ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2019!

ΚΡΙΟΣ
Οι προβλέψεις σας για τη νέα χρονιά δείχνουν πως αν δε θέλετε να είστε μόνοι, μη φοβηθείτε να .......
..... συνεργαστείτε με ομάδες, να βρείτε ένα σύντροφο ή να κάνετε μερικές αλλαγές. Κάντε μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας για να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ρομαντισμό και να καταλάβετε τι θέλετε από την κάθε σχέση σας.



Οι δεσμευμένοι βεβαιωθείτε ότι έχετε πει στο ταίρι σας τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά και ότι έχετε ακούσει τις δικές του. Το 2019 είναι ιδανικό για να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, να κρατήσετε κοντά τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.



Η δημιουργικότητά σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, γι’ αυτό μη διστάσετε να εκφραστείτε στο εργασιακό σας χώρο. Θα βοηθηθείτε σημαντικά αν βρείτε συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας και ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.



Διαθέστε χρόνο για να αποφασίσετε ποιες αγορές είναι σοφές να κάνετε και ποιες μπορούν να περιμένουν μέχρι τον επόμενο χρόνο. Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας και επενδύστε μόνο εκεί που πιστεύετε ότι θα έχετε κέρδος. Μέχρι τον Απρίλιο όλα θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι. Θα έχετε άπλετη ψυχική ενέργεια και θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος παραμένουν στον τομέα των σχέσεών σας όλο το 2019. Δείτε πιο σοβαρά τι υπάρχει στη ζωή σας, να είστε περισσότερο αφοσιωμένοι και να εργάζεστε για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μείνετε πιο κοντά με όσους αισθάνεστε μια ισχυρή σύνδεση και εξαλείψτε όσους δεν εξυπηρετούν θετικό σκοπό στη ζωή σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα , να είστε στοργικοί και να δείχνετε την αγάπη σας. Ο Δίας τον Δεκέμβριο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε περισσότερο τον κύκλο σας, να εμβαθύνετε τις δεσμεύσεις σας και να κάνετε νέες συνεργασίες. Να είστε συμβιβαστικοί και συνεργάσιμοι στο εργασιακό χώρο.


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Πιθανότατα να περάσετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που θα έχετε σε αφθονία από το ξεκίνημα της χρονιάς. Προωθήστε τους στόχους σας, γίνετε πιο φιλόδοξοι και κάντε πρόοδο στα σχέδιά σας. Εστιάστε στην προσπάθεια να κάνετε την δουλειά που σας αρέσει και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Όσο περισσότερο απολαμβάνετε αυτό που κάνετε, τόσο περισσότερη αναγνώριση θα λάβετε. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, βοηθάει να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή διαφωνίες, να οριστικοποιήσετε συμφωνίες και να εργαστείτε για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Στα μέσα Ιουλίου θα υπάρξουν δυσκολίες ή απροσδόκητες οικονομικές εξελίξεις που πρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα. Τον Αύγουστο αντιμετωπίστε γρήγορα τις προκλήσεις και πάρτε έξυπνες αποφάσεις.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιανουάριος 2019: Θα δείτε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται από το πώς το βλέπετε.

Φεβρουάριος 2019: Είναι ένας καλός μήνας για νέες φιλίες και σχέσεις που θα ανθίζουν όσο περνάει ο καιρός.

Μάρτιος 2019: Δύσκολος μήνας για να τον χειριστείτε και το μυαλό σας θα παίζει παιχνίδια στην ψυχολογία σας. 

Απρίλιος 2019: Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να έχετε πλήρη επίγνωση των αλλαγών που θα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Μάιος 2019: Θα είναι μήνας εκπλήξεων, θετικών ειδήσεων και ξαφνικών συμβάντων, οπότε εκμεταλλευτείτε τον σωστά.

Ιούνιος 2019: Όλα θα κινούνται γρήγορα, γι’ αυτό να είστε ενεργητικοί και έτοιμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Ιούλιος 2019: Διατηρήστε ανοιχτό το μυαλό σας, καθώς θα παρουσιαστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αύγουστος 2019: Αυτός ο μήνας περιμένειαπό εσάς να επιλύσετε τα μικρά αλλά και σημαντικά ζητήματα της ζωής σας.

Σεπτέμβριος 2019: Κάντε μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας και όλα θα σας φαίνονται ευκολότερα.

Οκτώβριος 2019: Διατηρήστε τις ισορροπίες και αρμονία στον επαγγελματικό χώρο για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Νοέμβριος 2019: Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και συλλέξτε πληροφορίες που θα σας δίνονται απλόχερα.


Δεκέμβριος 2019: ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ρυθμοί του 2019 θα σας ικανοποιούν και θα είναι σχετικά εύκολοι για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να ξεπεράσετε θα είναι η τεμπελιά σας, ειδικά όταν θα κινείται ο Ερμής ανάδρομος. Ίσως θα σας φανεί δύσκολο να παρακινήσετε τον εαυτό σας να περάσει στη δράση, αλλά θα αποδώσει όταν το κάνετε. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με την οικογένεια, φίλους ή κάνοντας τα χόμπι σας και ταυτόχρονα φροντίστε για την ψυχική και σωματική σας υγεία. 



Τη νέα χρονιά θα είστε στοργικοί και παθιασμένοι. Παράξενος συνδυασμός, αλλά αρκετά χρήσιμος αν είστε ήδη σε μια σχέση ή αν προσπαθείτε να αποκτήσετε. Θα ανακαλύψετε νέα πράγματα και θα μάθετε καλύτερα τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να είναι δίπλα σας. τα οποία θα είναι ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Ενισχύστε τους δεσμούς σας με φίλους και οικογένειά, καθώς θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε φέτος, ενώ ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες για να τους βοηθήσετε κι εσείς. 

Το 2019 εργαστείτε πάνω στα επαγγελματικά σας σχέδια και τη σταδιοδρομία σας. Μάθετε να δουλεύετε ομαδικά και δημιουργήστε νέες γέφυρες επικοινωνίας με συνεργάτες. Δώστειδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια σε ορισμένα από τα έργα σας που έχουν προοπτικές να αναπτυχθούν. Χρησιμοποιήστε τα έσοδα που θα αποκομίσετε για να εξοφλήσετε χρέη ή λογαριασμούς που εκκρεμούν το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ώστε στη συνέχεια να μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα σε κάτι που θέλετε.



Η δέσμευση για τους στόχους και τα όνειρά σας είναι σημαντική και τα ένστικτά σας θα είναι πιο έντονα, οπότε μην φοβάστε να τα ακολουθήσετε.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των συναισθηματικών σας δεσμών και στην οικειότητα των σχέσεών σας. Προτιμήστε να βρίσκεστε κοντά σε αυτούς που σας κάνουν να αισθάνεστε ποθητοί, σαγηνευτικοί και μυστηριώδεις. Δώστε έμφαση στον οικογενειακό τομέα από τον Ιούλιο έως τα μέσα Αυγούστου και επικεντρωθείτε στην επανασύνδεση με συγγενείς ή την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων. Κάντε το σπίτι σας πιο άνετο για εσάς και δώστε προτεραιότητα σε ότι σας βοηθάει να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τα αγαπημένα σας άτομα και αφήστε να σας προσεγγίσουν.

Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σεπτέμβριο μπορείτε να αισθανθείτε πιο άνετοι συναισθηματικά και να διασκεδάσετε. Οι δεσμευμένοι εστιάσετε στην προσπάθειά σας να επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας και να είστε πιο ανοιχτοί στη δέσμευση και σε συμβιβασμούς. Αυτό που θέλετε είναι το ταίρι σας να σας είναι αφοσιωμένος και να σας σέβεται και μπορείτε να το έχετε. Ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μπορείτε να αναλάβετε μια δεύτερη εργασία, να βρείτε ένα κερδοφόρο χόμπι και κυρίως να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Εστιάστε σε σημαντικές συναλλαγές, συμφωνίες και επαγγελματικές σχέσεις για να βρεθείτε σε καλύτερη θέση οικονομικά. Από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, θα νιώθετε πιο παραγωγικοί και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργειά σας. Όσο πιο παθιασμένοι είστε για αυτό που κάνετε, τόσο περισσότερη δουλειά θα μπορείτε να αναλάβετε. Βεβαιωθείτε όμως, ότι δεν αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε γιατί θα αυξήσετε τα άγχος.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Ο πρώτος μήνας του χρόνου φέρνει καλά νέα σε οικογενειακό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Φεβρουάριος 2019: Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αξιοποιήσετε νέα εγχειρήματα που ξεκινήσατε τον προηγούμενο μήνα.

Μάρτιος 2019: Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και να μην εμπλακείτε σε συναισθηματικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Απρίλιος 2019: Αυξάνονται οι προοπτικές για νέες επιχειρήσεις, ταξίδια και σπουδές σε ξένες χώρες.

Μάιος 2019: προσπαθείτε να είστε πιο προσεκτικοί πριν αρχίσετε να μιλάτε και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά.

Ιούνιος 2019: Θα τεθούν πολλές ερωτήσεις και πρέπει να είστε σίγουροι ότι βρίσκετε τις σωστές απαντήσεις.

Ιούλιος 2019: Είναι εξαιρετική περίοδος για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά ή σπίτι ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αύγουστος 2019: Θα είναι ένας μήνας που θα αισθανθείτε πολύ ανήσυχοι για το πώς ο κόσμος, σας αντιλαμβάνεται.

Σεπτέμβριος 2019: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό  και θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας.

Οκτώβριος 2019: Αρχίστε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για σχέδια και στόχους που έχετε θέσει.

Νοέμβριος 2019: Θα διανύσετε έναν παραγωγικό μήνα με πολλές μετακινήσεις και επαγγελματικά ταξίδια.


Δεκέμβριος 2019: Είναι η στιγμή για πειραματισμούς και εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το 2019 θα σας φανεί αρκετάδιασκεδαστικό και θα θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να εξερευνήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το περιβάλλον σας. Θα νιώθετε πιο άνετα να πείτε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε και να μιλάτε με ειλικρίνεια. Όσο σκέφτεστε θετικά και είστε ρεαλιστές, τόσο πιο εύκολα θα υποστηρίζετε τα «θέλω» σας.



Προσεγγίστε άτομα για να βρείτε την αγάπη και ακόμα και αν το τοπίο δε σας φαίνεται ρομαντικό, οι πιθανότητες για μια μακροχρόνια σχέση θα είναι υψηλότερη. Η νέα χρονιά θα σας προσελκύει περισσότερο το συναίσθημα να παίζει το πρώτο ρόλο και θα αποφεύγεται σχέσεις της μιας βραδιάς. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν σε ότι προβλήματα και αν αντιμετωπίζετε.



Αν θέλετε να πετύχετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους και να μείνετε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και στους προσωπικούς στόχους που έχετε θέσει για την καριέρα σας. Φροντίστε να έχετε μια σταθερή ροή χρημάτων και να μην αποπροσανατολιστείτε με έξοδα που θα σας οδηγήσουν σε χρέη, ειδικά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Αν θέλετε οπωσδήποτε να ξοδέψετε κάντε το σε πράγματαπου θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα ή θα προωθήσουν τις ικανότητές σας.


Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας και ταυτόχρονα να είστε ανοικτοί σε νέα πράγματα. Κρατήστε επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. για την προσωπική σας ευτυχία και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητές.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας για το μεγαλύτερο μέρος του 2019, γεμίζοντάς σας ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τους άλλους, να συναντήσετε τους ανθρώπους στη ζωή σας, να δεσμευθείτε και να θέσετε σταθερές σχέσεις. Εστιάστε στην προσπάθειά σας να βρεθείτε με κάποιον που θα σας είναι αφοσιωμένος και έτοιμος να μοιραστεί μαζί σας πράγματα. Η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, θα ισχυροποιήσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου αυξάνει την οικειότητα για να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους γύρω σας. Από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μεταδίδετε την αγάπη και τη χαρά που νιώθετε.


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Εστιάστε στους στόχους και τις φιλοδοξίες που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα πνευματικά και πάρτε αποφάσεις για το ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε βασιζόμενοι και στο ένστικτό σας. Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή το Μάρτιο θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποια πράγματα ξανά ή να εργαστείτε περισσότερο για να κάνετε καλύτερες εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο θα υπάρχει οικονομική άνοδος και βελτίωση, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του Ιουλίου με τον ανάδρομο Ερμή, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδά σας. Από το Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είστε πιο παραγωγικοί και πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Όσο πιο παθιασμένοι είστε, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα, ενώ οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας κρατούν απασχολημένους. Δεν αποκλείεται το 2019 να επιστρέψετε σε μια δουλειά που κάνατε παλιότερα.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Ο πρώτος μήνας του χρόνου θαείναι γεμάτος εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Φεβρουάριος 2019: Θα είστε αρκετά απασχολημένοι και θα δοκιμαστούν οι ικανότητές σας.

Μάρτιος 2019: Θα προβληματιστείτε έντονα καθώς οι χαρές θα είναι ισόποσες με τα προβλήματα.

Απρίλιος 2019: Ευχάριστος μήνας, καθώς θα γίνουν πιο όμορφες οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σχέσεις.

Μάιος 2019: Είναι η στιγμή όπου τα χρήματα θα ρέουν όπως το νερό. Μάθετε να κρατάτε το χέρι μακριά από το πορτοφόλι σας.

Ιούνιος 2019: Πολύ καλός μήνας για να δοκιμάσετε κάτι νέο και δημιουργικό που θα σας ενθουσιάσει.

Ιούλιος 2019: Αγχωτικός μήνας σε γενικό επίπεδο και είναι σκόπιμο να προσέξετε την υγεία σας.

Αύγουστος 2019: Θα παρουσιαστούν νέες προοπτικές και θα χρειαστεί να πάρετε ξανά νέες αποφάσεις.

Σεπτέμβριος 2019: Η επιτυχία βρίσκεται στο κατώφλι σας, για αυτό μηνεγκαταλείψετε τελευταία στιγμή τους στόχους σας.

Οκτώβριος 2019: Είναι ο μήνας που μπορείτε να συνδυάσετε ισόποσα την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική.

Νοέμβριος 2019: Θα είστε αρκετά δυνατοί για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους.


Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας ευνοεί οικονομικά, αρκεί να ξέρετε πότε να βάζετε φρένο στις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα χρονιά φέρνει βελτίωση στο περιβάλλον που ζείτε, στον εαυτό σας και στο μέλλον σας. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με παλιά χόμπι και να βρείτε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά, ενώ θα υπάρξουν και προτάσεις για να αλλάξετε κάτι στην καριέρα σας ώστε να είστε πιο ευτυχισμένοι.

Εάν διατηρήσετε την εργασία σας θα πρέπει να λειτουργείτε οργανωμένα και αποτελεσματικά για να κερδίσετε έδαφος. Προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί και προσιτοί απέναντι σε ανωτέρους ή άτομα κύρους. Πριν προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή ρωτήστε τον εαυτό σας αν αυτό θέλετε στη ζωή σας. Δεν πρέπει να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.



Το 2019 προσπαθήστε να βελτιωθείτε και να μάθετε νέα πράγματα. Αισθανθείτε πιο σίγουροι και προσελκύστε νέους ανθρώπους. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρχουν αρκετοί πειρασμοί, γι’ αυτό αν το νέο έτος σας βρει σε σχέση, για δικό σας καλό προσπαθήστε να τους αποφύγετε. Σας κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η κάλυψη των αναγκών σας φίλοι και οικογένεια, μάλλον θα σας αγχώνουν, όμως, μην εμπιστευτείτε ξένους που α ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι. Τον ελεύθερο χρόνο σας αφιερώστε τον σε άτομα που γνωρίζετε ήδη καλά.



Σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε περισσότερη τύχη από τις προηγούμενες χρονιές και καθώς προβλέπεται να υπάρχει σταθερή εισροή χρημάτων, κρατηθείτε μακριά από μεγάλα ή περιττά έξοδα ειδικά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να είναι υγιής με προτεραιότητα την προσωπική σας ασφάλιση.



Σίγουρα το 2019 θα θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή, αλλά όχι να βρίσκεστε στο παρασκήνιο αφού θα περιμένετε οι άλλοι να ακούν αυτά που λέτε.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος παραμένουν στον τομέα των σχέσεών σας όλο το 2019, ακριβώς όπως και τη χρονιά που πέρασε, ώστε να μπορείτε να τις δείτε πιο σοβαρά, να είστε περισσότερο αφοσιωμένοι και να προσπαθείτε να τις βελτιώσετε. Μείνετε κοντά με όσους αισθάνεστε άνετα και εξαλείψτε από τη ζωή σας όσου δεν έχουν θετικούς σκοπούς. Οι σχέσεις σας μπορούν να αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το Νοέμβριο θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα αγάπης και παλιές σχέσεις. Μπορεί η επικοινωνία να είναι λίγο δύσκολη αλλά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης θα είναι ισχυρό. Να είστε στοργικοί, εκφραστικοί και παθιασμένοι. Ο Δίας τον Δεκέμβριο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε περισσότερο τις σχέσεις σας, να εμβαθύνετε τη δέσμευσή σας και να υποδεχτείτε περισσότερες συνεργασίες. Μπορείτε να είστε πιο συμβιβαστικοί και να εργάζεστε καλύτερα με άλλους. 
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη της 21ης ​​Ιανουαρίου ζητάει να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή διαφωνίες, να οριστικοποιήσετε οικονομικές ρυθμίσεις ή συμφωνίες και να εργαστείτε για να φτιάξετε τα οικονομικά σας . Ο Ουρανός θα κινείται στον τομέα της σταδιοδρομίας μέχρι το Μάρτιο. Την τελευταία δεκαετία περάσετε πολλές επαγγελματικές αλλαγές και πλέον θα αρχίσει να επιβραδύνει λίγο. Εάν υπάρχουν ακόμα αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που θα έχετε τους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς. Προωθήστε στόχους, αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και κάντε προόδους. Εστιάστε στην προσπάθεια να κάνετε την δουλειά που σας αρέσει και αδράξετε ευκαιρίες εργασίας εάν αισθάνεστε ότι δεν κάνετε κάτι που σας παθιάζει. Δημιουργήστε ευκαιρίες και όσο περισσότερο το απολαμβάνετε, τόσο μπορείτε να λάβετε αναγνώριση. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομος τον Ιούλιο θα φέρει οικονομικές δυσκολίες ή απροσδόκητες εξελίξεις που πρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα. Ο Άρης από τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ


Ιανουάριος 2019: Είναι καλή περίοδος για να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Φεβρουάριος 2019: Θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας΄, ίσως και στον επαγγελματικό χώρο.

Μάρτιος 2019: Θα υπάρχουν πολλές; Ευκαιρίες,  περιθώρια να αλλάξουν πράγματα που δε σας αρέσουν, αλλά και εμπόδια στο μυαλό σας.

Απρίλιος 2019: Θα διανύσετε άλλον ένα μήνα αλλαγών με μετασχηματισμούς σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Μάιος 2019: Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης αφιερώστε τον στο να σκεφτείτε, να φανταστείτε και να χτίσετε τα όνειρά σας.

Ιούνιος 2019: Φροντίστε να είστε σωματικά ενεργοί, καθώς η διαίσθησή σας θα είναι στο αποκορύφωμά της.

Ιούλιος 2019: Μήνας χαλάρωσης και διασκέδασης, που όμως η καλή τύχη που θα έχετε θα σας λάμψει.

Αύγουστος 2019: Είναι η περίοδος που η καριέρα σας θα έχει άνοδο και επιτυχία, αλλά θα πρέπει να περνάτε και περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.

Σεπτέμβριος 2019: Αυτός ο μήνας είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε σχέδια σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Οκτώβριος 2019: Κάντε τις σχέσεις σας ισχυρότερες, ακόμα και αν αυτό απαιτεί να κάνετε πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Νοέμβριος 2019: Θα είναι μήνας αλλαγών, μετασχηματισμών και νέων αρχών. Βάλτε τάξη στις σκέψεις σας για να βρείτε ευκολότερα τις σας συμφέρει.


Δεκέμβριος 2019: Τον τελευταίο μήνα του χρόνου, κάντε την αυτοκριτική σας και αξιολογήστε τους στόχους και τα επιτεύγματά σας.

ΛΕΩΝ
Η νέα χρονιά θα προσφέρει περισσότερο χρόνο για να εργαστείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε σταθεροί στις αξίες σας, βεβαιωθείτε ότι κάνετε γνωστό στους άλλους τι θέλετε στη ζωή σας και μην αφήστε κανέναν να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. 



Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες φέτος θα ικανοποιηθούν. Προχωρήστε σε νέες γνωριμίες, αν και δεν αποκλείεται να βρείτε την αγάπη μέσα από τον κύκλο των φίλων σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα παραμείνετε σταθερά στη σχέση σας. Όλο το νέο έτος φροντίστε να έχετε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας και να μην καταναλώνεστε σε άλλους.



Το 2019 θα έχετε αρκετή ενέργεια ώστε να δουλέψετε περισσότερο και θα κάνετε επιπλέον χρήματα. Συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο και ανταλλαγή ιδεών, θα είναι ένας καλός τρόπος να ανεβείτε στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε τις ικανότητές σας χωρίς να φτάνετε στα άκρα. Χρησιμοποιήστε τα επιπλέον έσοδα που θα έχετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, να καλύψετε τις ανάγκες σας αλλά και για να διασκεδάσετε.



Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σας συντονίσει βαθύτερα με το συναισθηματικό σας κόσμο και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τον Ιούλιο με τον Ερμή ανάδρομο, φροντίστε να είστε πιο υπομονετικοί με τους γύρω σας και να κάνετε με διαφορετικό τρόπο κάτι που θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και δεν πήγε όπως περιμένατε.  Από τον Αύγουστο και μετά προβείτε σε νέα ξεκινήματα, ταξίδια και εκμεταλλευτείτε την ενέργεια που θα έχετε για να συνεχίσετε ότι έχετε αρχίσει.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Το 2019 θα είστε πιο ρομαντικοί και πιο στοργικοί, ώστε να απολαμβάνετε την αγάπη και ταυτόχρονα να διασκεδάζετε. Όσοι είστε ήδη σε σχέση κάντε πράγματα που θα την ανανεώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε σα να γνωριστήκατε πρώτη φορά. Μην αφήσετε τη σχέση σας να βαλτώσει ή φτάσετε στα άκρα σε στιγμές που θα νιώθετε συναισθηματική αναστάτωση. Το Μάρτιο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα αποζητήσετε περισσότερη σταθερότητα από τη σχέση σα, ενώ δε θα λείψουν και επιστροφές από το παρελθόν. Οι αδέσμευτοι να είστε πιο ανοιχτοί στο παιχνίδι και να απολαμβάνετε την προσοχή που θα παίρνετε από τους άλλους. Συνεχίστε να αναζητάτε το άτομο που θα σας εμπνέει πνευματικά και θα σας κάνει να βλέπετε τον έρωτα σαν μια υπερβατική εμπειρία. 


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να παραμένουν στον τομέα της εργασίας σας όλη τη νέα χρονιά, μπορείτε να εστιάσετε στην προσπάθεια να συνεχίσετε εργασίες που τραβούν την προσοχή σας με το σωστό τρόπο. Πειθαρχήστε, εργαστείτε εντατικά και εστιάστε σε μακροπρόθεσμους στόχους. Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες επέκτασης που τελευταία σας είχαν λείψει. Ότι πληροφορίες πάρετε, διαχειριστείτε τις με σύνεση καθώς θα σας φανούν χρήσιμες και για το μέλλον. Οι ηλιακές εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Δεκεμβρίου, βοηθούν να εστιάσετε στους στόχους σας, ενώ η σεληνιακή του Ιουλίου ξεκαθαρίζει το τοπίο, ώστε να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και να βάλετε μπροστά στις ιδέες σας. Ίσως θέσετε νέους στόχους και κατευθύνσεις στη ζωή σας, ώστε να είστε πιο ανεξάρτητοι. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και σχεδιάστε μακροπρόθεσμα.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ


Ιανουάριος 2019: Το ξεκίνημα της χρονιάς είναι ένας καλός μήνας για να ξεχάσετε λάθη που έγιναν στο παρελθόν και να προχωρήσετε με ένα θετικό μυαλό.

Φεβρουάριος 2019: Θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας γεμάτος κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μάρτιος 2019: Θα είναι ένας κουραστικός μήνας και θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος σας.

Απρίλιος 2019: Δύσκολος μήνας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά εξαιρετικός για να αυξήσετε τα χρήματά σας.

Μάιος 2019: Αυτός ο μήνας θα συνεχίσει να σας ανταμείβει οικονομικά.

Ιούνιος 2019: Κάντε ένα διάλλειμα από περιττές υποχρεώσεις και γνωρίστε καλύτερα τις εσωτερικές σας ανάγκες.

Ιούλιος 2019: Η επικοινωνία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας θα είναι καθοριστική.

Αύγουστος 2019: Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Σεπτέμβριος 2019: Φροντίστε να συνεργάζεστε με τους γύρω σας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Οκτώβριος 2019: Να είστε προσεκτικοί σε ότι θα αφορά την εργασία και την υγεία σας.

Νοέμβριος 2019: Εάν θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο θα έχετε το πάθος που χρειάζεται.


Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι γεμάτος μαγεία και καλές δονήσεις για να προχωρήσετε στην επόμενη χρονιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2019 θα είναι για εσάς μια καινούρια αρχή. Θα μπορείτε ναείστε πιο ακριβείς σε κάθε πτυχή της ζωής σας και επιτυχημένοι. Βάλτε τα δυνατά σας και συνεχίστε να εργάζεστε στους προσωπικούς σας στόχους.



Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε αρκετά δυναμικοί. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση που θέλετε να κρατήσετε, αφήστε το σύντροφό σας να πάρει τα ηνία για να μη βρεθείτε σε μια καθημερινότητα που θα σας φαίνεται ρουτίνα. Πρέπει να ξέρετε τι χρειάζεστε και με ποιον θέλετε να είστε. Πάρτε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας προτού να γνωρίσετε κάποιον άλλο. Είναι αρκετά σημαντικό τη νέα χρονιά να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας, που θα είναι δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε, οπότε είναι σημαντικό να ενισχύσετε τους δεσμούς σας μαζί τους.



Φέτοςμην προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε πολλούς στόχους, ενώ είναι σημαντικό να μοιράζεστε σωστά το χρόνο σας. Εστιάστε στην εργασία όταν βρίσκεστε στον επαγγελματικό σας χώρο και στην οικογένειά σας όταν βρίσκεστε στο σπίτι. 



Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σεπτέμβριο που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Ασχοληθείτε με νέα πράγματα, αρπάξτε ευκαιρίες ή κάντε ταξίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για ότι θέλετε και επωφεληθείτε τις στιγμές.


Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σας, θα κινείται ανάδρομος τον Μάρτιο επηρεάζοντας τις σχέσεις σας, τον Ιούλιο στοχεύοντας τον ψυχισμό και τις φιλίες σας και τον Νοέμβριο φέρνοντας εμπόδια στα πρακτικά σχέδιά σας. Αυτά τα διαστήματα να είστε πιο υπομονετικοί και να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικούς τρόπους.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάστε στο να είστε περισσότερο αφοσιωμένοι στους ανθρώπους που αγαπάτε και να πάρετε πιο σοβαρά τις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορείτε να απομακρύνεστε από δίπλα σας όσους δεν αισθάνεστε μαζί τους ισχυρή σύνδεση και να πλησιάσετε περισσότερο αυτούς που σας ταιριάζουν. Θα θελήσετε κάτι έντονο και παθιασμένο με κάποιον που μπορεί να δεσμευτεί. Να είστε συμπονετικοί, συναισθηματικοί και κατανοητοί σε αυτά που ζητάτε, ώστε να υπάρχουν όρια. Η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένειά σας, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, δημιουργεί ψυχρότητα. Η χρονιά τελειώνει με την ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, που θα σας κάνει ρομαντικούς και θα βάλετε προτεραιότητα στην αγάπη.


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα είστε πειθαρχημένοι και θα εστιάζετε ευκολότερα σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε, ενώ θα εργάζεστε σκληρότερα για να φτάσετε στους στόχους. Ορίστε νέους στόχους για τον εαυτό σας, μελετήστε μακροπρόθεσμα σχέδια και παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει. Αναλάβετε νέες ευθύνες, δώστε καλές εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους και κάντε σημαντικές γνωριμίες. Φέτος θα λάβετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα, διεκδικήστε ότι σας ανήκει και συγκεντρώστε πληροφορίες και συμβουλές για να πετύχετε αύξηση εσόδων. Όσο εύκολο σας είναι να κερδίσετε χρήματα, τόσο εύκολο είναι να τα ξοδέψετε, οπότε προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από έξοδα.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Θα είναι ένας ταραχώδης μήνας γεμάτος επιπλοκές, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί οικονομικά καρποφόρο.

Φεβρουάριος 2019:  Ευνοϊκός και ευοίωνος μήνας γεμάτος με πολλή ενέργεια και ευτυχία, γι’ αυτό χαμογελάστε.

Μάρτιος 2019: Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές που θα προσδώσουν οφέλη μακροπρόθεσμα.

Απρίλιος 2019:  Αυτό το μήνα οι σχέσεις σας θα είναι και καλές και άσχημες, γι’ αυτό χειριστείτε τις καλά.

Μάιος 2019: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε έναν απολογισμό πραγμάτων.

Ιούνιος 2019: Να είστε σχολαστικοί και εξειδικευμένοι και μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε αυτό το άγχος.

Ιούλιος 2019: Θα υπάρξουναπρόσμενα γεγονότα και συμβάντα που θα απαιτήσουν να δείξετε τη δύναμή σας.

Αύγουστος 2019: Είναι ένας καλός μήνας για να πάρετε αποφάσεις που θα  σχετίζονται με το σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο.

Σεπτέμβριος 2019: Η αδιαφορία που θα δείξετε για τα πάντα, μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα.

Οκτώβριος 2019: Επωφεληθείτε οικονομικά μελετώντας τις πληροφορίες που θα λάβετε προς συμφέρον σας.

Νοέμβριος 2019: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις ανέσεις σας και πειραματιστείτε.


Δεκέμβριος 2019: Η χρονιά τελειώνει καιχρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο σε πολλούς τομείς αν θέλετε να έχετε επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Νέα χρονιά ξεκινάει και ζητάει από εσάς να βασιστείτε στις φυσικές σας δεξιότητες για να πετύχετε. Οι κοινωνικές επαφές θα φέρουν νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους στο δρόμο σας, οι οποίοι θα σας προσφέρουν καινούριες ευκαιρίες. 



Η αγάπη θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι.  Θα νιώθετε έντονα συναισθήματα και πιο έτοιμοι να φτιάξετε οικογένεια. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα έχουν σημαντικό ρόλο και το 2019 είναι η χρονιά που θα πρέπει να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους.



Βρείτε συνεργάτες που η προσωπικότητα τους να ταιριάζει με τη δική σας για να πετύχετε πιο εύκολα στόχους και σχέδια. Οι ομαδικές εργασίες θα είναι σημαντικές για τη δουλειά σας, ενώ θα έχετε περισσότερο χώρο για να είστε δημιουργικοί. Οργανώστε τον προϋπολογισμό σας και παρακολουθήστε τα οικονομικά σας καθώς θα προχωρούν οι μήνες. Αποφύγετε σπατάλες και μην ξοδέψετε χρήματα που έχετε αποθηκεύσει.


Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα δεχτείτε αρκετές προκλήσεις, αλλά θα είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε με ευκολία. Διατηρήστε τις ισορροπίες σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Η νέα χρονιά δε θα είναι τόσο δύσκολη για εσάς, οπότε φροντίστε να την απολαύσετε.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Όποιες αλλαγές θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας, κάντε τις στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ξεχωρίστε ποιους θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας και προσελκύστε νέα άτομα με την προσωπικότητά σας. Από το Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο θα γνωρίσετε ανθρώπους διαφορετικούς που θα θέλετε να συνδεθείτε μαζί τους. Φέτος αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεστε πράγματα με τους γύρω σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και κατά συνέπεια και το τι θέλετε ή περιμένετε από αυτούς. Όσοι είστε δεσμευμένοι κατασταλάξτε στις αποφάσεις σας και μην τρελαίνεται τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Οι αδέσμευτοι οριστικοποιήστε τι ζητάτε από μια σχέση πριν κάνετε το επόμενο βήμα για να μη χάσετε άλλο χρόνο σε άδοξες σχέσεις.
 ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εστιάστε στην εργασία σας και στις ευκαιρίες που θα προκύψουν, καθώς θα σας συμπληρώνουν και θα σας γεμίζουν πνευματικά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το Μάρτιο, θα προκαλέσει έλλειψη εστίασης, πειθαρχίας και παραγωγικότητας. Δύσκολα θα ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα και θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να συνηθίσετε τα νέα δεδομένα. Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να εστιάζετε καλύτερα στους στόχους σας και να έχετε πρόοδο. Προβείτε σε σημαντικές επαφές με τους σωστούς ανθρώπους και φροντίστε να δημιουργείτε καλές εντυπώσεις. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα φέρει αναγνώριση, επαίνους και νέες ευκαιρίες. Ασχοληθείτε με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας ή στόχους που έχετε θέσει παλιότερα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα έχετε την τάση να αποταμιεύετε, ώστε να είστε καλυμμένοι σε απρόσμενες δαπάνες.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια καιθα αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιτύχετε τους στόχους τους.

Φεβρουάριος 2019:  Οι προσωπικές και ερωτικές σας θα βρίσκονται στην καλύτερή τους περίοδο.

Μάρτιος 2019: Θα είστε αρκετά μπερδεμένοι, καθώς δε θα είστε σίγουροι για την κατεύθυνση που θέλετε να προχωρήσετε.

Απρίλιος 2019: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται τη λήψη κινδύνων.

Μάιος 2019: Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, αλλά θα είναι σαφές στο μυαλό σας τι θέλετε από το μέλλον σας.

Ιούνιος 2019: Είναι ο μήνας που θα σας αποζημιώσει για τους κόπους σας, οπότε μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Ιούλιος 2019: Θα νιώσετε πιεσμένοι και θα αποζητάτε τρόπους διαφυγής για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

Αύγουστος 2019: Πολλές αλλαγές θα σας φέρει αυτός ο μήνας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Σεπτέμβριος 2019: Όταν σας φαίνεται δύσκολο να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, ηρεμήστε και τα πράγματα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Οκτώβριος 2019: Να είστε ευχαριστημένοι με ότι έχετε κερδίσει, αξιοποιώντας ότι αποκτήσατε.

Νοέμβριος 2019: Είναι εξαιρετικός μήνας για να αλλάξετε τρόπο ζωής και να κόψετε καταχρήσεις.


Δεκέμβριος 2019: ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα τυχερός, σε ότι αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2019 προβλέπεται να είναι μια χρονιάεπιλογών για σας, αφού από εσάς θα εξαρτάται πώς θα αποφασίζετε να δράσετε ή ποιες ευκαιρίες θα αρπάξετε ή θα αφήσετε. Η νέα χρόνιά σαφώς σας οδηγεί σε κάποιους δρόμους, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε τα σημεία καμπής σας. Κάντε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, σωστές επιλογές και χαλαρώστε όσο μπορείτε.



Η χρονιά σας θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και η ερωτική σας ζωή θα επηρεάζεται άμεσα από τις ενέργειές σας με άλλους ανθρώπους. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, θα είστε πιο παθιασμένοι και έτοιμη να πάρετε αποφάσεις.

Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε ναλάμψετε ή να ενισχύσετε  σχέσεις με συναδέρφους ή άτομα κύρους. Αν εργαστείτε σκληρά να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε για αυτό, αλλά επίσης μπορείτε να επιλέξετε μια νέα σταδιοδρομία ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι αποφασίσετε να αφήνει σταθερά τα οικονομικά σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και χρέη για να μπορείτε να αποθηκεύσετε νέα έσοδα.



Προσπαθήστε το 2019 να μείνετε χαλαροί και να μην αφήνετε μικρά πράγματα να σας ενοχλούν. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά να μην ενοχλούν άλλους. Η δημιουργικότητα θα αποδειχθεί σωτήρια για την ψυχική σας ηρεμία, αλλά και για τη διασκέδασή σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα αν αυτό επιθυμείτε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε τα χόμπι σας.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάσετε στην ύπαρξη πιο ομαλών συνδέσεων στις συναισθηματικές σας σχέσεις και να είστε πιο συμπονετικοί απέναντι στους άλλους. Μάθετε να κάνετε περισσότερα για τους ανθρώπους που αγαπάτε και η ορισμένες θυσίες αν απαιτείται. Δείτε πιο ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και προσπαθήστε να μην εκμεταλλεύεστε καταστάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής το Μάρτιο ξυπνάει ερωτικά ζητήματα, ενώ δε θα λείψουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν που θα σας ξυπνήσουν όμορφες μνήμες. Πραγματοποιήστε κάποιες αλλαγές σε υπάρχουσες σχέσεις, προσελκύστε νέους ανθρώπους στη ζωή σας και αποζητήστε περισσότερη ανεξαρτησία. Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου ενισχύστε τις σχέσεις σας, μοιραστείτε πράγματα και προσεγγίστε άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος με άλλο αέρα.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Όσες αλλαγές κάνατε ή υπεστήκατε τη χρονιά που πέρασε, έρχονται να ολοκληρωθούν μέχρι το Φεβρουάριο. Οπότε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα ξεκινήστε το και τελειώστε το μέσα στους πρώτους δύο μήνες. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα είναι ενισχυτική για να πετύχετε έναν στόχο, να κάνετε εντυπώσεις σε σημαντικούς ανθρώπους, να λάβετε αναγνώριση ή να πραγματοποιήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ζητάει να επικεντρωθείτε σε παλιούς στόχους, να προσαρμόσετε τα σχέδια σας και να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο γιατί αν αμφισβητείτε οι ίδιοι την κατεύθυνση σας δεν έχει νόημα., Από τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να νιώσετε πιο φιλόδοξοι, να επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας. Επιδιώξτε οικονομικές ευκαιρίες, εστιάστε στη βελτίωση των οικονομικών σας και αποκτήστε σταθερότητα και ασφάλεια. 



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019:  Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι νέο, αφού θα έχετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό να κάνετε προσπάθειες.

Φεβρουάριος 2019: Μήνας γεμάτος τύχη, αλλά εσείς θα είστε αρκετά ανήσυχοι και θα θέλετε να είστε μόνοι.

Μάρτιος 2019: Η διαίσθησή σας θα είναι υψηλή και θα σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση, άρα ακούστε την.

Απρίλιος 2019: Η σκληρή δουλειά αρχίζει να σας ανταμείβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσετε τα έξοδα.

Μάιος 2019: Αφιερώστε χρόνο σε οικογένεια και φίλους, προγραμματίζοντας μικρές διακοπές ή εκδρομές.

Ιούνιος 2019: Ο μήνας φέρνει πολλές ευκαιρίες, αλλά οι αλλαγές που θα γίνουν εξαρτούνται από εσάς.

Ιούλιος 2019: Πολλά έχουν να συμβούν θετικά και αρνητικά, οπότε ετοιμαστείτε και βάλτε μπροστά τον καλύτερο σας εαυτό.

Αύγουστος 2019: Είναι η τέλεια στιγμή για να επιτύχετε στόχους που είχατε προγραμματίσει από καιρό.

Σεπτέμβριος 2019: Φροντίστε να εκφράζεστε σωστά για να μη θέσετε σε κίνδυνο την επικοινωνία σας με τους άλλους.

Οκτώβριος 2019: Όλα θα κινούνται αργά και θα πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς για να μην επηρεάσετε την καθημερινότητά σας.

Νοέμβριος 2019: Ο μήνας που θα διανύσετε είναι ιδανικός για να καθίσετε και να χαλαρώσετε ή να κάνετε κάτι καινούριο.


Δεκέμβριος 2019: Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και μπορείτε να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για το επόμενο έτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα χρονιά σας βοηθάει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Πολλές ευκαιρίες θα σας προσέλθουν και εξαρτάται από εσάς ποιες από αυτές θα κρατήσετε και ποιες θα πετάξετε. Τα φυσικά ταλέντα σας θα βοηθήσουν να λάμψετε. Αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση του εαυτού σας και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.



Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία στην κοινωνική σας ζωή και θα είστε πιο ευτυχείς αν περάσετε χρόνο με τους φίλους, την οικογένεια και τους κοντινούς σας συνεργάτες. Όσοι είστε ερωτευμένοι, ίσως θελήσετε να αρχίσετε μια σοβαρή σχέση. Αποκτήστε φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι αποφάσεις που αφορούν σε επέκταση της οικογένειας πρέπει να γίνουν μετά από κάποια σκέψη.



Χρησιμοποιήστε την κοινωνικότητά σας για την πρόοδό σας στον επαγγελματικό τομέα. Η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με συνεργάτες, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, αλλά και να δείξετε τη θετική πλευρά σας στην εργασία. Σε οικονομικό επίπεδο θα νιώθετε τυχεροί, όμως, φροντίστε να υπάρχει εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας ώστε τα έξοδα της καθημερινότητας να μη σας επιβαρύνουν, ειδικά κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαχειριστείτε επαρκώς τα έσοδά σας, για να μπορείτε να ξοδέψετε και για τη διασκέδασή σας.



Το 2019 θα είναι ένα σπουδαίο έτος αλλαγών, αφού θα ξεφύγετε από περιορισμούς και θα γίνετε το πρόσωπο που θέλετε να είστε για να μείνετε ευτυχισμένοι. Ο Δίας σας, ο κυβερνήτης σας, θα κινείται στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος ης χρονιάς, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε την περιοριστική ενέργεια του Πλούτωνα και του Κρόνου. Θα είστε πιο αισιόδοξοι, ανοιχτοί στις ευκαιρίες και θα νιώθετε ότι κάποια πράγματα λειτουργούν προς όφελός σας χωρίς να πιέζετε σκληρά. Εστιάσετε στην προσπάθεια να επεκτείνετε τη ζωή σας με νέους τρόπους. Είναι μια σπουδαία χρονιά για μάθηση, ταξίδια και λίγη περιπέτεια. 



ΣΧΕΣΕΙΣ
Σίγουρα έχετε υποστεί αρκετές αλλαγές σε ζητήματα αγάπης, αλλά τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε στα θέλω σας και να βρείτε αυτό που ψάχνετε με νέους τρόπους. Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα αποζητάτε τη δέσμευση και θα είστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς. Μέχρι τον Ιούνιο μπορείτε να μοιραστείτε περισσότερα και να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα σας κάνει να ανοιχτείτε ακόμα πιο πολύ και να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, θα χρειαστεί να δώσετε αποδείξεις για να πείσετε για τα συναισθήματά σας. Βελτιώστε τις οικογενειακές σας σχέσεις δείχνοντας συμπόνια και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. 


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα και ίσως σκεφτείτε να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό είδος εργασίας, να απαιτήσετε περισσότερη αυτονομία στο χώρο σας, να αλλάξετε συνεργάτες και γενικά να θελήσετε κάτι που θα σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Εάν μπορείτε δώστε στον εαυτό σας αρκετό χώρο για να πειραματιστείτε. Από το Φεβρουάριο έως το Μάρτιο θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κινηθείτε δυναμικά καθώς θα βγείτε έξω από τις ανέσεις σας. Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σεπτέμβριο, εστιάστε στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Να είστε πειθαρχημένοι και επικεντρωμένοι και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι ηλιακές εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Δεκεμβρίου θα σας φέρουν ευκαιρίες που σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικά.




ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Αποφύγετε να είστε αυταρχικοί και να ασχολείστε μόνο με το τι κάνουν οι άλλοι.

Φεβρουάριος 2019: Εάν δε μάθετε να ελέγχετε τη δυναμική σας προσωπικότητα και τον εαυτό σας, θα συνεχίσουν τα προβλήματα.

Μάρτιος 2019: Όλα θα κινούνται αργά, οπότε μη ζορίσετε καταστάσεις να γίνουν πιο γρήγορα.

Απρίλιος 2019: Προχωρήστε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάποιο είδος υποστήριξης.

Μάιος 2019: Ασχοληθείτε με τα σημαντικά θέματα που υπάρχουν και μηνεπηρεάζεστε από δευτερεύοντα ζητήματα.

Ιούνιος 2019: Θα είναι ένας ήρεμος μήνας, με εξαίρεση κάποιες μέρες που δε θα κυλήσουν όπως τις είχατε προγραμματίσει.

Ιούλιος 2019: Είναι ιδανικός μήνας για να αλλάξετε πορεία επαγγελματικά ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Αύγουστος 2019: Βάλτε όρια στα αγαπημένα σας πρόσωπα εάν δε θέλετε να σας ελέγχουν και να έχετε την ελευθερία σας.

Σεπτέμβριος 2019: Θέματα προσωπικά και καριέρας θα καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας, όμως, μην αφήσετε το άγχος να χαλάσει την ηρεμία σας 

Οκτώβριος 2019: Ήρεμος ο μήνας που θα διανύσετε και είναι ευκαιρία να δείξετε στους συνεργάτες σας τα επιχειρήματά σας.

Νοέμβριος 2019: Η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη και θα είστε έτοιμοι για δράση σε όλα τα επίπεδα.


Δεκέμβριος 2019: Όλα θα λειτουργούν υπέρ σας, οπότε βάλτε προτεραιότητες σε όσα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2019 έρχεται για να σας γεμίσει ενέργεια και να κάνετε καινούρια πράγματα ή να προχωρήσετε ότι έχετε αρχίσει.  Θα είστε αρκετά απασχολημένοι και πιθανόν να μην έχετε πολύ χρόνο για χαλάρωση, αλλά από τη φύση σας οι Αιγόκεροι δεν επαναπαυόσαστε. Θα είστε πρακτικοί στις αποφάσεις σας και δε θα φοβηθείτε να βγάλετε από τη ζωή σας φίλους που δεν έχουν πια καμία σημασία για εσάς.



Η κοινωνική σας ζωή θα έχει σκαμπανεβάσματα και πολλά εμπόδια, οπότε κάνετε ό, τι καλύτερο κάνετε για να κάνετε τις σωστές επιλογές. Μην αφήσετε ανθρώπους να σας χειρίζονται, γιατί δε χρειάζεστε τοξικά άτομα στη ζωή σας. Δείτε τα πράγματα από μια νέα προοπτική ή μιλήστε σε κάποιον για τα προβλήματά σας για να πάρετε συμβουλές. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι χρήσιμες πηγές βοήθειας όποτε το χρειαστείτε. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, είναι καιρός να δώσετε στο σύντροφό σας περισσότερες αρμοδιότητες και να μη του στερείτε δύναμη. Ακόμα και αν στην αρχή αισθάνεται άβολα, μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει τη σχέση σας. Ο γάμος, απόκτηση απογόνου και άλλες σημαντικές αποφάσεις πρέπει να αποφασιστούν μετά από προσεκτική σκέψη.


Στον επαγγελματικό χώρο δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δεξιότητες σας, για να σας καταλάβουν και να προωθήσετε σχέδια και στόχους. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές η δουλειά σας φανεί βαρετή κατά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και θα έχετε περισσότερη προσοχή από όσους συνεργάζεστε. Στα οικονομικά σας θα υπάρχει μια σταθερή ροή, οπότε μπορείτε να περιορίσετε μικρές περιττές αγορές που θα σας εξοικονομήσουν για αργότερα  χρήματα που θα τα χρησιμοποιήσετε για μια μεγάλη αγορά. Μειώστε τα επίπεδα άγχους και παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο διανοητικά και σωματικά υγιείς.



Το 2019είναι ένα έτος εξέλιξης, προόδου και αλλαγών. Θα νιώσετε μια φυσική ανάγκη να προχωρήσετε και να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη γενική προσωπικότητά σας. Κάντε ότι χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι και σιγουρευτείτε ότι αφήνετε χρόνο για να προγραμματίσετε το μέλλον.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις σχέσεις ειδικά από το Μάρτιο και μετά, οι οποίες θα κρατήσουν λόγω του Ουρανού για μια δεκαετία. Ίσως επιθυμήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να είστε πιο αληθινοί προς  τον εαυτό σας. Αν νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας καταπιέσετε, θα έχετε τάσεις φυγής. Αφήστε την ενέργειά σας να σας οδηγήσει προς την αγάπη, εστιάζοντας περισσότερο στην καρδιά σας και σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Μέχρι τον Ιούνιο θα είστε πιο συμβιβαστικοί, πιο δίκαιοι και θα προσπαθείτε να διατηρήσετε αρμονία στις σχέσεις σας. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα ανανεώσει τις σχέσεις σας και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Το δεύτερο εξάμηνο του Ιουλίου θα χρειαστεί να εργαστείτε σε θέματα δέσμευσης, προβλήματα και δύσκολους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας. 


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Οποιεσδήποτε αλλαγές θέλετε να εργαστείτε μπορούν να γίνουν στις αρχές του έτους μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια να επιβραδύνετε. Με τον Άρη να βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί, να κάνετε περισσότερα από μικρά πράγματα, να αισθανθείτε περισσότερη ενέργεια και να αντιμετωπίσετε καθήκοντα και δουλειές. Εστιάστε στα έργα που πρέπει να κάνετε και δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Συνεχίστε τη δουλειά που σας ενθουσιάζει χωρίς να πιέζεστε σκληρά τον εαυτό σας. Από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, επικεντρωθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας και δείτε πειθαρχημένα τις προοπτικές που έχετε. Σε ότι δεν μπορείτε να πράξετε μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια από άτομα που είναι έτοιμα να σας την προσφέρουν και δημιουργήστε ρεαλιστικά σχέδια δράσης για να κάνετε καλές εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους. Θα λάβετε αναγνώριση για τους κόπους σας και θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά από ότι έχετε υπολογίσει.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019:  Κάντε το καλύτερό για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να προχωρήσετε με ένα θετικό μυαλό.

Φεβρουάριος 2019: Θα είναι η αρχή νέων πραγμάτων και πρέπει να κάνετε προσπάθειες εάν επιθυμείτε να έχουν επιτυχία.

Μάρτιος 2019: Θα είναι τυχερός μήνας για το ζώδιό σας και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε ένα νέο πράγματα.

Απρίλιος 2019: Ο επαγγελματικός τομέας  θα είναι ταραχώδης και δε θα έχετε χρόνο να αφιερώσετε στην οικογένειά σας.

Μάιος 2019: Θα διανύσετε ένα ήρεμος μήνα και τα περισσότερα θα λειτουργούν υπέρ σας.

Ιούνιος 2019:  Θα είστε καλά οργανωμένοι μέσα στο μυαλό σας και κινείστε με γνώμονα την πραγματικότητα.

Ιούλιος 2019: Αυτό το μήνα θα υπάρξουν εμπόδια, οπότε φροντίστε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με ένα χαμόγελο.

Αύγουστος 2019: Να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό καθώς θα φθάσουν στο δρόμο σας αρκετές νέες ευκαιρίες. 

Σεπτέμβριος 2019: Θα λάβετε βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε και αυτό θα αυξήσει την αισιοδοξία σας.

Οκτώβριος 2019: Διατηρήστε τις ισορροπίες και ην αφήσετε τη γλώσσα σας να προτρέχει όταν δε σας αρέσει κάτι που ακούτε.

Νοέμβριος 2019: Μάθετε να ελέγχετε τον αυθορμητισμό σας και αποδεχθείτε ότι τα πάντα δε γίνονται όπως σας βολεύουν.


Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας αφήσετε να απολαύσετε  αυτά που σας αρέσουν και αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2019 θα εξελιχθεί για εσάς με τρόπο που δε θα περιμένατε. Είναι η χρονιά των μεγάλων υποθέσεων, των δεσμεύσεων και των αλλαγών της προσωπικής σας ζωής. Το πρώτο τρίμηνο θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις και στις φιλίες σας, ενώ οι συναισθηματικοί σας δεσμοί θα γίνουν ισχυρότεροι. Οικογενειακά θα υπάρχουν αρκετά απρόοπτα και πρέπει να προσπαθήσετε να πάτε με τη ροή που έρχονται.



Επαγγελματικά θα μετρήσουν οι δεξιότητες που έχετε ειδικά στην επικοινωνία, ενώ η άνεση που θα δείξετε σε επίπεδο συνεργασίας θα εντυπωσιάσει συναδέλφους και άτομα κύρους του εργασιακού σας χώρου. Φέτος θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει αρκετά χρήματα στο παρελθόν και θα θελήσετε να τα μαζέψετε πίσω. Εξοικονομήστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα. Δείχνοντας προσοχή της περιόδους που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.



Τα επίπεδα ενέργειά σας θα συσχετίζονται με τη διάθεσή σας. Όσο πιο ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι είστε, τόση περισσότερη ενέργεια θα έχετε. Σίγουρα θα είστε έτοιμοι για αλλαγές, καθώς νέες ευκαιρίες και καινούρια πρόσωπα θα έρθουν στο δρόμο σας, αλλά εσείς θα αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις νέες αλλαγές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, συναντήστε νέους ανθρώπους, να είστε αυθεντικοί, αληθινοί, αλλά και εκκεντρικοί όταν χρειάζεται. Ακολουθήστε ευκαιρίες για να πετύχετε όνειρα και στόχους και σκεφτείτε καθαρότερα το μέλλον σας. Οι επαγγελματικές προκλήσεις που θα δεχθείτε θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε καλύτερα σε αυτό που θέλετε να παθιαστείτε.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Επιλύστε προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και εστιάστε περισσότερο στα συναισθήματα σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με όσους βρίσκονται κοντά σας, αλλά και με όσους απομακρύνατε χωρίς σοβαρό λόγο το τελευταίο διάστημα.

Τον Αύγουστο να δείξετε πιο πρόθυμοι να συναντήσετε ανθρώπους, να επικεντρωθείτε στα θέλω σας, να βγείτε από συμβιβασμούς και να αισθανθείτε πιο γοητευτικοί. Στη συνέχεια θα αυξηθεί το πάθος και θα θέλετε να μοιραστείτε περισσότερα με τους άλλους. Από το Σεπτέμβριο δείτε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις που έχετε και ενισχύστε την ψυχολογία σας.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ωθεί σε αναθεωρήσεις σχεδίων και απαιτεί να είστε ευέλικτοι και να επικεντρωθείτε σε παλιούς στόχους. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είστε πιο φιλόδοξοι και θα έχετε βρει το σωστό δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε για να φτάσετε με επιτυχία τους στόχους σας. Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και πειθαρχημένοι θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα έχετε αρκετές σημαντικές επαφές. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο θα είστε πιο παραγωγικοί είτε αναλάβετε μικρά έργα, είτε συνεχίσετε αυτό που κάνετε. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και τον Ιούλιο με την ηλιακή έκλειψη, αναζητήστε ευκαιρίες. Επεξεργαστείτε και αναθεωρήστε προβλήματα που έχετε με ανθρώπους που συνεργάζεστε, δείχνοντας υπομονή. Εστιάστε στην προσπάθεια να αυξήσετε τα έσοδά σας, αποταμιεύοντας ότι μπορείτε για όταν χρειαστεί.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιανουάριος 2019: Χαρισματικός ο πρώτος μήνας του χρόνου, καθώς θα προσελκύουν καινούρια και παλιά πρόσωπα.

Φεβρουάριος 2019: Θα είστε σε θέση να πετύχετε σε ότι έχετε στο μυαλό σας, γι’ αυτό συγκεντρώστε τις σκέψεις σας.

Μάρτιος 2019: Καθίστε και σκεφτείτε όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στη ζωή σας και εφαρμόστε τις.

Απρίλιος 2019: Θα γεμίσετε με νέες ιδέες και θα μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αν το επιθυμείτε.

Μάιος 2019: Είναι η περίοδος που λανθασμένα θα αισθάνεστε ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σας. 

Ιούνιος 2019: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν.

Ιούλιος 2019: Αποφύγετε άσκοπες συγκρούσεις και επαναστάσεις που θα σας βάλουν στο στόχαστρο σημαντικών ανθρώπων.

Αύγουστος 2019: Θα συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά πρέπει να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας.

Σεπτέμβριος 2019: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει και να σας καταβάλλει. Κάντε ότι πρέπει για να ενεργοποιηθείτε.

Οκτώβριος 2019: Λύστε πρακτικά και ουσιαστικά θέματα που υπάρχουν στη ζωή σας και μην τα αφήνετε να διαιωνίζονται. 

Νοέμβριος 2019:  Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.


Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι ευοίωνος για τη  σταδιοδρομία σας και για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΣ
Η νέα χρονιά που έρχεται προβλέπει για εσάς να είναι βαρετός ο συντονισμός στην πραγματικότητα. Χρειάζεται να είστε πιο σοβαροί απ’ ότι συνήθως, ώστε η δημιουργική σας ελευθερία να βρει το δρόμο της και να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.



Ακόμα και αν ήδη είχατε εστιάσει περισσότερο στον εαυτό σας, το 2019 θα πρέπει να εργαστείτε στην κοινωνική σας ζωή και να επανασυνδεθείτε με άτομα που είχατε χάσει. Η σωστή οικοδόμηση των κοινωνικών σας δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει σημαντικά, αρκεί να είστε προσηλωμένοι σε αυτά που θέλετε.



Σε προσωπικό επίπεδο η νέα χρονιά ζητάει να είστε ειλικρινείς, να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και να μην προχωρήσετε σε μεγάλες δηλώσεις όταν δε γνωρίζετε τα γεγονότα. Δε θα σας λείπει το πάθος, ούτε ο ρομαντισμός και όσοι είστε ελεύθεροι, το καλοκαίρι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με την οικογένεια, σχεδιάστε συγκεντρώσεις ή εκδρομές, προσφέρετε περισσότερη υποστήριξη και κάντε βελτιώσεις στο σπίτι ώστε να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς και σταθεροί. 



Εάν θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά φροντίστε να μην αλωνίζει η φαντασία σας και να μην το παρακάνετε με τις ιδέες σας. Εστιάστε στην πραγματικότητα για να ανοίξουν περισσότερες πόρτες. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, με μικρές προοπτικές αύξησης. Οπότε όταν θελήσετε να προβείτε σε αγορές, φροντίστε να μπορείτε να τις καλύψετε.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, μπορείτε να είστε ρομαντικοί, στοργικοί και παιχνιδιάρικοι στην αγάπη. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα σας κάνει να θέλετε να ενωθείτε περισσότερο με αυτούς που αγαπάτε, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιον που ενεργεί λίγο δραματικά και θέλει προσοχή ή να είστε αυτός που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Από τα μέσα Αυγούστου έως το Σεπτέμβριο, ο Άρης θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στους ανθρώπους στη ζωή σας. Να είστε ανοιχτοί σε δεσμεύσεις και συμβιβασμούς για να διατηρήσετε ειρηνικό κλίμα. Εάν αισθάνεσαι καλύτερα όταν δε δουλεύετε μόνοι σας, να είστε ανοιχτοί σε συνεργασίες. Από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου μοιραστείτε περισσότερα με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, εργαστείτε για τη βελτίωση των συναισθηματικών και φυσικών δεσμών στις σχέσεις και δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Επικεντρωθείτε στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και εργαστείτε δυναμικά και έξυπνα για να πετύχετε τους στόχους σας. Ανακαλύψτε ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Όσοι εργαστήκατε σκληρά την τελευταία πενταετία, θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Το Φεβρουάριο πιθανόν να υποστείτε οικονομικές αστάθειες και αλλαγές, αλλά θα βρεθούν και ευκαιρίες της τελευταία3 στιγμής. Ότι θέλετε να προωθήσετε κάντε το, το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε έργα, να κλείσετε συμφωνίες ή ακόμα και να εστιάσετε στην αποχώρηση σας από μία εργασία στην οποία δεν έχετε επενδύσει με πάθος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα εστιάσετε σε αυτά που αρέσουν στον εαυτό σας. Μέχρι τα μέσα του Αυγούστου προωθήστε ότι θεωρείτε πιο παραγωγικό και συνεχίστε με ότι έχετε στη διάθεσή σας.



ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ


Ιανουάριος 2019:  Η ψυχολογία σας δε θα είναι στα καλύτερά της και δε θα βρίσκετε τίποτα ενδιαφέρον.

Φεβρουάριος 2019: Θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε ή να αναζητήσετε μια νέα δουλειά.

Μάρτιος 2019: Θα λειτουργήσει υπέρ σας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και να θέλετε να κινηθείτε.

Απρίλιος 2019: Θα γεμίσετε με ενθουσιασμό, όρεξη και δράση για να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή.

Μάιος 2019:  Αξιοποιήστε στο έπακρο τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, καθώς θα είστε ευλογημένοι με καλή τύχη και ευτυχία. 

Ιούνιος 2019: Όλα θα κινούνται πολύ αργά και μόνο ησκληρή δουλειά και η αυτοπειθαρχία θα σας κρατήσουν.

Ιούλιος 2019: Είναι η εποχή που πρέπει να κοιτάξετε μέσα σας και να βρείτε έναν λόγο για να κάνετε πράγματα στη ζωή.

Αύγουστος 2019: Θα καταλάβετε καλύτερα τις σχέσεις σας, αλλά μην μπείτε σε κάτι για το οποίο δεν είστε έτοιμοι.

Σεπτέμβριος 2019: Οι σχέσεις στο σπίτι και την εργασία ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας.

Οκτώβριος 2019: Συναισθηματικά θα νιώθετε μπλοκαρισμένοι, για αυτό μην αφήσετε μικρά ζητήματα να σας καταστρέψουν τη ζωή.

Νοέμβριος 2019: Αρκετά δύσκολος θα σας φανεί και αυτός ο μήνας,καθώς ίσως να μην μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.


Δεκέμβριος 2019: Είναι μήνας σκληρής δουλειάς και θυσίας. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε το επόμενο έτος θα είναι φανταστικό

Άντα Λεούση
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου