ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αυτός που περιμένεις. Αυτός. Αυτός. Fuck buddy;;; Δεν είναι αυτός!

Η παραλία, το χάσαμε το κορμί πατριώτη και ο Πάνος Καμένος

Υπάρχουν κάποιοι άντρες που δεν πρέπει να ερωτευτείς ποτέ.

Ένας από αυτούς είναι εκείνος ο άντρας με τον οποίο έχετε αποφασίσει ότι το μόνο που μπορείτε να μοιραστείτε είναι το κρεβάτι, το τραπέζι, ο πάγκος της κουζίνας, το ασανσέρ και όποιο άλλο σημείο τη βρίσκετε να το κάνετε.
Στην αγγλική αργκό αυτός ο άντρας ονομάζεται fuck buddy.
Στην δική μου απλή ελληνική, ο άντρας αυτός δικαιούται τον τίτλο του σωτήρα. Γιατί τι άλλο είναι ένας άντρας που φροντίζει να κρατά ήρεμες τις ορμόνες μιας γυναίκας χαρίζοντας της ηδονή και μόνο ηδονή;
Αυτόν τον σωτήρα, λοιπόν, δεν πρέπει να τον ερωτευτείς.
fuck buddy,fuck buddy τι ειναι,σχέση με τον κολλητό σου,fuck buddy έννοια,σχεση με τον fuck buddy,fuck buddies,σεξ με φίλο,σχέσεις
Το ξέρω πως θα σου είναι δύσκολο. Οι γυναίκες είναι πολύ συναισθηματικές για να μπορέσουν να περιορίσουν μια σχέση στη σεξουαλική επαφή. Μπορεί στην αρχή τα πράγματα να είναι απλά, αλλά όταν ο σωτήρας αρχίσει να γνωρίζει το κορμί σου, τα χούγια σου και τις ανάγκες σου τα πράγματα θα γίνουν επικίνδυνα.
Είναι σχεδόν αδύνατο να αδιαφορήσεις για εκείνον που ξεκινά να χαϊδεύει το σώμα σου και καταλήγει να χαϊδεύει το μυαλό σου. Μπορεί να θέλεις να μην τον σκέφτεσαι και να μην τον νοιάζεσαι και να μη το καταφέρνεις. Δεν είναι απλό να είσαι συγκεκριμένη και απόλυτη. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν εκπαιδευμένους παίκτες.
Στη περίπτωση, λοιπόν, που ο σωτήρας πάρει άλλες διαστάσεις στο μυαλό σου, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα.
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να περιμένεις την απόρριψη. Μπορεί ο σωτήρας να είναι ένας τέλειος, τρυφερός και δοτικός άντρας στο κρεβάτι αλλά εκεί να σταματάνε τα πάντα. Εξάλλου, ποτέ κάποιος δεν σου υποσχέθηκε σχέσητηλέφωνα, μηνύματα και αγάπες. Ο σωτήρας μπορεί να ξέρει να βάζει πολύ καλά τα όρια του. Εσύ κατά πάσα πιθανότητα δε θα υπάρχεις καν στα πλάνα του.
Αν ήταν να υπάρχεις δεν θα ήταν fuck buddy αλλά boyfriend.
fuck buddy,fuck buddy τι ειναι,σχέση με τον κολλητό σου,fuck buddy έννοια,σχεση με τον fuck buddy,fuck buddies,σεξ με φίλο,σχέσεις
Επίσης, αν πάθεις το κακό και ερωτευτείς αυτό το αγόρι περίμενε μεγάλα μπλεξίματα με τον εαυτό σου. Και όταν λέω μπλεξίματα εννοώ δύσκολες στιγμές μοναξιάς, στεναχώριας και χασίματος. Γιατί όταν είσαι ερωτευμένος με τον άλλον, δεν τον θέλεις μια στις τόσες αλλάσυνέχεια. Θέλεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς μαζί του. Να βγαίνεις και να διασκεδάζεις παρέα του. Να βλέπετε αγκαλιά στον καναπέ ταινίες. Να κάνετε σχέδια για το καλοκαίρι. Να μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο.
Όλο αυτό το πακετάκι που έχει ένας έρωτας, με τον σωτήρα δε μπορείς να το έχεις. Και εσύ είσαι καταδικασμένη να είσαι λυπημένη γιατί όλο αυτό το πακετάκι δεν θέλεις να το ζήσεις με κανέναν άλλο παρά μόνο μαζί του.
Πριν λοιπόν σου συμβεί αυτό καταστροφικό γεγονός που θα αποσυντονίσει την ζωή σου, προσπάθησε για μια φορά να βάλεις μπροστά την λογική και πάρε αποφάσεις. Αν μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το σεξ με αυτόν τον τύπο χωρίς δεύτερες, τρίτες και πολλαπλές σκέψεις, κάν’ το. Αν δεν μπορείς και αρχίσουν τα φτερουγίσματα στο στομάχι σου, οι ανορεξιές και οι αναστεναγμοί, κάνε πέτρα τη καρδιά σου και βρες άλλον σωτήρα. Σε αυτό δε θα δυσκολευτείς καθόλου. Μπορεί άντρες να μην υπάρχουν τριγύρω για νορμάλ σχέσεις αλλά για καλό σεξ οι υποψήφιοι δεν έχουν τέλος.
fuck buddy,fuck buddy τι ειναι,σχέση με τον κολλητό σου,fuck buddy έννοια,σχεση με τον fuck buddy,fuck buddies,σεξ με φίλο,σχέσεις
Ή όπως αλλιώς λένε τα μοναστήρια να είναι καλά και από καλογέρους….

 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου