ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19 έως 25 Νοεμβρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Σας δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθείτε με έναν τρόπο δυναμικό κι ιδιαίτερο. Ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις κάνετε πίσω, επειδή αυτό το διάστημα λειτουργείτε .......
....... περισσότερο με το συναίσθημα, βρίσκετε όμως τα πατήματα σας και τελικά προχωράτε. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας μπορεί να μην είναι σταθερές, αλλά αυτή την περίοδο επιζητάτε το αποτέλεσμα και κινείστε με τη φιλοσοφία «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Ο Άρης που βρίσκεται στο Ζυγό και τον άξονα σας, σας δίνει ευελιξία όσον αφορά τις συνεργασίες. Από τις 22 Νοεμβρίου και μετά, αλλάζει η διάθεση σας, γίνεστε πιο αισιόδοξοι κι ανακαλύπτετε νέους τομείς για να δραστηριοποιηθείτε.

Motto της εβδομάδας: Αλλάξτε παραστάσεις, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία σας και σίγουρα θα ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε ενθουσιαστεί με τα καλά που σας συμβαίνουν και βλέπετε πως μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μην αφήσετε το χρόνο να κυλήσει άσκοπα μέχρι να κάνετε το επόμενο βήμα σας και μη φοβηθείτε να «ξεβολευτείτε» από τις συνήθειες σας, αν χρειαστεί. Επειδή νιώθετε πιο ευέλικτοι κι ελεύθεροι, πιθανόν να επιζητήσετε να κάνετε ταξίδια, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να πλησιάσετε ανθρώπους με τους οποίους φαινομενικά, δεν ταιριάζετε. Είναι πολύ καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις αναφορικά με νέες συνεργασίες ή για να κάνετε μια πρόταση γάμου.

Motto της εβδομάδας: Αφήστε τον εαυτό σας πιο χαλαρό, μη βάζετε εμπόδια σε εσάς και τους άλλους και δώστε χώρο στο καλό να μπει στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επεξεργάζεστε συνεχώς νέες πληροφορίες, γνώσεις και νιώθετε όμορφα γι’ αυτό, αφού πιστεύετε πως έτσι εξελίσσεστε. Ωστόσο, υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο σας ενοχλεί και δε μπορείτε να το «κοντρολάρετε», ούτε να βρείτε κάποια λύση. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και στάσιμοι, αλλά από τις 22 του μήνα που μπαίνει στον άξονα σας ο Ήλιος, τα πράγματα αλλάζουν. Παίρνετε μια ανάσα, αποκτάτε περισσότερη ζωντάνια, συναναστρέφεστε με νέους ανθρώπους και παύετε να αγωνιάτε για την επαγγελματική σας θέση. Πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή να αναβιώσουν παλιές φιλίες από τα σχολικά σας χρόνια.

Motto της εβδομάδας: Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις πληροφορίες και διατυπώστε την άποψη σας με θετική διάθεση κι ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ζωή σας έχει αποκτήσει όραμα, χρώμα, βάζετε στόχους, παίρνετε ρίσκα κι είστε πολύ ευέλικτοι/ες. Η σκέψη σας όμως είναι χαοτική κι ίσως, παιδική αυτό το διάστημα κι αυτό σας αποσυντονίζει και σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Επηρεάζεστε από πληροφορίες που λαμβάνετε και λόγια από άτομα του περιβάλλοντός σας. Κι ενώ βλέπετε πως τώρα υπάρχει η ευκαιρία να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας, από λάθος εκτιμήσεις και την επιρροή δικών σας ανθρώπων, δεν κάνετε το επόμενο βήμα. Στην προσωπική κι οικογενειακή σας ζωή μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αποκτώντας ένα παιδί.

Motto της εβδομάδας: Ακολουθήστε το ένστικτο σας, είναι αλάθητο αυτή την περίοδο, γιατί διαφορετικά θα μετανιώσετε για αποφάσεις που πήρατε και πράγματα που δεν κάνατε.

ΛΕΩΝ
Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε λάθη του παρελθόντος και να εξυγιάνετε εσωτερικά τραύματα που σας έχουν αφήσει κάποιο «αποτύπωμα», ταυτόχρονα όμως εξαρτάστε ολοένα και περισσότερο από την οικογένεια ή τη σχέση σας. Στην άκρη του μυαλού σας υπάρχει ένα σχέδιο απελευθέρωσης από αυτή την κατάσταση, απαιτεί όμως δύσκολες αλλαγές και θα πρέπει να «απογυμνωθείτε» από την εικόνα του βασιλιά, που ως τώρα είχατε φτιάξει. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα και να ανελιχθείτε επαγγελματικά, αφού τώρα αναγνωρίζεται η αξία σας.

Motto της εβδομάδας: Υπερβείτε το εγώ σας, που σε ορισμένες περιπτώσεις σας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και γίνετε πιο ευέλικτοι/ες όσον αφορά την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε γίνει πιο παραδοσιακοί/ες κι επιζητάτε την οικογενειακή θαλπωρή και την ηρεμία. Διανύετε μια δημιουργική φάση, προσπαθείτε να συμβιβάσετε καταστάσεις και το πετυχαίνετε. Βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή, θέλετε να κατευνάσετε τα πνεύματα και να βελτιώσετε τις σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα, κάνοντας το πρώτο βήμα. Η ενασχόλησή σας με οποιαδήποτε μορφή τέχνης κι η απόκτηση νέων γνώσεων, θα βρει εφαρμογή στον εργασιακό σας χώρο. Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε τη δύναμη και να βρείτε το απαιτούμενο θάρρος για να προχωρήσετε μπροστά, αρκεί να «κρατήσετε τα γκέμια» του εαυτού σας, λειτουργώντας με τη λογική κι όχι με τη χαοτική ευαισθησία σας.

Motto της εβδομάδας: Να θυμάστε ότι ο πιο δυνατός συγχωρεί και προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση κι έτσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του.

ΖΥΓΟΣ
Επανεξετάζετε την προσωπική σας ζωή και την τοποθετείτε σε μια άλλη βάση, με πιο προσωπικό προσανατολισμό. Νιώθετε την ανάγκη να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας δημιουργεί τη διάθεση για αλλαγή, σας δίνει θάρρος και κουράγιο για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Υπολογίζετε στις ιδέες, τη γνώση και τη συνεργασία άλλων ατόμων, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δε θέλετε να ηγείστε κι αυτό ίσως προκαλέσει κάποια αντιπαράθεση. Όσοι/ες έχετε γεννηθεί τέλος του δευτέρου κι αρχές του τρίτου δεκαημέρου, να είστε πιο προσεκτικοί/ες στις καθημερινές σας κινήσεις για αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Motto της εβδομάδας: Μην κάνετε υπερβολές σε επενδύσεις κι έξοδα, κινηθείτε με μέτρο και διατηρήστε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνεχίζεται η δράση σας αμείωτη και συγχρόνως κάνετε υποκειμενικές αναλύσεις αναφορικά με τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα χρειαστεί να ξεφύγετε από αυτή την υποκειμενικότητα, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου και ο πιο σίγουρος κι ασφαλής τρόπος είναι, η παρατήρηση των όσων συμβαίνουν κι όσων αισθάνεστε. Αναζητάτε νέους συνεργάτες και διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξετε τα οικονομικά σας, γιατί θεωρείτε πως το χρήμα σας δίνει δύναμη. Πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αγορές, προκειμένου να ξεσπάσετε κάπου την ενέργεια σας, γι’ αυτό προσέξτε τις υπερβολές.

Motto της εβδομάδας: Να έχετε στο μυαλό σας πως το χρήμα είναι εργαλείο για να περνάτε καλύτερα κι ότι η πραγματική αξία κρύβεται στην εσωτερική σας δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος στις 22 Νοεμβρίου σας βάζει σε νέα τροχιά κίνησης, σκέψης και συναισθημάτων. Είστε πιο αισιόδοξοι/ες, με μεγαλύτερη δυναμική, με έντονες αρχηγικές τάσεις και δε φοβάστε να μπείτε στη φωτιά, αρκεί να ακολουθείτε τα ιδανικά σας. Ο Ερμής κι ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο διορατικούς/ες και σας ωθεί να κάνετε σχέδια, τα οποία τώρα μπορείτε να φέρετε εις πέρας, αφού ο Άρης σας βοηθά καταλυτικά σε επίπεδο επικοινωνίας. Η επίδραση του Κρόνου έχει μειωθεί αλλά, δεν έχει εξαλειφθεί, κυρίως για όσους γεννήθηκαν στις 2-3 τελευταίες ημέρες. Θυμηθείτε το μάθημα που σας έδωσε, να σέβεστε και να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Motto της εβδομάδας: Βασιστείτε στην ωριμότητα και την υπευθυνότητα σας κι ενθαρρύνετε τον εαυτό σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επεκτείνεστε κοινωνικά αργά αλλά σταθερά, ανοίγοντας καινούριες πόρτες. Ωστόσο, υπάρχει ένα κομμάτι στη ζωή σας που θέλετε να το κρατήσετε μυστικό από τους πολλούς. Παράλληλα όμως, νιώθετε την ανάγκη να πείτε πράγματα και να ανοιχτείτε, γι’ αυτό δημιουργείτε ένα στενό κύκλο φίλων και συνεργατών, με τους οποίους μοιράζεστε τα πάντα. Επιδιώκετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχουν ποιότητα, ασχολούνται με τέχνες κι έχουν γνώσεις στα οικονομικά, γιατί αισθάνεστε ότι βελτιώνεστε και καταξιώνεστε. Ο Πλούτωνας, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, σας παρακινεί να αποτινάξετε το παλιό και να διώξετε οτιδήποτε ψεύτικο κι επιφανειακό από κοντά σας.    

Motto της εβδομάδας: Είναι η ώρα της αλήθειας, να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους και να ξεφύγετε από την υποκειμενικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείτε όσο περισσότερο μπορείτε να ζήσετε το παρόν, όμως πολλά θέματα σας οδηγούν στο παρελθόν. Αυτό συμβαίνει διότι, χρησιμοποιείτε παλιές τακτικές και μεθόδους για να επιλύσετε ζητήματα στα επαγγελματικά σας. Διανύετε μια δύσκολη περίοδο, αφού οι συνεργάτες σας, ζητούν πολλά από εσάς και προσπαθείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Ίσως αναβιώσει μια βεντέτα από το παρελθόν και το καλύτερο για σας, είναι να τη διαχειριστείτε με τον τρόπο που ξέρετε. Γνωρίζετε άτομα ανοιχτόμυαλα, όπως έναν Καρκίνο από το εργασιακό σας περιβάλλον κι έρχεστε πιο κοντά με έναν Τοξότη που είχατε απομακρυνθεί, λόγω οικονομικών διαφορών.

Motto της εβδομάδας: Είναι μια δημιουργική περίοδος για εσάς, κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται κι απελευθερωθείτε από το οικογενειακό περιβάλλον που σας καταπιέζει.

ΙΧΘΥΕΣ
Στην προσπάθεια σας να επιτύχετε για την οικογένεια και τον εαυτό σας το καλύτερο δυνατό, κάνετε αλλαγές τις οποίες δεν είχατε ποτέ φανταστεί και μπαίνετε σε επίπεδα που ποτέ δεν είχατε αναζητήσει. Αυτήν την εβδομάδα, είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή είναι αγάπη, τέχνη και δημιουργία. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις καταστάσεις, αρκεί να έχετε θέληση και να δίνετε αγάπη. Μην παρασύρεστε από κακίες και αντιπαλότητες. Προσπαθήστε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα δείτε αμέσως, ότι θα γίνετε παράδειγμα στους γύρω σας.
Motto της εβδομάδας: Γίνετε αρωγοί και θα εκπλαγείτε από τα άτομα που θα σας ακολουθήσουν.

ΠΗΓΗ

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου