Προετοιμασία 30 λεπτάΜαγείρεμα 5 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια |
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Αν χρησιμοποιήσουμε θερμόμετρο, πρέπει να την αποσύρουμε όταν ανέβει στους 82°C-86°C. Προσθέτουμε το καρυδέλαιο και χτυπάμε με τον αναδευτήρα ώστε να κρυώσει και να πάρουμε ένα λείο μείγμα. Ρίχνουμε μέσα τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε ελαφρώς. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί (ύψους περίπου 2 εκατοστών), πασπαλίζουμε με επιπλέον φρούτα και πιέζουμε ελαφρώς ώστε να κολλήσουν πάνω. Αφήνουμε την μπάρα να σκληρύνει σε θερμοκρασία δωματίου και κόβουμε σε ακανόνιστα τρίγωνα. Διατηρούμε το γλυκό σε ξηρό μέρος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου