Πλένουμε πολύ καλά την κοιλιά και το πόδι .Τα τρίβουμε καλά καλά με τον χυμό τών λεμονιών. Στην κατσαρόλα βάζουμε ....
.... τόσο νερό μέχρι να τα σκεπάσει. Ρίχνουμε τις 2 σκελίδες σκόρδο και τα βράζουμε δυόμιση ώρες στην κατσαρόλα ή μία ώρα σε χύτρα ταχύτητος. Μόλις βράσουν τα βγάζουμε και τα ψιλοκόβουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα μέσα στο ζουμί τους και ρίχνουμε το αλάτι . Τις άλλες 2 σκελίδες σκόρδο τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις αδειάζουμε στο ξύδι,μ έσα σε ένα μπουκαλάκι για να ρίξουμε όσο θέλουμε στο πιάτο μας.
Υλικά
Μοσχαρίσιο πόδι μπροστινό 1 κιλό
Κοιλιά μοσχαρίσια 1/2 κιλό
Σκόρδο 4 σκελίδες
Ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού
Αλάτι
Καυτέρη κόκινη πιπεριά προαιρετικά
Λεμόνι 2 μεγάλα
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου