ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/11/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Δυσαρμονίες παρουσιάζονται τώρα και μπορούν να αλλάξουν πολλά στη ζωή σου, με διάφορες αντιδράσεις που προκαλούνται. Προσπάθησε οι επιδιώξεις σου να είναι εφικτές και υποστήριξε τες χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση και στη συγκέντρωση σου. Με τον Ερμής να σε ευνοεί από τον Τοξότη ......
..... η βελτίωση θα είναι μεγάλη και έρχεται σύντομα. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην την συνεχίσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καταστάσεις ισορροπούν και τονώνουν τη διάθεση σου για επίτευξη μακροχρόνιων στόχων. Τώρα μπορείς να καταφέρεις πολλά, οι εμπειρίες σου είναι δεδομένες, οι φίλοι σε στηρίζουν και η ψυχολογία σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σου απολαμβάνοντας τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Προβλήματα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο μπορούν να λυθούν με τις καλύτερες διαθέσεις. Πάρε την πρωτοβουλία να αντιδράσεις με ευελιξία και να φέρεις πίσω τις χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφό σου σε καταπιέζει και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μίλησε μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η διάθεση σου βελτιώνεται, τονίζεται η γοητεία, η αισιοδοξία, η ζωτικότητα σου καθώς και ο τεράστιος δυναμισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Κάποιες δυσαρμονίες που προκαλούν άγχος απομακρύνονται και η ανανέωση σε βοηθά να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε όσα έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο έτερον ήμισυ σου. Μην αδιαφορείς, γιατί το κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ενέργεια σου βρίσκεται στα ύψη τώρα και η ανάγκη σου να αλλάξεις τα πάντα δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Χαλάρωσε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Όλα βελτιώνονται σταδιακά και με ήρεμο τρόπο καθοδηγούμενα με οργανωμένες και σωστές κινήσεις. Ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει πολύ καλή την επικοινωνία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι από τον σύντροφο σου. Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου. Συζήτησε μαζί με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος σε απασχολεί με τα προβλήματα του και δεν μένει ο απαραίτητος χρόνος για σένα. Αυτή η δυσαρμονία στην κάλυψη των αναγκών δημιουργεί απώλειες και άσκοπες εντάσεις. Συγκεντρώσου περισσότερο και θέσε αυστηρότερα όρια στην ιεράρχηση των γεγονότων και καταστάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις καταστάσεις προβληματικές στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα τα χρειάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου, φέρνει εξωστρέφεια που σε βοηθάει να διεκδικήσεις δίχως φόβο όσα σου αξίζουν και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Μην επιτρέψεις παρεμβάσεις τρίτων να εμποδίσουν τις πρωτοβουλίες σου γιατί απλώς θα σου χαλάσουν τη διάθεση προσωρινά. Το αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφαίνεται θετικό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα η επικοινωνία ευνοείται και σε παροτρύνει να σκεφτείς αλλαγές χωρίς φόβο για το μέλλον. Δείξε προσοχή γιατί σου χρειάζεται σταθερότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και κάποια μικροπροβλήματα απομακρύνονται με σχετική ευκολία δίχως να αφήσουν καμία επίπτωση. Κάποια άτομα με αρνητική στάση απέναντι σου θα μπορέσεις με ευκολία να τους κατατροπώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει και εσύ να δώσεις πολλά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου αυτή την περίοδο σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι σχέσεις σου σε πιέζουν με προβλήματα και υποχρεώσεις την ίδια στιγμή που οι πρωτοβουλίες σου σε κοινωνικό επίπεδο σου χαρίζουν επιβράβευση τονώνοντας σου την αυτοπεποίθηση. Φρόντισε την ξεκούραση σου και μην ξοδεύεις ενέργεια σε ανώφελες καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση, αλλά θα δημιουργήσει και αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τις θετικές οι επιρροές των πλανητών μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αρκεί να τολμήσεις να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Η ανανέωση που έρχεται στη ζωή σου είναι δεδομένη και βελτιώνει αισθητά τη διάθεση σου. Αλλαγές θα ακολουθήσουν αρκεί να μην φοβηθείς να αξιοποιήσεις τις δυνάμεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε με τον σύντροφο σου, πες του τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Δεν μπορείς να συνεχίσεις μια σχέση που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα οι πλανήτες ευνοούν το οικογενειακό σκηνικό και διορθώνουν καταστάσεις που έχουν κουράσει και συνεχίζουν να απασχολούν όλους. Οι υποχρεώσεις παραμένουν αυξημένες όμως παρουσιάζονται περισσότερες δυνατότητες από πριν για αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχεις και είναι πολύ μεγάλες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί, το πλανητικό σκηνικό βάζει φωτιά στην ενέργεια σου. Η ένταση παράλληλα μειώνεται και καταφέρνεις να ολοκληρώσεις στόχους για τους οποίους προσπαθείς πολύ καιρό. Η επικοινωνία βελτιώνεται και νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σου γοητευμένα από την προσωπικότητα και τα προσόντα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στον σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά φέρνοντας στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου