ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Μάθε τι τύπος είναι ανάλογα με το πώς κοιμάται…


Aν κοιμάται διπλά σου κι εσύ κάθεσαι και τον χαζεύεις μαθέ εύκολα τι τύπος είναι από τον τρόπο που κοιμάται.
23_01_sexy_man_in_bed_sleeping


Μπρούμυτα
Προσωπικότητα: είναι από τους τύπους που τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο ,όχι μόνο στον ύπνο. Καλύπτοντας το κρεβάτι με το σώμα του μπορεί να ορίζει τον χώρο στον όποιο κοιμάται. Γι αυτό το λόγο η συγκεκριμένη στάση δείχνει ότι έχει ισχυρή θέληση, είναι φιλόδοξος και συγκεκριμένος στους στόχους του.
Σεξουαλική ζωή: είναι παραδοσιακός στο σεξ και θέλει ,πρώτα απ όλα, να γίνεται σωστά η δουλεία. Το πιθανότερο είναι ότι θα επιμένει στη στάση που βολεύει και τους δυο σας, με αποτέλεσμα να μην δίνει τόση σημασία στην ποικιλία. Αν θέλεις να κάνετε και κάτι διαφορετικό, θα πρέπει εσύ να του προτείνεις μια καινούρια στάση ή να τον αιφνιδιάζεις που και που κάνοντας το πρώτο βήμα.
Ανάσκελα
Προσωπικότητα: Η στάση του δείχνει ότι διαθέτει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Αφήνοντας τις ευαίσθητες ζώνες του σώματος του εκτεθειμένες δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δώσε βάση στον τρόπο που τοποθετεί τα χεριά του. Αν τα βάζει πίσω από το κεφάλι(γνωστή και ως «η στάση του βασιλειά»), είναι πιθανό να έχει μια δόση ναρκισσισμού. Γενικά, οι άνθρωποι που κοιμούνται ανάσκελα είναι κοινωνικοί και θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής.
Σεξουαλική ζωή: έχει πάθος, ενεργεία και λατρεύει τις στάσεις που του επιτρέπουν να επιβάλλεται, όπως το «σκυλάκι» και η ιεραποστολική. Θέλει να έχει εκείνος τα ηνία, όποτε ετοιμάσου να απολαύσεις, τουλάχιστον, τις περιποιήσεις του.
Με πολλές αλλαγές
Προσωπικότητα: αν και είναι συνηθισμένο να κουνιέται κάνεις στον ύπνο του( οι περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν στάση περίπου 35 φορές κάθε βράδυ), το να μην μπορεί να μείνει ήσυχος δείχνει ότι έχει άγχος για κάτι. Όταν είναι πιεσμένος ο εγκέφαλος του εκκρίνει ορμόνες που εκκρίνει ορμόνες που θέτουν σε εγρήγορση τις άμυνες του σώματος του και τον βάζουν σε θέση μάχης. Το πιθανότερο είναι ότι θα του περάσει γρήγορα. Αν όμως επιμένει να χτυπιέται στον ύπνο του, καλό είναι να αυξήσει την σωματική του δραστηριότητα, για να καταπολεμήσει τα συμπτώματα του στρες και να ηρεμίσει.
Σεξουαλική ζωή: οι άντρες αντιμετωπίζουν το στρες με το να θέλουν συνεχεία ή καθόλου σεξ. Αν ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ετοιμάσου για ένα στα γρήγορα, αφού το άγχος δεν του επιτρέπει να μπαίνει σε μαραθώνιες διαδικασίες. Στη δεύτερη περίπτωση μην τον πιέσεις(γιατί θα φρικάρει παραπάνω). Πρότεινε του καλυτέρα ένα χαλαρωτικό μασάζ.
Στο πλάι
Προσωπικότητα: αυτή είναι η πιο συνηθισμένη στάση και οι άντρες που την προτιμούν έχουν την τάση να είναι χαλαροί και έτοιμοι για συμβιβασμούς. Αν παρατηρήσεις ότι μαζεύει τα πόδια στο στήθος, αυτό σημαίνει ότι είναι ευαίσθητος και έχει ανάγκη από τρυφερότητα. Η εμβρυακή στάση είναι η ιδανική για να νιώθει ωραία και ζεστά.
Σεξουαλική ζωή: το γεγονός ότι είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός τον κάνει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα προκαταρκτικά. Το μασάζ στο σβέρκο και τα αργά, αισθησιακά φιλιά είναι ικανά να τον στείλουν στον παράδεισο.
woman365.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου