ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!

H επιστροφή της μαγικής νταντάς Μαίρη Πόπινς για μια νέα περιπέτεια ξεχωρίζει στις νέες κυκλοφορίες λίγο πριν τα Χριστούγεννα..Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» (Mary Poppins Returns)
H τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια, επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική Μαίρη Πόπινς καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Τζακ, έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως και ζωή στους δρόμους του Λονδίνου.
Σκηνοθεσία: Rob Marshall, Σενάριο: David Magee, Rob Marshall και John DeLuca, Ερμηνεύουν: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw και Emily Mortimer.



«Bumblebee»
Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.
Σκηνοθεσία: Travis Knight, Σενάριο: Christina Hodson, Ερμηνεύουν: Hailee Steinfeld, Dylan O'Brien, Megyn Price και John Cena.



«Η Άννα και η Αποκάλυψη» (Anna and the Apocalypse)
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.
Σκηνοθεσία: John McPhail, Σενάριο: Alan McDonald και Ryan McHenry, Ερμηνεύουν: Ella Hunt, Malcolm Cumming, Sarah Swire και Christopher Leveaux.




«Η επόμενη μέρα μιας σχέσης» (Geu-hu)
Ενα κουαρτέτο χαρακτήρων που μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες όταν η σύζυγος ενός κριτικού λογοτεχνίας και ιδιοκτήτη ενός μικρού εκδοτικού οίκου ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα που απευθύνεται σε κάποια άλλη.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Sang-soo Hong, Ερμηνεύουν: Yunhee Cho, Ki Joabang, Min-hee Kim και Sae-byeok Kim.



«Ποιος θα σου τραγουδήσει» (Quién te cantará)
Η Λίλα Κασάν, μια επιτυχημένη Ισπανίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επανέλθει θριαμβευτικά στην ενεργό δράση μετά από μια δεκαετία μυστηριώδους σιωπής, αλλά την παραμονή της μεγάλης της συναυλίας χάνει τη μνήμη της σε ένα ατύχημα. Η Βιολέτα, μια τραγουδίστρια καραόκε που λυτρώνεται από τη θλιβερή της ζωή κάθε φορά που ερμηνεύει επί σκηνής τα τραγούδια της Κασάν, αναλαμβάνει να θυμίσει στη σταρ τις διαστάσεις της θρυλικής της περσόνας, μαθαίνοντάς της απ’ την αρχή να τραγουδά.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Carlos Vermut, Ερμηνεύουν: Eva Llorach, Najwa Nimri, Carme Elias και Natalia de Molina.



«The Bachelor 3» (από Τρίτη 25/12)
Ο Τζίμης ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης, ο Τζίμης και ο Κωστής θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος, Σενάριο: Ισιδώρα Χατζηβασιλείου, Ερμηνεύουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου