ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ηλίας Ζαρκαδας: όποιος δημότης θέλει θα έχει δουλειά!

Εκπαίδευση & Εργασία
Ο Δήμος θα φροντίσει να υπάρξει εργασία για όλους τους δημότες το δυνατόν συντομότερο.

- ΟΧΙ. Ο Δήμος δεν θα προσλάβει ξανά κανέναν -
Ο Δήμος προωθεί το πνεύμα της επιχειρηματικότητας, της ομαδικότητας, του συνεταιρισμού και του υγιούς συναγωνισμού. 
Ο Δήμος θα δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις τύπου ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, πλήρως εξοπλισμένες τις οποίες θα παραδώσει στους δημότες που επιθυμούν να εργαστούν.
Παράδειγμα 1ο: Ο Δήμος δημιουργεί επιχείρηση παραγωγής μανιταριών. Γίνεται πρόσκληση ενδιαφέροντος και όσοι ενδιαφερθούν γίνονται μέτοχοι και συμμέτοχοι της επιχείρησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα εκπαιδευτούν από γεωπόνους, λογιστές, νομικούς και ότι άλλο χρειαστεί ώστε η επιχείρηση να γίνει κερδοφόρα για τους ίδιους, άρα και για τον Δήμο.
Παράδειγμα 2ο: Η καθαριότητα της πόλης, σταδιακά θα αποδοθεί σε μικρές συνεταιριστικές επιχειρήσεις δημοτών οι οποίοι θα αναλαμβάνουν την καθαριότητα της πόλης. Οι αμοιβές αυτών θα είναι υψηλές καθώς αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της καθαριότητας.
Παράδειγμα 3ο: Ο Δήμος όταν επενδύει σε μεγάλες κατασκευές θα απαιτεί από τις εταιρείες αναδόχους να δίνουν την συντήρηση και την ανάπτυξη σε μικρές συνεταιριστικές επιχειρήσεις και να εκπαιδεύουν κατάλληλα τους ενδιαφέροντες για εργασία.
Παράδειγμα 4ο: Ο Δήμος δημιουργεί Μουσείο. Το παραδίδει σε μικρή συνεταιριστική επιχείρηση δημοτών, οι οποίοι θα αναλάβουν την λειτουργία του.
Παράδειγμα 5ο: Ο Δήμος θα συνεισφέρει το 50% της επιδότησης σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση, αλλά δεν έχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια. 

* Αν κάποιος δεν επιθυμεί πλέον να εργαστεί σε μία επιχείρηση, θα διευκολύνεται η αποχώρηση του και η ένταξη του σε μία νέα δικού του ενδιαφέροντος.
Η μεγιστοποίηση της δημιουργικότητας και της ελευθερίας και η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας και των εμπλοκών είναι πρώτο μέλημα του Δήμου ώστε να ανθίσει η κερδοφορία και η ευτυχία των ανθρώπων. 

Ηλίας Ζαρκάδας
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου
Απλός Πολίτης
Μηχανικός Πληροφορικής


Μπορείτε να με βρείτε:
www.prosvasimipoli.gr
https://www.facebook.com/elias.zarkadas
https://www.facebook.com/prosvasimipoli.gr
ezarkadas@gmail.gr
Τηλέφωνο 6948 106 836

prosvasimipoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου