ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε στοίχημα ,πληρώνουν οι Γερμανοί!



Ασυνήθιστη η συμπεριφορά της Ινγκολσταντ. Εκτός έδρας κάνει πρωταθλητισμό παραμένοντας αήττητη για 7 αναμετρήσεις (4-3-0), διάστημα στο οποίο κέρδισε τις δύο πρωτοπόρους, Γκρόιτερ και Κολωνία, με 1-0. Παράλληλα μπροστά στο κοινό της έχει ακριβώς την αντίθετη συμπεριφορά. Παρότι δυσκόλεψε τις αντιπάλους της, ηττήθηκε στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια (στα 4 με ένα γκολ διαφορά). Εν μέρει εξηγείται από το στυλ παιχνιδιού της που βασίζεται στον περιορισμό του αντιπάλου και λιγότερο στη δική της πρωτοβουλία.
 
Σήμερα υποδέχεται τη Μόναχο 1860, την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ σε 9 μεταξύ τους αναμετρήσεις (0-4-5). Το συγκρότημα του Φούνκελ έκανε προσθήκες, με σημαντικότερη αυτή του Ιάπωνα επιθετικού Οσάκο, που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 6.000 οπαδών της στην έδρα που πέρασε νικηφόρα πέρσι και πρόπερσι. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό (2.85).
 
Αστάθεια χαρακτηρίζει την απόδοση της Γκρόιτερ. Εχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα το 4-2 επί της Ουνιόν στο Βερολίνο, ή το 3-1 επί της Σαντχάουζεν, που είναι η μοναδική εντός έδρας ήττα της δεύτερης στο πρωτάθλημα. Στην κακή της μέρα όμως μπορεί να χάσει από τον οποιονδήποτε, έχει δεχτεί 4 γκολ από την Μπίλεφελντ, ενώ εντός έδρας υπέστη ήττες από Μπόχουμ (2-0), Ζανκτ Πάουλι (4-2) και Ίνγκολσταντ (1-0), ομάδες που κλείνονται και χτυπούν στην αντεπίθεση. Αντίστοιχο αγωνιστικό στυλ υιοθετεί η Καρλσρούη, που παραμένει αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές (5-5-0), ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία της στις 3 τελευταίες εξόδους, σε δύο από τις οποίες απέδρασε νικηφόρα, με 2-0. Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου για το παιχνίδι είναι να πιέζει η Γκρόιτερ, έχοντας την κατοχή μπάλας. Αν και όσο δεν καταφέρνει να σκοράρει τόσο θα ανεβαίνει στο γήπεδο και θα απειλεί η Καρλσρούη. Το διπλό είναι στο 4.50 κατά μέσο όρο, «πέφτει» στο 3.25 με DNB (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα).
 
Προσωπικά, θα ποντάρω μονά και τα δύο παιχνίδια βάζοντας στο διπλό της Μόναχο 1860 διπλάσιο ποντάρισμα από το DNB της Καρλσρούης. Ενδεικτικά αναφέρω πως ο Γερμανός μπουκ έχει ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στο Ίνγκολσταντ – Μόναχο 1860, ενώ προσφέρει το διπλό της Καρλσρούης στο 4.00 αντί του 4.50 των υπολοίπων (κατά μέσο όρο). Στο 1.85 ο άσος αντί του 1.75 αντίστοιχα.


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου