ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Τι ακριβώς έχει μέσα στο μυαλό του ο μέσος Έλληνας οπαδός;

Δύσκολο να μαντέψεις τι έχει μέσα στο μυαλό του ο μέσος Έλληνας οπαδός, εδώ χρειάζεται η επιστήμη για σίγουρα και στέρεα αποτελέσματα. Δεν ............ είμαστε περήφανοι για τη ραδιενέργεια με την οποία ποτίσαμε τους εγκεφάλους τεσσάρων οπαδών και τους ζητάμε ταπεινά σόρι.

Και η επιστήμη όμως χρειάζεται τους μάρτυρές της, τι να κάνουμε τώρα, ας παρηγορηθούν με τη σκέψη της προσφοράς στον άνθρωπο και στο οπαδοκαφριλίκι.

Ήταν τέσσερις οπαδοί, σαν κι εμένα κι εσένα, όχι τίποτα ακραίοι δηλαδή, αυτοί που δέχτηκαν να γίνουν τα πειραματόζωά μας και να μας αφήσουν να μετατρέψουμε σε άχρηστη κρεατομάζα αυτό που κρύβουν στο εσωτερικό του κρανίου τους.

Δες τα αποτελέσματα των ερευνών μας, δες τι είδαμε κρυφοκοιτάζοντας μέσα στο μυαλό του μέσου Ολυμπιακού, Αεκτζή, Παναθηναϊκού και Παοκτσή.

Δύσκολες καταστάσεις.

1.





2.





3.





4.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου