κύκλους. Γίνεσαι αγαπητός και περιζήτητος, δεν παύει όμως να δέχεσαι και κάποιες «βολές» από άτομα που σε ζηλεύουν. Με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν λείπουν οι προσκλήσεις, οι προτάσεις για διασκέδαση αλλά και τα φλερτ... Το άγχος σου για ζητήματα εργασιακά είναι κυρίαρχο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ώρα για παιχνίδι και επιβεβαίωση έφτασε! Με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορείς να πεις αυτά που αισθάνεσαι και να βρεις την ανάλογη ανταπόκριση. Ευχάριστες μετακινήσεις με το σύντροφό σου ευνοούνται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι δεδομένο ότι οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι πιεστικές και το άγχος σε κυριεύει! Ωστόσο τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσεις τον τρόπο εργασίες σου! Στα οικονομικά βρίσκονται λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρθένε μου, αυτή την εβδομάδα είσαι στο τρέξιμο γιατί βάζεις ένα προσωπικό στοίχημα να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου! Η πανσέληνος στους Διδύμους φορτώνει το πρόγραμμά σου με πολλές υποχρεώσεις, όμως σου δημιουργείται και έντονη ανησυχία για το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής. Στον έρωτα διεκδικείς τα θέλω σου και τα κατακτάς. Συζητήσεις με την οικογένεια φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Διανύεις μία καλή περίοδο για τα ερωτικά σου, παθιάζεσαι, απολαμβάνεις θέτεις όμως και τα όρια και τους κανόνες σου! Ο στόχος που έχεις βάλει στο μάτι , γίνεται πραγματικότητα! Ένα άτομο ξυπνά μέσα σου συναισθήματα πρωτόγνωρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην υπερβάλεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και πρόσεξε παραπάνω στις συνεργασίες σου! Στα οικονομικά σου προς το παρόν δέχεσαι πιέσεις, όμως αυτή η τάση δεν θα κρατήσει για πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ζυγέ μου, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνά στον Τοξότη και γίνεσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός. Σχεδιάζεις νέα πράγματα και έχεις την δίψα για μετακινήσεις και επαφές. Η πανσέληνος στους Διδύμους κρίνεται θετική για το ζώδιο σου, γιατί σε ωθεί να διευρύνεις με κάθε τρόπο τους ορίζοντές σου! Λίγο προσοχή σε εποχιακές ιώσεις. Κάποιες οικογενειακές πιέσεις δεν θα λείψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ζητούμενό σου αυτή την εβδομάδα είναι να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή και να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο. Οι ζήλειες, τα πάθη και τα αδιέξοδα όμως, κάνουν την ερωτική σου ζωή να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές πιέσεις. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν και αυτό σε κάνει να χάνεις τον προγραμματισμό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου είναι τα οικονομικά σου! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων βγάζει αρκετά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια τα οποία και σου προκαλούν αναστάτωση. Με τον Ερμή από τον Τοξότη έχεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά αδιέξοδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής γίνεται πιο ζεστό μέσα από την επαφή και την επικοινωνία με το ταίρι σου! Κάποιες απαντήσεις για παρελθοντικές καταστάσεις είναι πολύ πιθανό να δοθούν τώρα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ζήλειες και τις εμμονές στα ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε κατάλληλα τις ευκαιρίες γνωριμιών και συμφωνιών που σου δίνονται αυτό τον καιρό στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου να περιμένεις κάποιες προσωρινές πιέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τοξότη μου, αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις τον Ερμή στο ζώδιο σου και βγαίνεις για τα καλά από το καβούκι σου, έχοντας την επιθυμία να εκφραστείς, να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις κόσμο. Η Πανσέληνος στους Διδύμους όμως, φέρνει και κάποιες συγχύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών επομένως προσοχή στην επιπολαιότητα και στην βιασύνη αυτές τις μέρες. Τα οικονομικά έστω και αν σε ζορίζουν μπορούν τώρα να βρεθούν σε μία πολύ καλύτερα πορεία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να μην διανύεις την σούπερ εποχή για την αισθηματική σου ζωή, όμως τώρα μπορείς να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τα θέλω σου, τις ανάγκες σου και να αναγνωρίσεις τι είναι σημαντικό και έχει αξία για την πορεία σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σε κάποιες επαγγελματικές συγχύσεις που θα προκύψουν εξαιτίας της Πανσελήνου στους Διδύμους. Ο εκνευρισμός με συνεργάτες θα είναι διάχυτος. Στα οικονομικά σου αναμένεται να περάσεις κάποιες πιέσεις που γρήγορα θα ξεπεραστούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αιγόκερε μου, ο Δίας έχει εισέλθει στο ζώδιο σου πραγματοποιώντας αυτή την εβδομάδα το τρίγωνό του με τον Ουρανό. Διανύεις περίοδο όμορφων αλλαγών και έστω αν αυτό δεν το έχεις κατανοήσει, σύντομα θα δεις πολλά όμορφα γεγονότα να γίνονται στη ζωή σου! Η εργασία γίνεται πηγή άγχους αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και νιώθεις ότι όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια σου, αυτό σε γεμίζει με το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρέωσης που σε κάνει να νιώθεις περιορισμένος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτή την εβδομάδα σκέφτεσαι πως είτε θα κάνεις τώρα κάποια πράγματα είτε ποτέ .. Σκληραίνεις, θέτεις τους όρους σου, παθιάζεσαι αλλά στο τέλος ικανοποιείσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε μία καλή διαχείριση του χρόνου σου αυτές τις μέρες γιατί οι εργασίες σου θα είναι πολλές και το άγχος διάχυτος. Βελτιώσεις στα οικονομικά είναι αναμενόμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Υδροχόε μου, αυτή την εβδομάδα το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους. Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, φουντώνει την ερωτική σου λίμπιντο και η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά ... Δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να λειτουργείς και κάπως παρασκηνιακά ή να μην ανακοινώνεις για την ώρα τις πραγματικές σου προσδοκίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απολαμβάνεις τον έρωτα αυτή την εβδομάδα και δεν θέλεις πολύ σούσουρο για αυτό, κρατάς μόνο για τον εαυτό σου αυτό που ζεις. Η πανσέληνος διεγείρει τα ερωτικά σου ένστικτα και σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να βρεις επαγγελματικές λύσεις και διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις πιο ευέλικτα την πορεία των επαγγελματικών σου! Στα οικονομικά σου για την ώρα θα υπάρχουν αστάθειες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ιχθύ μου, η εβδομάδα είναι έντονη και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα επαγγελματικά αλλά και στις προσωπικές οικογενειακές καταστάσεις που τρέχουν αυτό τον καιρό στη ζωή σου! Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και τώρα επικοινωνείς τα επαγγελματικά σου σχέδια και είσαι σε επαφές και συμφωνίες. Η Πανσέληνος στους Διδύμους προκαλεί ασυμφωνίες με τα άτομα που συμβιώνεις, ενώ δεν λείπουν και κάποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα από την πλευρά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι επιθυμίες εκπληρώνονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, κάνει τα αδύνατα να γίνονται δυνατά! Ένας έρωτας μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον ή με άτομο που σε συνδέει μία βαθιά εκτίμηση είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Αν είσαι σε σχέση απόλαυσε στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι θετική για να προχωρήσεις σε νέα συμφωνητικά, να κουβεντιάσεις για νέα επαγγελματικά σχέδια ή και για να έχεις την πρόταση, την ιδέα που θα δώσει την ώθηση στον επαγγελματικό σου τομέα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο!

ΠΗΓΗ

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου