ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σειρά η Άρσεναλ....Μπάγερν - Φράιμπουργκ 4-0


Μπάγερν - Φράιμπουργκ 4-0

Ο Κρίστιαν Στράιχ είχε υποσχεθεί ότι η ομάδα του δε θα παίξει μόνο άμυνα στο Μόναχο και έκανε πράξη τα λόγια του. Ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε να κάνει – φυσιολογικά – rotation, όμως αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του
από το να διαλύσει έναν αντίπαλο, που νωρίτερα στη σεζόν της είχε κόψει βαθμούς (1-1 στον πρώτο γύρο).
Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν προμήνυε στο ξεκίνημα ότι το σκορ θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά από το ξεκίνημα και δεν άφησαν τους Βαυαρούς να βρουν ρυθμό και τους «πνίξουν» από νωρίς. Κάποια μακρινά σουτ και μία στιγμή αδυναμίας στο 19’ έφερε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει για ένα φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης μετά από σέντρα του Κοντέντο ο Ντάντε ολομόναχος στην περιοχή έκανε το 1-0 με κεφαλιά.
Σμιντ (21’) και Ραφίνια (25’) είχαν καλές προσπάθειες, πριν ο Σακίρι κάνει και το 2-0 στο 34’. Αφού κέρδισε την κόντρα από τον Χεν, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ζοργκ και στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάουμαν, πριν καταλήξει στα δίχτυα. Δεν ήταν, όμως, το δεύτερο γκολ της Μπάγερν, που τελείωσε το παιχνίδι, αλλά δύο λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητικού τρίου. Μετά την μεγάλη ευκαιρία του Ρόμπεν (38’), που «χόρεψε» όλη την άμυνα της Φράιμπουργκ, στο 41’ ήρθε και το 3-0. Μετά από γύρισμα του Κρόος στην περιοχή, ο Σακίρι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μίλερ, που ήταν σε θέση οφσάιντ, και κατέληξε για ακόμη μία φορά στα δίχτυα του Μπάουμαν. Στιγμές αργότερα, μάλιστα, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μεχμέντι για οφσάιντ και το παιχνίδι έληξε νωρίς και… άδοξα για την Φράιμπουργκ.
Στο δεύτερο 45λεπτο όπως ήταν φυσικό οι Βαυαροί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και ακόμη και αν οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ποτέ, δεν κατάφεραν τίποτα. Το ξεκίνημα βρήκε τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να είναι άνετοι και να παίζουν στο μισό της επίθεσης. Ρόμπεν (51’), Μίλερ (54’), Κοντέντο (61’), Κρόος (65’) και Πισάρο (77’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μεχμέντι (65’) απείλησε με μακρινό σουτ, ενώ στο 69’ ο Κερκ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Φράιμπουργκ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μαρτίνεθ μετά από υπέροχη ενέργεια βγήκε τετ α τετ με τον Μπάουμαν, όμως έστειλε την μπάλα άουτ στο 85’, το καλό σουτ του Σούστερ στο 87’ πέρασε λίγο άουτ και στο 88’ ο Πισάρο με πανέμορφο πλασέ έκανε το τελικό 4-0. Στα καλά νέα για την Μπάγερν και η επιστροφή του Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος στο 61' μπήκε στη θέση του Σακίρι.
Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Ντάντε, Μαρτίνεθ, Κοντέντο, Λαμ (64' Γκέτσε), Κρόος, Μίλερ, Σακίρι (61' Σβάινσταϊγκερ), Ρόμπεν (78' Φαν Μπούιτεν), Πισάρο
Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Μπάουμαν, Κ. Γκίντερ, Κρμας, Χεν, Ζοργκ, Μ. Γκίντερ (69' Σούστερ), Φερνάντες, Νταρίντα, Σμιντ, Κλάους (62' Κερκ), Μεχμέντι (81' Γκεντέ)

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου