ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Το κόλπο για να αποφύγετε το 12ωρο μούλιασμα των οσπρίων!

Πόσες φορές δεν έχεις λαχταρίσει μία αχνιστή σούπα ή σαλάτα με ρεβίθια και φασόλια, αλλά δεν μπορείς να τα ετοιμάσεις γιατί δεν είχες μουλιάσει τα όσπρια από την προηγούμενη μέρα;
Για να ......
......  ξέρεις, δεν χρειάζεται να αναβάλλεις το μαγείρεμα της αγαπημένης σου συνταγής, ούτε χρειάζεται να προγραμματίζεις πάντα τα γεύματα σου από την προηγούμενη μέρα για να προλάβεις να μουλιάσεις τα όσπρια σε νερό για τουλάχιστον 12 ώρες. Υπάρχει ένα απλό κόλπο που μπορείς να χρησιμοποιείς κάθε φορά και πίστεψε μας, πάντα πιάνει.
Πολύ απλά βάζεις τα όσπρια σε μία κατσαρόλα με άφθονο νερό και τα βράζεις για 5 λεπτά. Στη συνέχεια κλείνεις το μάτι της κουζίνας και τα αφήνεις σε καυτό νερό για 1 ώρα. Μετά τα στραγγίζεις και τα μαγειρεύεις κανονικά, ακολουθώντας τα βήματα της εκάστοτε συνταγής. Τόσο εύκολο.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


1 σχόλιο:

  1. How to make money from betting on football - Work Tomake Money
    If you're having problems หารายได้เสริม finding a herzamanindir.com/ winning bet online for the day of 1xbet app your www.jtmhub.com choosing, then there are plenty of opportunities available right here. casino-roll.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή