ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο "Ηρακλής" αποκαλύπτει το μυστικό του για μυώδες κορμί

Ο

Για την κινηματογραφική σειρά ταινιών "Twilight" μεταμορφώθηκε σε βρικόλακα.
Τώρα, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, ο Κέλαν Λουτζ χρειάστηκε να αποκτήσει σωματική διάπλαση ενός ημίθεου, προκειμένου να υποδυθεί τον… Ηρακλή.
Ο 28χρονος ξανθός γαλανομάτης πρωταγωνιστεί στο φιλμ "Hercules: The Legend Begins", όπου επιδεικνύει τους γραμμωμένους κοιλιακούς του και τα στιβαρά του μπράτσα.
Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Men’s Health, έριξε πολύ ιδρώτα, ώστε να καταφέρει να φουσκώσει. Μάλιστα, η προσπάθειά του είχε ξεκινήσει απ’ όταν συμμετείχε στο “Twilight Saga”.
"Κλεινόμουν στο γυμναστήριο με τις ώρες. Πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου και έλεγχα τις θερμίδες που κατανάλωνα. Είχα ξεχωριστό διαιτολόγιο που μου επέτρεπε να τρώω οκτώ αμύγδαλα την ώρα και ένα πιάτο σπανάκι! Ακολούθησα τη δίαιτα “Paleo Caveman” που απαγορεύει την επεξεργασμένη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα όσπρια και τα δημητριακά", δήλωσε ο Λουτζ και συνέχισε:
"Ο νέος μου ρόλος σαν Ηρακλής είναι πιο απαιτητικός, αφού πρέπει συνέχεια να παλεύω, να μένω όρθιος σε άλογο και να κρατώ ένα ξίφος τεσσάρων κιλών! Συνέχισα την ίδια διατροφή, ενώ παράλληλα γυμνάστηκα σκληρά, με ασκήσεις με βάρη, για να κάψω το περιττό λίπος, ενώ έκανα τζόκινγκ για να βελτιώσω την αντοχή μου!".


news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου