ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4/11 έως 10/11 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μία δυναμική αλλά και έντονη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Δείξε προσοχή ....
..... στις επαγγελματικές σου συνεργασίες γιατί με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα υπάρξουν ισχυροί και ύπουλοι ανταγωνισμοί και πισώπλατα χτυπήματα. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στην πορεία της εβδομάδας το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, σου προσφέρει ηθική, συναισθηματική και οικονομική ανταμοιβή για όλους τους κόπους που έχεις κάνει ως σήμερα κυρίως στις πρακτικές σου υποθέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα, το ίδιο και η ζήλεια, η ένταση ή και το παρασκήνιο, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μία επικοινωνία, μία γνωριμία, μία συνάντηση, θα εξάψει την ερωτική σου λίμπιντο ...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι πόλεμο, όμως οι ικανότητές σου είναι μεγάλες και τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο αγαπητέ μου Κριέ. Στα οικονομικά σου μπορείς να βρεις τρόπους βελτίωσης, ενώ αποκαθιστάς τρύπες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές απαιτήσεις αλλά και αρκετό άγχος, ιδιαίτερα για υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία και τις συμφωνίες. Ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό σε φέρνει σε μία κόντρα με το περιβάλλον σου και με τους ανθρώπους που έχεις στενή επαφή, λύσεις όμως δίνονται στο τέλος της εβδομάδας. Το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, σε βοηθά να εμβαθύνεις πιο ουσιαστικά στις σχέσεις που υπάρχουν γύρω σου και να βάλεις μία πιο σταθερή δομή, βλέποντας πολλές από τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αντιμετωπίζεις πιο ώριμα τα αισθηματικά σου Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα και έχεις την ανάγκη να εφαρμόσεις στη ζωή σου τις εμπειρίες και τα μαθήματα που έχεις πάρει ως σήμερα. Μία σχέση σου έχει τη προοπτική να πάρει τώρα μία πιο σταθερή μορφή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγώνας δρόμου θυμίζουν αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά σου, όμως πάρε βαθιές ανάσες και θυμήσου ότι θα τα καταφέρεις. Φορτώνεσαι πολλά, ενώ υπάρχει και ένα κύμα ασυνεννοησίας με το επαγγελτικό περιβάλλον. Τα οικονομικά είναι σε ανοδική πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να έχεις ασυγκράτητες επιθυμίες, ενώ την ερωτική σου ζωή να φουντώνει από πάθος και ζήλεια κάποιες στιγμές. Η καθημερινότητά σου όμως Δίδυμε, θυμίζει ένα μεθυστικό κοκτέιλ που σου προκαλεί ζάλη, γιατί υπάρχουν πολλά «συστατικά» τα οποία είτε δεν μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα, είτε σε αποδιοργανώνουν από το πουθενά, βάλει ένα καλό πρόγραμμα. Το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να βάλεις στα σκαριά νέα σχέδια και νέους στόχους για την πορεία σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη σεργιανίζει στον Τοξότη φέρνοντας εύνοια για τις αισθηματικές σου υποθέσεις οι οποίες φαίνεται ότι πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. εκπλήξεις, αλλαγές, ευχάριστα γεγονότα, έρχονται για να σε κάνουν να ξανανιώσεις ότι ο έρωτας είναι απρόβλεπτα όμορφος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί τα επαγγελματικά σου να θυμίζουν λίγο «σαλάτα» αυτό το διάστημα, όμως οι προσπάθειες που κάνεις τώρα, μόνο ασήμαντες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Κλείνεις εκκρεμότητες, λαμβάνεις ανταμοιβή και οικονομική και για προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα και τα πάντα φαίνεται να μπαίνουν τώρα σε μία καλή σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με κόντρες και αντιπαραθέσεις ξεκινά η εβδομάδα σου φίλε μου Καρκίνε, αφού το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα έρχεται για να διαταράξει στις 5 του μήνα την ψυχική σου ηρεμία. Καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή και τις σχέσεις σου έρχονται για να προκαλέσουν ένταση αυτό το διάστημα. Το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα σε βοηθά να βρεις και πάλι την χαρά που κρύβεται μέσα σου, να γεμίσεις τις μέρες σου με νέα δημιουργικά σχέδια, ενώ μία μετακίνησή ή ο σχεδιασμός αυτής θα δώσει μία νέα πνοή στην καθημερινότητά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επαφές με το παρελθόν φέρνουν οι μέρες που ακολουθούν για σένα φίλε μου καρκίνε, αφού ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον 5ο οίκο του ωροσκόπιου σου χαρίζοντας εύνοια για μία επανασύνδεση. Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις εκφράζουν ότι αυτό το διάστημα ικανοποιείται μία βαθύτερη προσδοκία σου για την εξέλιξη μίας αισθηματικής ιστορίας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα εντάσεων, προκλήσεων και δοκιμασιών. Μείνε αμέτοχος από τις σκληρές αντιπαραθέσεις που συμβαίνουν τώρα. Στα οικονομικά σου μπορείς και κρατάς τις ισορροπίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με κουτσομπολιό και πλεκτάνες που αφορούν τα επαγγελματικά σου αγαπημένε μου Λέοντα. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα προκαλεί εντάσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, προκύπτουν λόγια και καβγάδες που εντέλει σου προκαλούν στρες. Η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά το πρόγραμμα σου ... Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ της, η ψυχολογία σου ανεβαίνει, ενώ αυτές τις μέρες ευνοείσαι για να αλλάξεις συνήθειες και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας παίζει ενεργό ρόλο στην καθημερινότητά σου, αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη βάζει τα δυνατά της για να σου προσφέρει δυνατές στιγμές ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Ένας έρωτας γεννιέται τώρα και γεμίζει αυτές τις μέρες του φθινοπώρου με γέλια, χαρές, συναντήσεις και ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναμφίβολα οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι πιεστικές αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει μία στασιμότητα, καθυστερούν να έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σου, όμως δεν θα πιεστείς σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με ανασφάλειες, αλλά και με πιέσεις για τα οικονομικά σου αγαπητέ μου Παρθένε. Ίσως δεν θα μπορείς και εσύ από την πλευρά σου να συγκρατήσεις τα πάθη σου και θα οδηγηθείς σε υπερβολές. Η πορεία των ημερών που ακολουθούν όμως, κρίνεται άκρως ικανοποιητική αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, εγγυώνται σταθεροποίηση σχεδίων, επιθυμιών και κατάκτηση ονείρων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου ! Πολλές από αυτές αφορούν την εκπλήρωση σχεδίων που είχαν μείνει στη μέση. Σίγουρα οι μέρες που ακολουθούν σου δίνουν την συναισθηματική ώθηση να κυνηγήσεις ακόμα και αυτό που θεωρούσες ανέφικτο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που χρειάζεται να πληρώσεις τα πάντα ... Σε κυριεύει το άγχος για τα οικονομικά όμως μπορώ να σου πω ότι θα τα καταφέρεις. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, μην σε ανησυχούν είναι εντελώς προσωρινές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης από το ζώδιο σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα και υπάρχει έκρυθμη διάθεση στην ατμόσφαιρα. Τα πάντα γύρω σου μυρίζουν μπαρούτι, και θέλεις να ξεσπάσεις για ζητήματα του παρελθόντος και να δικαιωθείς για ότι έχεις περάσει ως σήμερα. Υπομονή, ψυχραιμία και απόφυγε τώρα να βγάλεις στην φόρα απωθημένα τα οποία υπάρχουν. Η πορεία της εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε μία σειρά την ψυχολογία και την διάθεσή σου! Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις από αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείπουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ώρα για φλερτ και για κοινωνική ζωή ... Ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας βρίσκεις την σπιρτάδα σου και μπορείς να περάσεις καλά και να ανανεωθείς. Ευνοούνται νέα φλερτ και γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου και οδηγείσαι σε κάποιες ρήξεις τις ημέρες αυτές, οι οποίες και σε κάνουν να αισθάνεσαι θυμό και ένταση. Στα οικονομικά σου αν και υπάρχουν καθυστερήσεις, θα μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος από μία κατάσταση που ήταν σε εκκρεμότητα στο παρελθόν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών, αφού από τη μία πλευρά ο Ερμής κινείται ανάδρομος από το ζώδιο σου, από την άλλη ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας είναι σε τετράγωνο με τον Άρη. Αναλογίζεσαι, νοσταλγείς, σκέφτεσαι το παρελθόν, θυμώνεις, θέλεις να πάρεις την εκδίκησή σου και τρώγεσαι με τα ρούχα σου ... Αυτές οι τάσεις θα είναι κυρίαρχες ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στην πορεία οι μέρες σου χαλαρώνουν, γίνονται πιο αισθαντικές, ενώ η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ της.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σταθεροποίηση στα αισθηματικά σου φέρνει η νέα εβδομάδα αφού το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα φαίνεται ότι σε επηρεάζει άκρως θετικά και θα μπορέσεις να δεις αρκετές από τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου να γίνονται πραγματικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου σχέδια. Τίποτα δεν σε σταματά αυτό τον καιρό, το δύσκολο όμως είναι ότι με τον άρη να συνεχίζει την πορεία του στο Ζυγό, υπάρχει έντονο επαγγελματικό παρασκήνιο που σε κάνει να πεισμώνεις και να θυμώνεις. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο και σε αυτό βοηθά η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και η Αφροδίτη πορεύεται στο δικό σου ζώδιο, ανανεώνεσαι,αλλάζεις την εμφάνισή σου και έχεις την διάθεση να αφεθείς στα αισθήματά σου! Το αρνητικό της εβδομάδας είναι ότι υπάρχουν κόντρες και αντιπαραθέσεις στον κοινωνικό σου κύκλο ενώ και οικονομικά είσαι πιεσμένος. Στην πορεία της εβδομάδας καταφέρνεις και λύνεις ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά που σε επιβάρυναν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας αέρα ανανέωσης πλανάται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα αφού η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη. Δεν λείπει όμως και το πάθος, το οποίο θα το εκδηλώσεις με υπερβολή χωρίς να αναλογιστείς τις συνέπειες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου να εξελίσσονται αργά, όμως αυτό το διάστημα βρίσκεις λύσεις για εργασιακές υποθέσεις που σε απασχόλησαν στο παρελθόν. Στα οικονομικά δέχεσαι πιέσεις, οι οποίες οφείλονται στην δική σου κακή διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που φέρνει ισχυρές κόντρες και μάχες εξουσίας στα επαγγελματικά σου. Προσοχή στις διενέξεις με συνεργάτες και μην επιμένεις σε καταστάσεις που είναι αδιέξοδες. Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσουν να βάλεις δομή σε προσωπικά σχέδια. Το μυαλό σου καθαρίζει από σκέψεις και θέτεις στόχους για την πορεία σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μυστήριο επικρατεί στην αισθηματική σου ζωή και εσύ είσαι πιο εγκρατής, μαζεμένος και σκέφτεσαι εις διπλούν κάποιες καταστάσεις. Τα δεδομένα δεν σε καλύπτουν απόλυτα έτσι λοιπόν κλείνεσαι στο καβούκι σου, παρατηρείς και περιμένεις...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο θυμός και η ένταση για τα επαγγελματικά σου είναι έκδηλος αυτές τις μέρες. Νιώθεις ότι κάποιος πάει να κάνει κακό στο επαγγελματικό σου όνομα και αυτό σε εξοργίζει. Στα οικονομικά σου υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αρκετό παρασκήνιο υπάρχει αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου και αυτό σε απογοητεύει αλλά σου προκαλεί και απογοήτευση αγαπημένε μου Υδροχόε. Λόγια, συζητήσεις και επαφές έχουν δόλο, σκοπιμότητα ενώ τα κουτσομπολιά δεν λείπουν. Ωστόσο οι θετικές όψεις του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις κενά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή εκπληρώνει τις προσδοκίες σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη φροντίζει να ικανοποιεί τα βαθύτερά σου θέλω. Μία φιλικό – συναισθηματική ιστορία παίρνει τώρα μία πιο ερωτική μορφή και εσύ αφενός φαίνεται να το απολαμβάνεις, αφετέρου σε βοηθά να ξεφύγεις από τα προσωπικά σου αδιέξοδα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην εμπιστεύεσαι όσα ακούς αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ είναι σημαντικό να προστατέψεις το όνομά σου από αυτούς που προσπαθούν να του ρίξουν λάσπη. Στα οικονομικά σου βελτιώνονται οι συνθήκες και παίρνεις πραγματικά θάρρος.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα αναμένεται δυναμική για σένα φίλε μου Ιχθύ. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει πιο επίμονο και διεκδικητικό στους στόχους σου. Ο ερωτισμός διάχυτος και η υπερβολή χτυπά κόκκινο. Στην πορεία της εβδομάδας οι αρμονικές όψεις του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, εγγυώνται κατάκτηση σχεδίων, υλοποίηση επιθυμιών και σταθεροποίηση σε ότι έχεις βάλει στόχο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και κουβεντιάζεις θέματα που σε απασχόλησαν και στο παρελθόν. Βρίσκεις λύσεις, αποκαθιστάς κενά και συνειδητοποιείς ότι μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε άκρως ανοδική πορεία και σε αυτό σε βοηθούν η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη. Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά και μπορείς να κάνεις τα βήματα που θα επεκτείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα σου.Στα οικονομικά υπάρχουν πιέσεις, λόγω αυξημένων εξόδων που μπορεί να προέρχονται και από ένα επαγγελματικό βήμα που κάνεις τώρα.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου