ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Τα ζώδια για τον Νοέμβριο 2019!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Φτάσαμε στο Νοέμβριο 2019, όπου πράγματι Κριέ μου σου δίνει σημαντικές ανάσες ανανέωσης και αισιοδοξίας. Η Αφροδίτη και ο .....
.....  Δίας από τον Τοξότη, κάνουν τα πάντα για να διευρύνουν τους ορίζοντές σου και για να σου προσφέρουν νέες προοπτικές, νέες εμπειρίες. Ταξίδια, Γνωριμίες, Επαφές, Εκπαιδευτικά προγράμματα και Νομικές υποθέσεις κρίνονται υπέρ σου αυτό το μήνα. Οι Σχέσεις και οι Συνεργασίες σου συνεχίζουν να οδεύουν σε τεντωμένο σκοινί ως τις 19/11 που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Προσοχή σε πλεκτάνες και αποκαλύψεις ιδιαίτερα κοντά στις 5/11. Το πάθος σου για έρωτα, ζωή, δράση θα είναι τονισμένο, ενώ η διεκδικητικότητά σου θα σε βοηθήσει να πας τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Σημαντικά επιτεύγματα θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα κατανοήσεις ότι αυτό το έτος μπορεί να κουράστηκες αρκετά, όμως ανταμείφτηκες από τις προσπάθειές σου (ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα).
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας ελπιδοφόρος μήνας ξεκινά για τα αισθηματικά σου, αφού η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, ανανεώνει σημαντικά την αισθηματική σου ζωή. Ευνοούνται οι νέες ερωτικές γνωριμίες, που πιθανότατα να είναι με διαφορά ηλικίας , με άτομο που γνώρισες σε ένα ταξίδι ή σε ένα σεμινάριο, ή ακόμα και με έναν άνθρωπο που έχετε κάποια μορφή διαφοράς. Ωστόσο αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα βελτιωθεί σημαντικά η επικοινωνία με το ταίρι σου! Προσοχή στα αδιέξοδα ερωτικά πάθη, σε εσένα που έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου Κριέ μου θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις και μία επιθυμία σου θα μπορέσει να γίνε πραγματικότητα αυτό το μήνα. Οι προσπάθειες που έκανες μέχρι σήμερα, πιάνουν επιτέλους τόπο και αυτό σου δίνει ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν αστάθειες, αφού ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό. Προσοχή στα λάθη με τα χρήματα, ενώ απέφυγε σημαντικές οικονομικές υπογραφές. Επιπλέον από τις 19/11 με τον Άρη από το Σκορπιό γίνονται πιο πιεστικές οι συνθήκες στα οικονομικά, με έκτακτα έξοδα να σε αποδιοργανώνουν.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Όλα κυλούν ομαλά και βρίσκεις τους ρυθμούς σου! Η φυσική σου κατάσταση βρίσκεται στα καλύτερά της, παρόλο που σε πιάνουν κάποιοι φόβοι οι οποίοι οφείλονται στο παρελθόν.Τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Νοέμβριος για σένα φίλε μου Ταύρε είναι ένας μήνας γεμάτος συναίσθημα, αλλά και επαφές με άτομα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12/11 στο ζώδιο σου, κορυφώνει κάποιες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, που σου προσφέρουν δύναμη, σταθερότητα, σιγουριά, ασφάλεια. Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τις 21/11 στο ζώδιο του Σκορπιού και έτσι έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του χτες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Μία επανασύνδεση είναι εφικτή, αρκεί να είναι κάτι που το θέλεις πραγματικά πολύ. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα το πρόγραμμά σου θα είναι εξαιρετικά πιεσμένο, η εργασία θα σου απορροφά μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σου, όμως είναι σπουδαίο ότι θα καταφέρεις να δεις άνοδο στα οικονομικά σου. Μία αγορά είναι πολύ πιθανό να την κάνεις ως το τέλος του μήνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν σχέδια που μείνανε στην μέση στα αισθηματικά σου Ταύρε μου και αυτό το μήνα τα βγάζεις από το ντουλάπι των αναμνήσεων και τα κάνεις πραγματικότητα. Μία επανασύνδεση είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και να έχει μία πολύ καλή πορεία. Οι πιο ευχάριστες και θετικές στιγμές του μήνα για τα ερωτικά σου ωστόσο έρχονται από τις 26/11 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα Ταύρε μου, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και το πρόγραμμά σου φορτωμένο. Δεν σε φοβάμαι όμως θα τα βγάλεις για μία ακόμα φορά παλικαρίσια. Δεν θα λείψει η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες. Στα οικονομικά σου έχεις μεγάλη άνοδο , ενώ μία «τυχερή» εξέλιξη, θα σε βοηθήσει να έχεις ένα έξτρα έσοδο.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Μην τεντώνεις το σκοινί παραπάνω απ΄οσο μπορεί να αντέξει ταύρε μου γιατί αυτό το μήνα φαίνεται ότι είσαι σε άγχος και παραμελείς την φροντίδα του εαυτού σου και της διατροφής σου. Χαλάρωσε τους τόνους, γιατί ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα, εντέλει θα νιώσεις κουρασμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες φέρνει για σένα ο Νοέμβριος 2019 αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη 1/11 και θα παραμείνει ως τις 26 του μήνα δίνονται νέα πνοή στον τομέα των σχέσεων. Οι μέρες σου γίνονται πιο ζεστές και συντροφικές και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές. Στις 26/11 έχουμε και τη Νέα Σελήνη από τον Τοξότη η οποία και θα φέρει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας σου! Η σπίθα του ερωτισμού και της δημιουργικότητας θα σε κρατά ενεργό ως τις 19/11 και σε αυτό θα φροντίζει ο Άρης από το Ζυγό. Ο μήνας ωστόσο έχει και την κούραση του ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκαήμερό του, όπου η εργασία θα σου απορροφά μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σου! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από 1-21 του μήνα έτσι λοιπόν θα κυριαρχεί η αταξία στο ημερήσιο πρόγραμμά σου αλλά και κάποιες καθυστερήσεις / αναβολές στην εργασία σου! Δίνεις λύσεις αυτό το μήνα σε πρακτικές, οικονομικές υποθέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο αυτό το μήνα και σε αυτό φροντίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη , που χαρίζει εύνοια, χαρά, δημιουργικότητα στον τομέα των σχέσεών σου. Δένεσαι πιο ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρον ενώ στο τέλος του μήνα με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία, υπάρχει μία άκρως τυχερή εξέλιξη που φαίνεται ότι σε ευνοεί στο έπακρο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Νοέμβριος σε βοηθά να επιλύσεις εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές, σίγουρα ωστόσο δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, ανάδρομος από το Σκορπιό κάνει κάπως χαοτικό το κλίμα της καθημερινότητας. Κάποιες εργασίες σου θα πάνε πίσω, ενώ δεν θα λείπουν και οι αναποδιές. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να λάβεις ανακούφιση τακτοποιώντας κάποια χρέη.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να φροντίσεις ζητήματα της φυσικής σου κατάστασης τα οποία και αμελούσες το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι η ιδανική περίοδος για σημαντικές εξετάσεις, ή για την απόφαση να αλλάξεις κάποιες από τις συνήθειες σου, θα είναι δύσκολο στην πορεία να διατηρήσεις τις αποφάσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Επιτέλους ανάσα σου δίνεται αυτό το Νοέμβριο αγαπημένε μου Καρκίνε. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο σου, οι μέρες αιχμής όμως θα είναι ως τις 19/11. Σταθεροποίηση σε όνειρα, σχέδια και σχέσεις έρχεται κοντά στις 12/11 με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου. Όμορφες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα και στην καθημερινότητά σου αναμένονται από 1-26 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Στα αισθηματικά σου αναμένονται πολλές και πικάντικες εξελίξεις, όπου θα έχουν και «άρωμα» παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να μπαίνει σε μία πιο σταθερή πορεία Καρκίνε μου. Λύνονται διαφωνίες του παρελθόντος, ικανοποιούνται κάποιες προσδοκίες σου, γεφυρώνεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε έναν σημαντικό της ζωής σου άνθρωπο. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία και για μία ερωτική επανασύνδεση που θα σου προσφέρει ανακούφιση. Ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις αναμένονται στην αισθηματική σου ζωή από τις 26/11 που θα περάσει και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο μήνας μπορεί να ξεκινά με κάποιες ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες, γρήγορα όμως το κλίμα αποκαθίσταται. Κάνεις αναπροσαρμογές στην εργασία σου που πιάνουν τόπο. Μπορείς και τις σχεδιάζεις από την αρχή του μήνα και τις θέτεις σε εφαρμογή από τις 26 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Στα οικονομικά σου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία αυτό το μήνα. Απεναντίας είσαι πιο άνετος να ελιχθείς.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Ήρθε η ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου, το σώμα σου, την φυσική σου κατάσταση, να κόψεις κακές συνήθειες ή και να ασκηθείς. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη που θα βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που αισθάνεσαι σωματικά αλλά και ψυχικά.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένας άκρως δημιουργικός και ερωτικός μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Λέοντα. Από 1-26 του μήνα η Αφροδίτη από τον Τοξότη αναζωογονεί την ερωτική σου ζωή φέρνει φλερτ και ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά, ανεμελιά. Η Πανσέληνος στον Ταύρο κορυφώνει κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που κρίνονται υπέρ σου. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή, είναι φανερό ότι θα σε προβληματίσουν αισθητά αυτό το μήνα. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, αλλά και σε συζητήσεις που θα εξελιχθούν σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα της οικογένειας. Νοσταλγικές σκέψεις του παρελθόντος συχνά θα τριγυρνούν αυτή την περίοδο στο μυαλό σου, όμως κοιτάζεις μπροστά βλέποντας τη ζωή σου να μπαίνει σε μία πιο όμορφη ρότα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι από τα πιο τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου για τα αισθηματικά φίλε μου Λέοντα. Σε αυτή την εύνοια θα βάλει για τα καλά το χεράκι της Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη που θα αναζωογονήσει την ερωτική σου ζωή. Φλερτ, κατακτήσεις, ερωτικές προσκλήσεις θα δώσουν «φωτιά» στα ερωτικά σου από τώρα ως και τις 26/11 . Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία και ναι η δική σου «τυχερή» στιγμή για έρωτα έρχεται για να ανοίξει ένα νέο ορίζοντα, μία νέα προοπτική στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από το ξεκίνημα του μήνα οι μέρες σου είναι γεμάτες επικοινωνίες, προτάσεις, ιδέες για ζητήματα επαγγελματικά. δεν λείπουν οι «κόντρες» και οι αντιπαραθέσεις εξαιτίας της ύπουλης συμπεριφοράς συνεργατών, αλλά σε αυτό δεν σε φοβάμαι. Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις να έχεις την ανταμοιβή και την δικαίωση για τις προσπάθειες που έχεις κάνει σε όλη την διάρκεια του έτους. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και δίνονται λύσεις που σε ικανοποιούν.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αποφασίζεις να βάλεις όρια και πρόγραμμα στη ζωή σου προκειμένου να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου αγαπητέ μου Λέοντα. Έχεις την ικανότητα να πειθαρχήσεις περισσότερο σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή σωματικής άσκησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Νοέμβριος ξεκινάμε τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο Σκορπιό Παρθένε μου. Αυτό για σένα σημαίνει ότι ως τις 26 Νοεμβρίου είσαι σε μία περίοδο αναθεώρησης, με σκέψεις που αφορούν το παρελθόν. Επαφές με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό ευνοούνται αυτό το μήνα. Θέλω την προσοχή σου στην οδήγηση, στο μεταφορικό μέσο, αλλά και σε συζητήσεις που μπορεί εντέλει να προκαλέσουν παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο Κρόνο – Ποσειδώνα, θα βοηθήσει αυτό το μήνα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ώστε να έχεις μία σημαντική ικανοποίηση από την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας. Ικανοποιείται ένα όνειρο ή μία επιθυμία που έτρεφες σε αυτούς τους τομείς. Από την άλλη πλευρά, το Νοέμβριο βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες στο σπίτι, στην οικογένεια, ενώ η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα αρκεί να υπάρχει ένα δομημένο σχέδιο, επιμονή, θυσίες και προσπάθειες. Έτσι λοιπόν και εσύ Παρθένε μου ηρεμείς ψυχολογικά αυτό το διάστημα και έρχεσαι πιο κοντά και ουσιαστικά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Δημιουργείται περισσότερη οικειότητα με το ταίρι σου! Προσοχή στα ερωτικά ψέματα και στα μπερδέματα κοντά στις 14/11 ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν πηγαίνουν στους γρήγορους ρυθμούς που θα θελες, υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια και είσαι σε αναμονή για κάποια πράγματα. Μην χάνεις όμως το κουράγιο σου προσπάθησε για το καλύτερο και θα το έχεις. Στα οικονομικά σου είναι πιεστικό το διάστημα ιδιαίτερα ως τις 19/11 όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις αυτό το μήνα Παρθένε μου για να αποφύγεις αναποδιές ή και απροσεξίες. Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, αρκεί να μπορέσεις να λειτουργήσεις προσγειωμένα και καθόλου παρορμητικά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Δυναμικά ξεκινά ο Νοέμβριος για το δικό σου ζώδιο Ζυγέ μου αφού ο Άρης συνεχίζει την πορεία του σε εσένα, κάνοντας τις ημέρες σου αρκετά πιο εκρηκτικές, έντονες, αλλά εσένα έτοιμο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για τη ζωή σου! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου δίνει την σπιρτάδα για να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο και όλο αυτό είναι κάτι που σου αρέσει. Οικογενειακές υποθέσεις που σε ταλάνιζαν, αρχίζουν πλέον να υποχωρούν, βρίσκεις λύσεις και αυτό σε ανακουφίζει. Τα οικονομικά σου θα σε ταλαιπωρήσουν ωστόσο αυτό το μήνα αφού τόσο ο ανάδρομος Ερμής από το Σκορπιό όσο και ο Άρης από το ίδιο ζώδιο, θα εξανεμίσουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Ένα ταξίδι κατά την διάρκεια αυτού του μήνα είναι πολύ πιθανό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου και να φλερτάρεις ... Αρκετά με τα δάκρυα και την στεναχώρια, τώρα είναι η σειρά σου να αναλάβεις δράση και να δεις τις μέρες σου να γεμίζουν με περισσότερα χαμόγελα και χαρά. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνει αρκετές νέες επαφές που τονώνουν το «εγώ» σου, ενώ ο Άρης από το ζώδιο σου, τονώνει την λίμπιντό σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμεί το κλίμα στα επαγγελματικά σου, παρόλο που οι πρώτες 5 μέρες του μήνα θα σε βρίσκουν ανήσυχο και φοβισμένο για το τι θα γίνει στην πορεία. Για το μήνα Νοέμβριο καλό είναι να μην προβείς σε νέα σημαντικά ξεκινήματα, αξιολόγησε προτάσεις και ιδέες για να οδηγηθείς λίγο αργότερα σε ενάρξεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα φέρει τις καθυστερήσεις του σε οικονομικά έγγραφα. Οι οικονομικές σπατάλες θα αποδειχθούν ζημιογόνες από τις 19/11 που θα περάσει ο Άρης στο Σκορπιό.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Προφυλάξου αυτό το μήνα από τις εποχιακές ιώσεις ιδιαίτερα κοντά στις 14/11. Στο τέλος του μήνα αποφάσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση , θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και εσύ θα ακολουθήσεις αλλαγές στο πρόγραμμά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Νοέμβριος είναι μήνας αναθεώρησης και σημαντικών αποφάσεων για το ζώδιο σου Σκορπιέ μου. Με το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα ικανοποιούνται επιθυμίες και βάζεις πιο σταθερές βάσεις για την πορεία των σχεδίων σου! Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο σου, σε οδηγεί σε επαναξιολογήσεις καταστάσεων του παρελθόντος. Σκέψεις, Συζητήσεις και Αποφάσεις περιστρέφονται γύρω από το παρελθόν σου. Οι επαφές που γίνονται αυτό το μήνα σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε κάτι που ήθελες εδώ και καιρό να υλοποιήσεις. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αναβαθμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Δυνατές ερωτικές στιγμές θα ζήσεις κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η φλόγα του έρωτα γίνεται πιο σταθερή, ζεστή και σε ζεσταίνει στις πρώτες κρύες νύχτες του φθινοπώρου. Έρωτας από το παρελθόν, φαίνεται ότι δίνει μία σταθερότητα στο παρόν σου και αυτό σε ικανοποιεί και σε γεμίζει. Οι πιο ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου όμως, έρχονται από τις 26 Νοεμβρίου που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Τότε να αναμένεις πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σε κουράζουν σημαντικά αυτό το μήνα, όχι μόνο γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, όσο γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις, μπερδέματα αλλά και αρκετός ανταγωνισμός που σε πάει πίσω. Φρόντισε αυτό το μήνα να εργαστείς πιο παρασκηνιακά, μην ανακοινώνεις τα μετέπειτα σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου έχεις σημαντική βελτίωση σε όλη την διάρκεια του μήνα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αρκετές στιγμές του μήνα θα νιώσεις αδύναμος, κουρασμένος και ότι έχεις την ανάγκη να χουχουλιάσεις και να αφήσεις όλες τις υποχρεώσεις πίσω. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Καλωσορίζεις το Νοέμβριο με την Αφροδίτη αλλά και τον Δία να κινούνται στο ζώδιο σου! Είναι βέβαιο λοιπόν ότι έχεις να βαδίσεις σε έναν μήνα πρόσχαρο, ευδιάθετο, επεκτατικό αλλά και ερωτικό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου προσδίδει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και σε βοηθά να αφεθείς στις απολαύσεις της ζωής. Ομορφαίνεις, αλλάζεις την εμφάνισή σου και είσαι αγαπητός στο περιβάλλον σου! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια ως τις 19/11, οι προσκλήσεις, τα καλέσματα και οι δραστηριότητες με άτομα συλλογικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος κάνουν τις ημέρες σου γεμάτες και δημιουργικές. Από την άλλη πλευρά, ο μήνας σε βοηθά να βρεις λύσεις σε θέματα που σε βασάνιζαν από το παρελθόν. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για οικονομικά που συνδέονται με το ακίνητο ή με την οικογένεια. Δεν θα λείψουν ωστόσο αυτό το μήνα κάποιες μοναχικές τάσεις, στις οποίες θα εκδηλώσεις κάποιους ασυνείδητους φόβους ή ανασφάλειες. Ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό εντείνει το κλίμα καχυποψίας ενώ σε προϊδεάζει ότι πρέπει να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αυτό το μήνα φίλε μου Τοξότη. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, είναι βέβαιο ότι έχεις να περάσεις υπέροχες στιγμές. Η σχέση σου μπαίνει σε μία νέα πορεία, ικανοποιείσαι από τις εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα ενώ κάνεις και νέα σχέδια για την πορεία της σχέσης σου! Η τύχη, σε ευνοεί για να μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση ντύσου, στολίσου, διασκέδαση και σίγουρα αυτό το μήνα θα πεις οριστικό «αντίο» στη μοναξιά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αυτό το μήνα ενώ εσύ θα χρειαστεί να αφοσιωθείς περισσότερο σε εκκρεμότητες που έχεις. Δεν αποκλείεται να βγουν τώρα στην επιφάνεια κάποια λάθη ή παρανοήσεις επαγγελματικές που θα κληθείς τώρα να αντιμετωπίσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που συνεργάζεσαι και έχε το νού σου να αποφύγεις πλεκτάνες ή κουτσομπολιά. Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι σχετικά πιο βελτιωμένος. Κλείνεις «τρύπες» του παρελθόντος και αυτό σου δίνει ανάσα και ελπίδα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα θα θελήσεις να επιμεληθείς περισσότερο την εξωτερική σου εικόνα. Θα κάνεις όμορφες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και θα σου προσθέσουν στυλ και γοητεία. Από πλευρας φυσικής κατάστασης είσαι ενδυναμωμένος, θέλω μόνο λίγο παραπάνω προσοχή στην καταπόνηση του οργανισμού σου από τις 19/11 και έπειτα όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ένας σπουδαίος μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Αιγόκερε. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός είναι το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιο σου, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Διανύεις ένα διάστημα που πολλοί από τους στόχους και τα όνειρα που έκανες ως σήμερα, θα φτάσουν στο στάδιο της υλοποίησης και της εκπλήρωσης. Τα δεινά και οι ταλαιπωρίες εντέλει θα σε βγάλουν στο μονοπάτι που εσύ είσαι είχες αποφασίσει να βαδίσεις ... Φίλοι του παρελθόντος επανέρχονται στο παρόν σου, ενώ και επιθυμίες που είχαν μείνει στη μέση, μπαίνουν τώρα στα «σκαριά» της υλοποίησης. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ένταση ιδιαίτερα ως τις 19/11 με τον Άρη στο Ζυγό, και πρέπει οι χειρισμοί σου να είναι λεπτοί και συγκροτημένοι. Η Ερωτική σου ζωή αρχίζει να βελτιώνεται από τις 12/11 με την Πανσέληνο στον Ταύρο, ενώ σταδιακά καθώς οδηγούμαστε στο φινάλε του μήνα, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου, χαρίζοντας σημαντική ανανέωση αλλά και εκπλήξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στο ξεκίνημα του μήνα έχεις την ανάγκη να ηρεμήσεις, να σκεφτείς το μέλλον και την πορεία των αισθηματικών σου, αλλά και να κάνεις σχέδια για την πορεία σου! Μπορεί να αισθάνεσαι προσωρινά μία απογοήτευση, εξαιτίας του τεταμένου διαστήματος που πέρασες τον Οκτώβριο. Ίσως όμως τώρα υπάρχουν στο μυαλό σου ακόμα πληγές από καταστάσεις του παρελθόντος. Σταδιακά από τις 12/11 μπαίνεις σε μία πιο ερωτική ατμόσφαιρα. Η Πανσέληνος από τον Ταύρο, σου δίνει το μήνυμα ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά για όποιον έχει υπομονή.... Μία σχέση παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή τροχιά. Νέες γνωριμίες ευνοούνται, ιδιαίτερα από τις 26/11 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο μήνας ξεκινά δυναμικά, εκρηκτικά και έντονα για τα επαγγελματικά σου, αφού ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, προκαλώντας αναταραχές στα επαγγελματικά σου! Ιδιαίτερα κοντά στις 5 του μήνα με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δοκιμάζονται οι αντοχές σου ή έχεις και ξαφνικές αποκαλύψεις που σου προκαλούν αναβρασμό. Στην πορεία του μήνα η κατάσταση βελτιώνονται ενώ εσύ φαίνεται να μην αποκαλύψεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν πιέσεις και ξαφνικές υποχρεώσεις που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Στο ξεκίνημα του μήνα αισθάνεσαι κούραση αλλά είσαι και σε μία εσωτερική υπερένταση λόγω των γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα ... Από τις 26/11 είσαι στην διάθεση να ανανεώσεις τον εαυτό σου, να ομορφύνεις, να αλλάξεις αφού η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ένας κοινωνικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Στόχος σου είναι να βάλεις το μέλλον σου σε μία πορεία, σίγουρα ωστόσο η κατάσταση είναι ρευστή και με αστάθειες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκάημερο του ζωδίου σου. Από τις πρώτες μέρες του μήνα, η Αφροδίτη από τον Τοξότη, γεμίζει την καρδιά σου με πολλές επιθυμίες, πολλά όνειρα. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου να γεμίζουν τις μέρες σου με όμορφες στιγμές. Δεν λείπουν οι προσκλήσεις, οι προτάσεις και οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις μαζί με άτομα που σε κάνουν να χαμογελάς. Μία ερωτό – φιλία προσφέρει σημαντική ανανέωση στις μέρες σου! Επιπλέον, σχεδιάζεις ως τις 19/11 ένα ταξίδι, μία μετακίνηση ή μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα που φαίνεται να σε γεμίζει! Κάποιες χωροταξικές αλλαγές (σπίτι, μετακόμιση, αλλαγή στην δουλειά) αναμένονται κοντά στην Πανσέληνο, αλλά κρίνονται θετικές και σου δίνουν ικανοποίηση. Δεν θα λείψουν και οι εντάσεις ή οι εκρηκτικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου, αυτές οι τάσεις θα είναι πιο έκδηλες από τις 19/11 που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού! Το σημαντικό σημείο του μήνα είναι ότι δέχεσαι στήριξη από το περιβάλλον σου και από τους ανθρώπους που έρχεσαι σε επαφή, ενώ μπορείς να ενισχύσεις σημαντικά τις γνωριμίες σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να εκπληρώσεις τις προσδοκίες στα αισθηματικά σου ... Μπορεί το κλίμα να είναι ασταθές, αβέβαιο ή και προκλητικό δεν παύει όμως να διαπιστώνεις στο πέρασμα των ημερών αυτού του μήνα ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την πορεία μίας σχέσης. Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, η εύνοια των γνωριμιών για σένα που δεν έχεις σχέση, προέρχεται από τους φίλους ή τον κοινωνικό κύκλο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενέργειά σου είναι δοσμένη στα επαγγελματικά σου αγαπητέ Υδροχόε και στο ξεκίνημα του μήνα είσαι σε ανησυχία εξαιτίας του ανταγωνισμού που δέχεσαι και του παρασκηνίου που υπάρχει αυτό το διάστημα στον εργασιακό σου κλάδο. Μην αποκαλύπτεις τις κινήσεις σου, κράτα μικρό καλάθι και μην χάνεις το κουράγιο σου εξαιτίας της δύσκολης συμπεριφοράς ανθρώπων. Στην πορεία του Νοεμβρίου βρίσκεις λύσεις για τα επαγγελματικά και καταφέρνεις μέσω της κοινωνικής σου ζωής να κάνεις ανοίγματα που θα εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Στα οικονομικά σου αν και με αστάθειες, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις πιέσεις της εποχής.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο μήνας είναι αποκαταστατικός, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Δεν παύει όμως η ανησυχία από την πλευρά σου! Μικρές αλλαγές στο στυλ ή στην κόμμωση ευνοούνται!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Πολλά από τα μεγάλα και επεκτατικά σου σχέδια αρχίζουν πλέον να παίρνουν μορφή αυτό το Νοέμβριο αγαπητέ μου Ιχθύ. Το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο του μήνα, που είναι το εξάγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τα όνειρα και τις προσδοκίες σου, ενώ θα δεις στην πορεία αυτού του μήνα, ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σου έπιασαν τόπο και ένα μεγάλο όραμα που είχες για την πορεία σου, γίνεται τώρα πράξη. Στα επαγγελματικά σου είσαι δοσμένος από το ξεκίνημα του μήνα που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Πολλά δημιουργικά σχέδια στήνονται τώρα και αυτό σε κάνει χαρούμενο και να πετάς σε πελάγη ευτυχίας. Αυτό το μήνα όμως, θα χρειαστεί να δαπανήσεις και κάποια χρήματα για έναν σκοπό επαγγελματικό. Το γεγονός αυτό, μπορεί να σε ζορίσει στην πορεία θα σου αποδώσει! Την προσοχή σου σε έγγραφα ή συμφωνητικά ιδιαίτερα την περίοδο από 1-21/11 όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Η αισθηματική και η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της, ιδιαίτερα από τις 26 Νοεμβρίου όπου θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τα αισθηματικά δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα αγαπητέ μου Ιχθύ. Κάνεις πολλά σχέδια, αλλά δεν τα βάζεις σε εφαρμογή, είσαι σε μία συνεχή αναμονή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή ... Αυτή η στιγμή έρχεται στο τέλος του μήνα, όπου με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφήνεσαι στους χτύπους της καρδιάς σου και απολαμβάνεις στιγμές. Δεν αποκλείεται τότε να κάνεις μία νέα αιφνίδια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά από τα μεγάλα επαγγελματικά σου σχέδια γίνονται πραγματικότητα αυτό το μήνα, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Τοξότη δίνουν αέρα και πνοή στους στόχους σου! Νέες επαφές, γνωριμίες, ταξίδια , μετακινήσεις που αφορούν την εργασία κρίνονται υπέρ σου αυτό το μήνα και σου αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν αποκλείεται τώρα να προχωρήσει κάποιο επαγγελματικό σχέδιο του παρελθόντος το οποίο και είχε παγώσει. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα, μπορεί να ζορίζεσαι, αλλά όλα θα μπουν σε μία καλύτερη σειρά.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Δίνεις πολύ μεγάλη προσοχή στην εξωτερική σου εικόνα αυτό το μήνα φροντίζοντας το προφίλ σου να είναι πλέον ανανεωμένο και η διαφορά να είναι ορατή σε όλους! Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι σε περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα από κάθε άλλη φορά.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου