ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/11/2017

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σε σπρώχνει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και παράλληλα σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Παγίδες θα υπάρξουν αρκετές αλλά η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη και όλα θα τα ......
.......  προλαβαίνεις την κατάλληλη στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και έχουν περάσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ημέρα σήμερα θα είναι λίγο δύσκολη για σένα και θα σε προσγειώσει απότομα από τη φόρα αισιοδοξίας που σε είχε συνεπάρει τον τελευταίο καιρό. Θα ταρακουνηθείς πολύ, αν και οι δυσκολίες δεν σε πτοούν τόσο εύκολα τώρα πια και μετά από όσα έχεις περάσει. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και μην βιάζεσαι για νέα ξεκινήματα ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις έχεις ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται και υπάρχουν. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις και για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το οικογενειακό σκηνικό παρουσιάζεται κάπως περίεργο σήμερα με εντάσεις, φασαρίες, ασυνεννοησίες με κάποιο άτομο μέσα στην οικογένεια. Μην αφήνεις τον εαυτό σου ωα φθαρεί μέσα σε όλο αυτό, βοήθησε όσο μπορείς σε λογικά όμως πλαίσια και χωρίς να περιμένεις αναγνώριση των κόπων σου που δυστυχώς δεν θα έρθει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις αλλά και οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα στο παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εκκρεμότητες ζητούν λύσεις και φροντίζεις να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό. Τα προβλήματα ατονούν και καταφέρνεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό και θα έρθουν επιτυχίες που δεν περίμενες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να καλυτερέψεις την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πολλές επιτυχίες σου επιφυλάσσει η τύχη τώρα αλλά και στιγμές χαράς που δεν περιμένεις. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη θα χρειαστείς μεγάλη συγκέντρωση και ώριμη σκέψη για να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες όμως βελτιώνονται σχέσεις που κρατούσες σε απόσταση και θα κάνεις μεγάλες αναθεωρήσεις στη στάση σου σε προσωπικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την καλή εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις καλό θα είναι να τις αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το όνειρο βελτίωσης μίας δραστηριότητας σου αργεί να πραγματοποιηθεί και το άγχος σε πιέζει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην παραμελείς το πρόγραμμά σου που θα σε οδηγήσει στο θεμιτό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου θετικά το χρόνο και παραμέρισε τη οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αλλά θα μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου και τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις κινήσεις που αφορούν τη μελλοντική σου εξέλιξη. Επίσης σχέσεις και οικογενειακές καταστάσεις που ουσιαστικά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό πρέπει να κλείσουν οριστικά και οι καταστάσεις σου δείχνουν μόνες τους τον σωστό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Δώρα και ευκολίες σου χαρίζει το ερχόμενο διάστημα σε όλους τους τομείς. Δράσε σε όλα τα επίπεδα. Ολοκλήρωσε σχέσεις και καταστάσεις, δημιούργησε νέα πράγματα, κάνε γνωριμίες, ξεκαθάρισε εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις πολλές σου επιθυμίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην αγχώνεσαι γιατί τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, για αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου φέρνει πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις αδράξεις αμέσως για να έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η πίεση και τα προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Οι δυνατότητές βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να τις εκμεταλλευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Εκεί που όλα σε προετοιμάζουν για έκρηξη, οι πλανήτες στέλνουν τη βοήθειά τους, μέσα από ένα πρόσωπο. Πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση η ταξίδι, ή σε κάποια φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε τι σχετικό και άφησε τον καλύτερο εαυτό σου να κάνει την απαραίτητη πρώτη καλή εντύπωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης από τον Ζυγό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται.Πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το διάστημα που ακολουθεί είναι αρκετά ευνοϊκό και σου προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να μην τις αφήσεις αναξιοποίητες ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος αλλά και να οργανώσεις το μέλλον σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ρυθμοί σαφώς θα αυξηθούν αλλά δεν θα πρέπει να σε πτοήσει καθόλου αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης. Άφησε τους εγωισμούς εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις σου σήμερα που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς προτάσεις που πρέπει να τις δεις με αρκετή προσοχή γιατί είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου