Υλικά:
- 2 αυγά
- 1 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1 ¼ φλ. γάλα
- 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
- ¼ κ.γλ. αλάτι
- 150 γρ. σοκολάτα λιωμένη
- 10 μπισκότα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Χτυπάω καλά με το σύρμα να γίνει χυλός.
Το μίγμα πρέπει να είναι αραιό.
Το αφήνουμε 1 ώρα να σταθεί, σκεπασμένο.
Αν το μίγμα είναι παχύ προσθέτουμε λίγο γάλα.
Με χαρτί λαδώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Ρίχνουμε μία μικρή ποσότητα χυλού και γυρίζουμε σε 1’ με μία σπάτουλα.
Σε 30’’ είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου