Eκτέλεση
Σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι σε κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα, το σκόρδο, τα μπαχαρικά, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ενάμισι ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι. Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο. (Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό). Οταν είναι σχεδόν έτοιμο, βάζουμε τις ελιές και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμη. Τέλος, ρίχνουμε το τυρί, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε το φαγητό σκεπασμένο για 5 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με χυλοπίτες.
Συνταγή: Κώστας Τσίγκας, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Παύλος Τσοκούνογλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου