ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12 έως 18 Νοεμβρίου 2017!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Έχετε πάρει φόρα και τρέχετε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο βλέπετε τις προσπάθειες σας να πιάνουν τόπο κι όσοι περιμένετε να αρχίσετε κάτι καινούριο τώρα είναι η καλύτερη στιγμή, που βρίσκετε και τους κατάλληλους συνεργάτες. Αυτή την περίοδο ........
....... έχετε έμπνευση, όραμα και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να πετύχετε τους στόχους σας. Πιθανόν να σας εμποδίσουν κάποιοι φόβοι σε επίπεδο συνεργασίας ή οικονομικό. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να «αγκαλιάσετε» τους φόβους και την ανασφάλεια σας, να τους αναλύσετε, ώστε να τους ξεπεράσετε και να πάτε παρακάτω. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας επηρεάζει καρμικά κι ίσως δείτε να γκρεμίζεται μια συνεργασία που περιμένατε. Αν αυτό το αντιμετωπίσετε με τη λογική «κάθε εμπόδιο για καλό», τότε σίγουρα θα αναδειχθεί μια καλύτερη και πιο συμφέρουσα ευκαιρία για εσάς.

Motto της εβδομάδας: Μάθετε να εμβαθύνετε στα θέματα, να είστε πιο διερευνητικοί κα να μη μένετε στο επιφανειακό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ζείτε 100% στο τώρα, πατάτε γερά στα πόδια σας, δεν έχετε ανασφάλειες και το κυριότερο έχετε αποφασίσει να δράσετε, έστω και διαμέσου τρίτων προσώπων. Η Αφροδίτη σας έχει φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, προσέξτε μόνο να μην κάνετε εξαρτημένες σχέσεις και να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι. Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει υπερβολικά κι ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Παρουσιάζεται μπροστά σας μια εντελώς νέα πραγματικότητα, την οποία είχατε αψηφήσει κι ίσως να σας προβληματίσει. Μην επικεντρωθείτε μόνο στο πρόβλημα, προσπαθήστε να δείτε και τη θετική του πλευρά, γιατί διαφορετικά θα βγάλετε ζήλια και κτητικότητα, γεγονός το οποίο δε σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Motto της εβδομάδας: Πάντα μέσα στο κακό υπάρχει και το καλό, αυτό μην το ξεχνάτε και προσπαθήστε να βλέπετε σφαιρικά τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο προχωράει ο καιρός τόσο μπαίνετε πιο βαθιά στο παιχνίδι της ζωής, της διαφορετικότητας και του ρίσκου. Ασχολείστε με τις τέχνες, είστε δημιουργικοί κι ανακαλύπτετε νέα χόμπι για να εκτονώσετε την ενέργεια σας. Παρ’ ότι υπάρχουν δυσκολίες, η καθημερινότητα είναι σκληρή κι άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον κινούνται υπογείως και προσπαθούν να σας ελέγξουν, εσείς έχετε τη διάθεση να περνάτε όμορφα και το επιδιώκετε. Προσπαθήστε αυτό το διάστημα να είστε ξεκάθαροι και να προσέχετε αυτά που λέτε για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ελέγξτε τις δυο αντίρροπες δυνάμεις σας, βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ τους, ώστε να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Ένας Σκορπιός ή ένας Ταύρος συνεργάτης ίσως σας προκαλέσουν αναστάτωση και κάποια οικονομικά μπλεξίματα. Όμως εσείς έχετε τη δύναμη, την ευελιξία και την εξυπνάδα να τα ξεπεράσετε και να παραμείνετε αλώβητοι.

Motto της εβδομάδας: Κάντε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα, μη διχάζεστε ανάμεσα στις δυο δυνάμεις σας, εξισορροπήστε τις κι η περίοδος αυτή σας ευνοεί να φτάσετε ότι ξεκινάτε μέχρι τέλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανανεώνεστε, δυναμώνετε και προχωράτε. Είναι η ευκαιρία σας για αλλαγές, για να ομαλοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες, αρκεί να μην εστιάσετε στο δέντρο και χάσετε το δάσος. Μπαίνετε σε νέα μονοπάτια, σε νέες δουλειές κι ασχολείστε δυναμικά με καλλιτεχνικά θέματα, τα οποία σας επιτρέπουν να εκφράσετε το βαθύ εσωτερικό σας κόσμο. Αντί να πιστεύετε πως δε σας αγαπούν, αρχίστε εσείς να αγαπάτε περισσότερο κι όσο πιο πολύ το κάνετε, τόσο πιο ανεξάρτητοι θα είστε και δε θα επηρεάζεστε. Επειδή τώρα υπάρχει ένα παράθυρο τύχης, εύνοιας κι αγάπης, νιώθετε δυνατοί και θα δοκιμάσετε να ανοίξετε σε πολλά επίπεδα ένα νέο κανάλι το οποίο σας εξυπηρετεί. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί από τις δεκαπέντε του μήνα και μετά, φέρνοντας μια παθιασμένη ερωτική σχέση και θα σας σταθεροποιήσει σ’ ένα συγκεκριμένο τομέα στον οποίο από καιρό κάνετε προσπάθειες.

Motto της εβδομάδας: Σπάστε τα ταμπού και τα καλούπια του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε να οδηγηθείτε στο μέλλον με μια νέα ταυτότητα.

ΛΕΩΝ
Δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις αυτό το διάστημα, οι οποίες σας δίνουν αβαντάζ στην επικοινωνία και στην ενασχόληση σας με καινούρια θέματα, τα οποία αφορούν κυρίως την τέχνη. Τα κοινωνικά κι επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, οι οποίοι αισιοδοξούν και γεύονται την επιτυχία. Οι καλύτερες μέρες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας, είναι στις 14 και 15 του μήνα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, επηρεαζόμενοι από τη Νέα Σελήνη θα νιώσετε μια νοσταλγία για την οικογένεια και το σπίτι σας και θα θέλετε να κρατήσετε τα κεκτημένα. Θα προβληματιστείτε και θα δυσκολευτείτε, όμως μια νέα πληροφορία θα σας βοηθήσει, λέγοντας σας να αφήσετε πίσω το παρελθόν, να μη μένετε σε πράγματα που σας πληγώνουν και να προχωρήσετε στο μέλλον και την αλήθεια.

Motto της εβδομάδας: Να είστε ψύχραιμοι, να αγαπάτε δυνατά και κυρίως να έχετε διάθεση να αλλάξετε και να πετάξετε ότι είναι παλιό, σκουριασμένο και χωρίς χρησιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βάζετε μια νέα σφραγίδα που σχετίζεται με το παρελθόν σας, το οποίο όμως το καθαρίζετε από την αρνητική ενέργεια κι οτιδήποτε τοξικό. Οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου με τη Νέα Σελήνη θα περάσετε μια αναταραχή για το πώς θα διαχειριστείτε τις νέες κι αλλόκοτες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να αναλάβετε ηγετικό ρόλο, πράγμα το οποίο δε θα είναι εύκολο αν δεν πετάξετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος. Σίγουρα θα κάνετε ταξίδια, νέες γνωριμίες και θα μπείτε βαθύτερα στην ουσία των πραγμάτων, θέματα τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα σε αντίθεση με τη νέα πραγματικότητα και τις αλλαγές που είναι απαραίτητο να κάνετε. Από τις 11 ως τις 13 του μήνα θα βρείτε τον εαυτό σας, θα επικοινωνήσετε καλύτερα, θα πρυτανεύσει η λογική και θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας.

Motto της εβδομάδας: Μη σταθείτε στο παρελθόν, μη φοβηθείτε το καινούριο και το διαφορετικό και σίγουρα θα βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας, γεγονός που από τη μια πλευρά σας ενδυναμώνει, από την άλλη όμως αν δεν ακολουθείτε αυτά που ορίζει, σας καταπιέζει. Αν δε φτάνετε άμεσα και γρήγορα στο σκοπό σας, νιώθετε μια έντονη ψυχική κόπωση. Θα γίνουν ανακατατάξεις στη ζωή σας, αλλαγές στις συνεργασίες σας αλλά και στην εμφάνιση σας. Παρ’ ότι επιδιώκετε την αρμονία, θα εξαναγκαστείτε σε υπερβολικούς συμβιβασμούς, γιατί μόνο έτσι βλέπετε πως μπορείτε να προχωρήσετε. Είναι μια εποχή που βρίσκεστε σε συνεχόμενο τετ α τετ με τον εαυτό σας, ψάχνοντας να βρείτε ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στα οικονομικά σας κι ενώ είχατε προγραμματίσει να πληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις σας το επόμενο διάστημα, αυτές παρουσιάζονται νωρίτερα και δημιουργούν επιπλοκές. Ωστόσο αυτή η περίοδος θα διαρκέσει λίγο, το σημαντικό είναι πως θα μάθετε να οργανώνετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

Motto της εβδομάδας: Είναι απαραίτητο να αυξήσετε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σας και να μη βασίζεστε αποκλειστικά στην αποδοχή των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τρεις πλανήτες στον Σκορπιό και τη Νέα σελήνη στις 18 του μήνα, ταρακουνιέστε κατά ένα τρόπο, αφού βλέπετε πως όλες οι πληροφορίες κι οι καταστάσεις έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα σας. Αντιμετωπίζετε πράγματα τα οποία είχατε σκεφτεί ή ονειρευτεί στο παρελθόν και τώρα συναντάτε ανθρώπους κλειδιά και τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να τα πραγματοποιήσετε. Όσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζεστε πολύ από τη Νέα Σελήνη, η οποία σας δημιουργεί τριγμούς και θα πρέπει να απομακρύνετε το παλιό αρνητικό κομμάτι και να πετάξετε ότι περιττό κρατάτε από συνήθεια. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές, από το πιο απλό να κόψετε το κάπνισμα ως το πιο δύσκολο να απαλλαγείτε από βλαβερά συναισθήματα, όπως μνησικακία και ζήλια.

Motto της εβδομάδας: Κρύβετε μεγάλη δύναμη μέσα σας, αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά και αποφασίσετε συνειδητά να ξεφύγετε από το τοξικό παρελθόν, θα «πετάξετε» πολύ ψηλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απ’ τη μια πλευρά ανανεώνεστε κι από την άλλη είναι σαν να σας έχουν αλυσοδέσει από το πόδι και σας κρατάνε. Πρέπει να απελευθερωθείτε, να προχωρήσετε, ώστε να πάψετε να βρίσκεστε στην κατάσταση ένα βήμα εμπρός δυο πίσω. Υπάρχουν ευκαιρίες αυτό το διάστημα, τις οποίες όμως εκμεταλλεύεστε για λίγο, χωρίς να προχωράτε μέχρι τέλους. Είναι έντονη η τάση να θεραπευτούν τα τραύματα σας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψει κάτι νέο. Η Νέα Σελήνη πιθανόν να σας απομονώσει, να σας ωθήσει να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με μεταφυσικά ζητήματα. Μην αφήσετε το νου σας να καλπάζει σε κακές σκέψεις κι αρνητικές καταστάσεις.

Motto της εβδομάδας: Να είστε αυτόνομοι, να συνειδητοποιείτε αυτά που αισθάνεστε και να αναλογίζεστε ότι σας κρατάει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γίνεστε περισσότερο φιλικοί αυτό το διάστημα, προκύπτει μια ανάγκη να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν το γενικότερο καλό κι ίσως κάποιοι ενδιαφερθείτε να συμμετέχετε στα κοινά. Έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα πλαίσια του εαυτού σας και των προσωπικών αναγκών σας και να καταπιαστείτε με κοινωνικά θέματα, τα οποία όμως κατά ένα τρόπο θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Αναζητάτε την ποιότητα και την ουσία στους φίλους και σε νέες ιδέες. Αυτοί που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη σας φέρνει ανατροπές και μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα είναι πολύ επαναστατική και κόντρα στα καλούπια του παρελθόντος. Γενικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ερωτικής φύσης, αλλά και για νέες οικονομικές συνεργασίες με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Motto της εβδομάδας: Προσπαθήστε να δώσετε το καλό παράδειγμα και να προχωρήσετε στις αναγκαίες ρήξεις με το παρελθόν, ώστε να πετύχετε ένα καλύτερο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι διαφορετικό συμβαίνει στην καριέρα σας και τις κοινωνικές σας επαφές, αφού συμβαίνουν πράγματα που σας γυρίζουν στο παρελθόν και σας επαναφέρουν καταστάσεις που δε θέλετε να ζήσετε. Κάνετε δεύτερες σκέψεις  για διάφορα θέματα, γεγονός το οποίο δε σας αρέσει αφού είστε άτομα αυθόρμητα, αναζητάτε την ελευθερία και την αλήθεια και τώρα νιώθετε πως τα έχετε χάσει. Είναι μια δύσκολη περίοδος, υπάρχουν εντάσεις και κόντρες σε επαγγελματικό επίπεδο, συγχρόνως όμως είστε πολύ δημιουργικοί, αποκτάτε καλύτερο όνομα κι ανεβαίνει η αξία σας. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο το οποίο θα εμφανιστεί ξαφνικά, η υπερπήδηση του όμως θα σας δυναμώσει συναισθηματικά.

Motto της εβδομάδας: Ο πήχης είναι ψηλά, χρειάζεται σκληρή δουλειά και να γνωρίζετε ότι στα δύσκολα δυναμώνετε κι αποκτάτε δεξιότητες που σε άλλη περίπτωση δεν είναι εφικτό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ανανεώνεστε με κάποιο τρόπο, παράλληλα επιστρέφετε στις παλιές, καλές αξίες, γιατί δε θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σιγουριά της πεπατημένης. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Θα σας απασχολήσουν έντονα οικονομικά ζητήματα, θα επιδιώξετε να εδραιωθείτε σε μια δουλειά ή μια συνεργασία. Η σκέψη σας ίσως είναι χαοτική, ίσως εν μέρει παιδιάστικη, γι’ αυτό προσέξτε τι υπόσχεστε και τι υπογράφετε μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Αν επιτρέψετε με τη συμπεριφορά σας στον Ζυγό και τον Τοξότη να σας βοηθήσουν, θα βγείτε κερδισμένοι.
Motto της εβδομάδας: Προσοχή σε άτομα με αρνητική διάθεση, που σας επιρρίπτουν ευθύνες και σας γεμίζουν ενοχές
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου