ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΦΙΛΟΥΣ!

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΦΙΛΟΥΣ
Κοίταξε να σου πω, αγαπημένη, έχει περάσει προ πολλού η εποχή που το να είσαι μία single γυναίκα σήμαινε αυτόματα και ανυπαρξία σεξουαλικής ζωής. Πάρε επιτέλους τα χαμπάρια σου!
Μπορεί για πάρα πολλούς λόγους να είσαι σε μία φάση που όχι απλώς να τυχαίνει το να μην είσαι με κανένα, αλλά αντίθετα να το επιδιώκεις κιόλας, κάνοντας συνειδητά την επιλογή να ζήσεις μια εργένικη ζωή. Υπάρχουν μάλιστα φάσεις που αυτή η επιλογή δεν είναι αποτέλεσμα απογοήτευσης αλλά μια καθαρά υγιής επιλογή, αν για παράδειγμα έχεις μόλις χωρίσει από μια σημαντική σχέση ή είναι μία περίοδος που τρέχεις τόσο πολύ για τη δουλειά που δεν έχεις στη ζωή σου ούτε το χρόνο, ούτε το χώρο, ούτε την ενέργεια που απαιτείται για μια κανονική σχέση!
Και ενώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα με φτάσει η ζωή σε αυτό το σημείο, είμαι δυστυχώς στη δυσάρεστη θέση να σου πω ότι στο κομμάτι single σεξουαλική ζωή το καλύτερο παράδειγμα μας το δίνουν οι άντρες! Καταλαβαίνεις πόσο βαρύ πλήγμα δέχομαι εσωτερικά με αυτή την παραδοχή, έτσι;
Τα αγόρια έχουν πολλά να μας διδάξουν για το πόσο ωραία μπορείς να περνάς ως single και για το πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι το στοιχείο του σεξ στη ζωή μας. Του σεξ. Του σκέτου σεξ χωρίς να πρέπει οπωσδήποτε να του βάλεις την ετικέτα του απόλυτου έρωτα ή του άντρα της ζωής σου!
Και μην νομίζεις ότι το γεγονός ότι έχεις ουσιαστικά ανάγκη το σεξ στο υπογραμμίζω εγώ, έτσι από μόνη μου! Όοοοχι κυρία μου! Η φίλη επιστήμη το λέει και οφείλεις να την ακούσεις πολύ χοντρά. Συγκεκριμένα, στο πανεπιστήμιο Wilkes ισχυρίζονται ότι αν κάνεις σεξ 1 με 2 φορές την εβδομάδα, τονώνεται το ανοσοποιητικό σου σύστημα κατά 30 %, ενώ αντίστοιχου αντικειμένου μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστημίου Columbia έδειξε ότι το να κάνεις σεξ μία φορά την εβδομάδα λειτουργεί πολύ ευεργετικά για την σταθεροποίηση του κύκλου σου!
Εντάξει, συμφωνούμε: πρέπει και για λόγους υγείας και για προφανείς λόγους ψυχολογίας να κάνεις τακτικά σεξ, αλλά πρακτικά πώς το κάνεις αυτό αν το one night stand δεν είναι ο τύπος σου; Που εδώ που τα λέμε, τι πιθανότητες έχουμε πραγματικά οι γυναίκες να περάσουμε καλά σε μια τέτοια φάση; Ναι, ναι στο να έχουμε οργασμό αναφέρομαι!
Και κάπου εδώ έρχεται η νέα πατέντα σχέσης με το κωδικό όνομα « σεξοφίλοι» ή αν το θες σε πιο αμερικανιά «φίλοι με πλεονεκτήματα» ( friends with benefits) να σου λύσει τα χέρια! Πρόκειται για μια καθαρά σεξουαλική σχέση χωρίς συναισθηματικές ή άλλες προεκτάσεις. Δηλαδή κάνετε σεξ, κάνετε ίσως –είναι προαιρετικό – και παρέα, αλλά ούτε είστε ένα κανονικό ζευγάρι ούτε θέλει κανένας από τους δυο σας να γίνετε στο μέλλον. Σε αυτό το τελευταίο θα επανέλθω…
Όπως καταλαβαίνεις, όμως, επειδή ο συνδυασμός, άντρας- γυναίκα -σεξ μπορεί να είναι έως και θανατηφόρος, υπάρχουν μερικοί πολύ βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις.
Ως προς το πόσο συχνά συναντιέστε.
Κράτησε μία ασφαλή συχνότητα! Δηλαδή μην το πάτε μέρα παρά μέρα, αλλά διατηρήστε συναντήσεις μία φορά ανά δεκαπέντε μέρες που είναι ένα σχετικό δίχτυ ασφαλείας.
Ως προς την ασφάλεια.
Εννοείται πως μια τέτοια ελεύθερη σχέση δεν νοείται χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Ως προς το πώς επικοινωνείτε.
Μην το παρακάνετε στα μηνύματα ή τα τηλέφωνα και κυρίως μην επικοινωνείτε μεταξύ σας αν δεν έχετε σκοπό να βρεθείτε την ίδια μέρα. Επίσης, ιδανικά βρείτε ένα κωδικοποιημένο τρόπο για να επικοινωνείτε άμεσα ο ένας στον άλλο ότι είστε διαθέσιμοι για σεξ.
Ως προς το πού συναντιέστε.
Καλύτερα είναι να βρίσκεστε μόνο «ιδιωτικά»: δηλαδή στο σπίτι του ενός ή του άλλου και να αποφεύγετε τις εξόδους πριν το σεξ με την ανάλογη προθέρμανση του φαγητού του ποτού ή του σινεμά …
Ως προς το πόσο μυστικό είναι.
Είναι πολύ σημαντικό να μην γνωστοποιείται όλη αυτή η μεταξύ σας σεξουαλική κατάσταση στον κοινό σας κοινωνικό κύκλο αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, αφού είναι σίγουρο ότι από περιέργεια και μόνο ένας τρίτος άνθρωπος -που μπορεί να ρωτά και από ενδιαφέρον- μπορεί να περιπλέξει πολύ τα πράγματα μεταξύ σας!
Προσοχή! Αν σε όσα διάβασες παραπάνω, έχεις μία δυσκολία ή ένα «αλλά» να αντιτάξεις, κάτσε και σκέψου καλά αν όντως θέλεις να είναι «σεξοφίλος» σου αυτός ο τύπος ή αν τον θέλεις κανονικά και απλώς έχεις συμβιβαστεί σε μια φόρμα σχέσης που σε κάνει να φαίνεσαι άνετη και μοιραία, αλλά(!)δεν σε καλύπτει! Το θέμα είναι να περνάς ωραία, αν ΔΕΝ… άσ’ το καλύτερα!

marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου