ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/11/2017

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου έχει αρχίσει να ανησυχεί βλέποντάς σε να είσαι σε στασιμότητα, δίχως διάθεση για καμία δράση. Πάρε τα πάνω σου προκειμένου να καταπολεμήσεις το αίσθημα ατονίας που σε έχει κυριεύσει και ξεκίνα να βγεις από το σπίτι. Η πραγματική ζωή σε .......
..... περιμένει για να διαπρέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα τα χρειάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η τεράστια ενέργεια που διαθέτεις συνεχίζει να ξοδεύεται άσκοπα σε εξόδους και διασκεδάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. Οι πολλές μετακινήσεις σε κουράζουν και σε αποδιοργανώνουν από το πρόγραμμά σου δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο προβλήματα που θα τα βρεις μπροστά σου στο μέλλον. Άλλαξε αμέσως στάση, όσο είναι ακόμα καιρός για να μπορέσεις να τα αποφύγεις και να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Προβληματικές καταστάσεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για την σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε άφησες πολύ χρόνο να πάει χαμένος κατηγορώντας τους γύρω σου για καταστάσεις που σε κουράζουν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και ευτυχώς έχεις αρχίσει να το γνωρίζεις ήδη. Πάρε λοιπόν στα χέρια σου την κατάσταση και φρόντισε για αυτήν . Θα διαπιστώσεις πολλά ευχάριστα για το αύριο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια και να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αδυναμία συγκέντρωσης είναι αποτέλεσμα της μεγάλης σου κούρασης. Οι αργοί ρυθμοί σου σε κουράζουν ακόμα περισσότερο και οι υποχρεώσεις μαζεύονται συνεχώς. Βάλε τάξη, φρόντισε για την ξεκούρασή σου, ασχολήσου με τις δικές σου έννοιες και άφησε τα προβλήματα των άλλων πίσω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ότι έχεις να πεις να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αναγνώριση από σημαντικά αλλά και από αγαπημένα πρόσωπα λαμβάνεις και το γεγονός βελτιώνει αισθητά τη διάθεσή σου δίνοντάς σου θάρρος για τη συνέχεια. Ασχολήσου με τη βελτίωση του εαυτού σου, του προσωπικού σου χώρου αλλά και με οτιδήποτε καλλιτεχνικό η δημιουργικό. Το αποτέλεσμα σε ανανεώνει πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά πρόσεχε δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις πολύ εργατικότητα και συνέπεια αλλά μην το παρατραβάς θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η περίοδος δεν είναι η καλύτερη που έχεις περάσει, αν καταφέρεις όμως να διατηρήσεις την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση θα σου δοθούν περισσότερα, που διαφορετικά απλώς θα τα προσπεράσεις χωρίς να αξιοποιηθούν. Η τάξη, ο προγραμματισμός και η θετική σκέψη είναι τα μοναδικά σου όπλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο φόβος της απόρριψης μπλοκάρει πάντα κάθε σκέψη σου για πρωτοβουλία. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό. Να είσαι ειλικρινής με τους γύρω αλλά και με τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν. Οι πλανήτες ευνοούν την πρόθεσή σου αυτή. Συγκεντρώσου στην αυτοπεποίθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε νευριάσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το οικογενειακό σκηνικό σε αποσυντονίζει τώρα με τις εντάσεις και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Μην αμελείς την προσωπική σου φροντίδα, οι ανάγκες σου περιμένουν μόνο από σένα και οφείλεις να ανταποκριθείς κατά προτεραιότητα.. Βάλε τάξη και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Για κάποιο διάστημα ακόμα, θα έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν πρόβλημα, αλλά ξαφνικά αυτό θα σταματήσει και η περίοδος αυτή θα είναι δυστυχώς μεγάλη. Για αυτό φρόντισε τώρα που οι πλανήτες σου χαρίζουν τη βοήθειά τους να την εκμεταλλευτείς και να τακτοποιήσεις όσα προλαβαίνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η ενεργητικότητα που σε έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό επανέρχεται και με τη βοήθειά της ξαναγίνεσαι πρότυπο εργατικότητας, ευεξίας και συγκέντρωσης. Οι υποθέσεις σου αρχίζουν με αργούς ρυθμούς να μπαίνουν σε σειρά και η κοινωνική σου ζωή ξεκινά να αναδομείται μετά από πολλών μηνών απουσία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα φέρνει το ερχόμενο διάστημα και γεγονότα άγνωστα έρχονται στην επιφάνεια. φέρνοντας θετικά στοιχεία για την εξέλιξη των καταστάσεων. Η ηρεμία και η παρατήρηση βοηθούν στην συγκέντρωση περισσότερων στοιχείων και σε πιο σωστή αντιμετώπιση που θα φέρει το συντομότερο καλά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις που είχατε στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι πλανήτες σε βοηθούν να ολοκληρώσεις τα σχέδια που έχεις εδώ και καιρό αλλά η κακή σου τάση να αφήνεις τα πράγματα στη μέση δεν τους επιτρέπει το καλύτερο δυνατό. Συγκεντρώσου να οδηγήσεις τα πράγματα στην οριστική τους θέση και μην αφήνεις εκκρεμότητες που επιστρέφουν ξανά και ξανά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου