ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 25 2/ έως 3/3 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να κινητοποιείσαι για την δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων στη ......
.....  ζωή σου και βρίσκοντας λύσεις για θέματα εργασιακά αλλά και οικονομικά. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που κορυφώνεται την Πέμπτη, σε βοηθά να προχωρήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις, ενώ καταφέρνεις και προσπερνάς αδιέξοδα και προκλήσεις που έφερναν σε τέλμα. Ο Μάρτιος κάνει δυναμικά και εκρηκτικά το ντεμπούτο το , με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού να σε επηρεάζει άμεσα (πραγματοποιείται στο δικό σου σταυρό)! Είναι σημαντικό την Παρασκευή να αποφύγεις την εκρηκτικότητα και την επαναστατικότητα για θέματα που αφορούν την καριέρα σου αλλά και για τους στόχους που έχεις για την πορεία σου. Άθελα σου μπορεί να δώσεις άσχημες εντυπώσεις στο περιβάλλον σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα γλυκάνει το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και θα δώσει τον αέρα για νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα ξεκινά με σκαμπανεβάσματα και εντάσεις για τα αισθηματικά σου, εξαιτίας αλλαγών ή και παρεξηγήσεων που μπορεί να προκληθούν με την μόνιμη σχέση σου, σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ανανεώσει την ερωτική σου διάθεση, ενώ θα επαναφέρει και την κοινωνικότητά σου, γεγονός που θα σε ευνοήσει σε νέες αισθηματικές γνωριμίες, αν είσαι χωρίς σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκεις λύσεις σε θέματα επαγγελματικά, γεγονός που σου προσφέρει ανακούφιση. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έξοδα τα οποία και σε πιέζουν, όμως δεν μένεις εκτεθειμένος στις προκλήσεις της εποχής και καταφέρνεις και τα μανουβράρεις

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, με εσένα να είσαι σε ετοιμότητα να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ να κατακτήσεις. Πίστεψέ με ως και την Πέμπτη θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μάτι και αυτό θα σε βοηθήσει το εξάγωνο Ήλιου – Άρη. Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά και οι φιλίες γίνονται την διέξοδο που σε κάνει να βρίσκεσαι και πάλι σε εγρήγορση. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, προκαλεί προσωρινά ένα κύμα έντασης, κυρίως για θέματα που αφορούν την καριέρα και την προσωπική ζωή. Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, βελτιώνει τις διαθέσεις και σε βοηθά να επιμεληθείς πολύ παραπάνω την κοινωνική σου εικόνα, αλλά και να λειτουργήσεις αρκετά δημιουργικά και στα επαγγελματικά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο επιμένων νικά και ναι μπορώ να πω ότι αυτή την εβδομάδα σε πιάνει το πείσμα και επιμονή σου στα αισθηματικά σου, όμως αυτή τη φορά τα στοιχεία αυτά δεν θα σε πάνε πίσω αλλά θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις έναν ερωτικό σου στόχο. Μπορεί να μην διανύεις την εβδομάδα με το απόλυτο ρομάντζο, είναι γεγονός όμως ότι πλέον κουνάς για τα καλά το χεράκι σου για να πετύχεις αυτό που θέλεις και οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυριαρχεί ρευστότητα στον τομέα των επαγγελματικών σου, όμως είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου για να μην μπλεχτείς σε καβγάδες με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου , δεν φαίνονται σπουδαίες μεταβολές, είναι σημαντικό όμως να κάνεις το κομπόδεμα σου γιατί από την επόμενη εβδομάδα ο ανάδρομος Ερμής έρχεται για να φέρει τις καθυστερήσεις και τα μπερδέματά του που θα έχουν αντίκτυπο στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Με τα μούτρα στην δουλειά πέφτεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε, όπου υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις αλλά και νέα πράγματα που ξεκινούν τώρα, που εστιάζουν όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή σου. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες ανατροπές, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Αλλιώς μπορεί να υπολόγιζες κάποια πράγματα και εντέλει να εξελιχθούν εντελώς διαφορετικά για αυτό θυμήσου πως παν μέτρον άριστον. Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά σταδιακά να βρεις και πάλι τον εαυτό σου. Η αισιοδοξία επανέρχεται ενώ ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα με τον πιο αιφνίδιο τρόπο , ή ακόμα και με τον άνθρωπο που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να ερωτευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στα αισθηματικά σου αλλάζει και ανανεώνεται ιδιαίτερα όμως από αυτή την Παρασκευή που θα εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου! Το ζητούμενό σου θα είναι ένα η «ανανέωση» και είναι φανερό ότι θα ικανοποιηθεί. Νέα αισθηματικά σχέδια θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό, ενώ αν δεν έχεις σχέση τότε να μου το θυμηθείς ότι κάτι νέο θα παιχτεί τώρα με άτομο που είτε έχεις διαφορά ηλικίας, κουλτούρας, ή χιλιομετρική απόσταση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σου είναι έντονοι, κουράζεσαι λίγο παραπάνω και όλο αυτό το εκφράζεις με νεύρο και αντίδραση. Θέλω να μου δείξεις όμως την προσοχή σου στον τρόπο που λειτουργείς στην εργασία γιατί η επιπολαιότητα και η βιασύνη δεν θα κριθούν υπέρ σου! Τα οικονομικά σε αγχώνουν γιατί εμφανίζονται και κάποια έκτακτα έξοδα που δεν τα υπολόγιζες. Η λύση εδώ είναι η οργάνωση, κάτι που ναι μεν μπορεί να είναι δύσκολο, σίγουρα όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά ήρεμα και με την διάθεση να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα! Η κοινωνική σου ζωή είναι δραστήρια ενώ δέχεσαι και προτάσεις από φιλικά πρόσωπα, γεγονός που σου δίνει ικανοποίηση. Την προσοχή σου όμως θέλω να μου δείξεις στις επαγγελματικές σου συνεργασίες που βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί – αυτό είναι κάτι που ήδη το γνωρίζεις και το αισθάνεσαι-. Την Παρασκευή θα δημιουργηθούν κάποιες συγκρούσεις, στις οποίες πρέπει να κρατήσεις αμέτοχη στάση. Οι μέρες σου αρχίζουν να γίνονται πιο όμορφες από το Σαββατοκύριακο, όπου η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και από αυτή την θέση, θα ευνοήσει τα οικονομικά σου αλλά θα εκτοξεύσει στα ύψη και την ερωτική σου λίμπιντο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία αισθηματική σχέση σε αιφνιδιάζει αλλά και σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20-22/7 όπου εσύ είσαι ο εκπρόσωπος του ζωδίου σου όπου πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις κόντρες, αντιπαραθέσεις και καβγαδάκια. Η ερωτική σου ζωή αρχίζει και αποκτά ένταση ερωτική, πάθος, ζήλεια αλλά και δυνατές ερωτικές στιγμές από το Σαββατοκύριακο, όπου η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε απελευθερώσει για τα καλά από ταμπού και προκαταλήψεις1
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι οι συνεργάτες σου αυτή την εβδομάδα θα πηγαίνουν φιρί – φιρί για καβγά, μην τσιμπάς όμως και μην βιάζεσαι να αποφασίσεις για ζητήματα επαγγελματικά γιατί είναι πολύ πιθανό και να κάνεις λάθος αυτή την εβδομάδα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται ενώ σου δίνονται οι ευκαιρίες για ρύθμιση / διευθέτηση χρέους, που αυτό θα σε ανακουφίσει. Ένα έκτακτο έσοδο θα σου δώσει ανάσα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είσαι περισσότερο δοσμένος αγαπητέ μου Λέοντα σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σου! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα μπορέσεις να έχεις εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν, αφού το εξάγωνο Ήλιου – Άρη θα σε βοηθήσει σημαντικά. Την Παρασκευή με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, αφενός έχεις αρκετό άγχος και απογοητεύεσαι για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου, αφετέρου, διαταράσσεται το ομαλό κλίμα της καθημερινότητάς σου, η τάση αυτή όμως δεν θα κρατήσει για πολύ! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόο θα φέρει στο τέλος της εβδομάδα την αναγέννηση στον τομέα των σχέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να παίρνει τα πάνω της και η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα- βάζει για τα καλά το χεράκι της για να ανανεώσει την συντροφική σου ζωή και για να φέρει στην αγκαλιά σου τον σύντροφο που θα καλύψει κενά και αδιέξοδα. Μπαίνεις στην ιδανική εποχή για να βρεις ένα νέο ερωτικό σύντροφο – αν διανύεις περίοδο μοναξιάς- ενώ αν είσαι σε σχέση μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λύνεις εκκρεμότητες και προχωράς κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γεγονός που σε βοηθά να ανταπεξέλθεις και στα οικονομικά σου! Από την άλλη πλευρά η περίοδος σε ευνοεί για να προχωρήσεις σε συμφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε ευνοήσουν σε βάθος χρόνου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με προτάσεις και ευκαιρίες για θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου σε αυτούς τους τομείς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, αλλά και η ανανέωση. Μάλιστα αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσεις και μία μετακίνηση , ένα ταξιδάκι για λίγο αργότερα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σου προκαλεί μία προσωρινή σύγχυση για θέματα οικονομικά (μάλλον σε βλέπω να κρατάς στο χέρι κανά φουσκωμένο λογαριασμό), μην ανησυχείς όμως θα καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Από το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, μπαίνεις σε μία περίοδο που βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση, την εμφάνισή σου ενώ βάζεις σε μία σειρά και επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και η τρυφερότητα στον τομέα των σχέσεων εξακολουθεί να υπάρχει ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις και όμορφα καλέσματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Μία συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία σε τονώνουν σημαντικά. Από την άλλη πλευρά μπορεί να μην ζεις τις στιγμές μεγάλου πάθους, σίγουρα όμως μπορώ να σου πω πως αν καταφέρεις να δεις κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις πιο καθαρά και κάνεις σωστές επιλογές, χαμένος δεν θα βγεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι παρανοήσεις δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα και λίγο πριν ξεκινήσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, ήδη σε προϊδεάζει ότι δεν είναι εφικτό να μπορείς να βγάλεις νόημα πάντα με όλους , ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου! Δείξε προσοχή λοιπόν σε επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να κοστίσουν. Στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αστάθειες όμως δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί , γιατί η κατάσταση αυτή θα είναι προσωρινή.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα είναι γεμάτη εναλλαγές για σένα αγαπητέ Ζυγέ. Από την μία πλευρά δεν θα λείψουν τα νεύρα, οι καβγάδες και τα προβλήματα σε θέματα σχέσεων, γεγονός που θα σε κάνει να βρεθείς σε συναισθηματικό αναβρασμό. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσει τις ημέρες αυτές να βάλεις σε μία τάση εργασιακές και οικονομικές υποθέσεις και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο (αυτή την Παρασκευή, έρχεται για να σε ανανεώσει ολοκληρωτικά και για να σου προσφέρει την χαρά, την απόλαυση, την διασκέδαση και τον έρωτα που τόσο πολύ σου είχαν λείψει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους έρχεται μία σημαντική ανάσα ανανέωσης στα αισθηματικά σου από αυτή την εβδομάδα. Πρωτομηνιά υποδέχεσαι την Αφροδίτη στον Υδροχόο η οποία και θα δώσει τα δυνατά της για να σου προσφέρει τις πιο δυνατές, ερωτικές στιγμές της χρονιάς για το δικό σου ζώδιο. Φλερτ, ερωτικές προσδοκίες, ερωτικό παιχνίδι και κατακτήσεις σε κάνουν να ξεφεύγεις για τα καλά από την ρουτίνα σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε το κλείσιμο του Φεβρουαρίου για κλείσιμο εκκρεμοτήτων επαγγελματικών αλλά και οικονομικών. Τα άστρα είναι με το μέρος σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις επιτυχώς στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Δείξε την προσοχή σου απέναντι σε κάποιους συνεργάτες που είναι φανερό ότι αυτές τις μέρες θα τροχίζουν τα νύχια τους για καβγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με ερωτική δράση για εσένα αγαπητέ μου Σκορπιέ αφού την Πέμπτη το εξάγωνο Ήλιου – Άρη σε θέτει άμεσα σε εγρήγορση φέρνοντας στο «πιάτο» ερωτικές εξελίξεις που σε ικανοποιούν στο έπακρο. Πρωτομηνιά με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, πρόσεξε λίγο παραπάνω τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν για θέματα καθημερινότητας, εργασίας οικονομικών, θα είναι ζητήματα προσωρινά, μην τα μεγαλοποιήσεις με τις αντιδράσεις σου! Από το Σαββατοκύριακο , η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, κάνει πιο ζεστό το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και εσύ αποζητάς πολύ παραπάνω την «φωλιά» σου (το σπίτι σου και τους ανθρώπους που αγαπάς) όπου σου δίνει αγάπη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφενός έχεις πιο συμβιβαστική διάθεση για να λύσεις προβλήματα που είχαν μεσολαβήσει στα αισθηματικά σου, αφετέρου οι ευκαιρίες για να βρεθείς κοντά στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου είναι πολλές και σε ανανεώνουν σημαντικά. Αυτή την εβδομάδα δέχεσαι εύνοια λοιπόν η οποία και σε βοηθά να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα αφήνεις για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, οι οποίες φαίνεται ότι είναι σε μία σειρά και αφοσιώνεσαι πολύ παραπάνω στο να περάσεις καλά. Κάποια έκτακτα συμβάντα – οικονομικά και εργασιακά – θα χρειαστεί να τα διαχειριστείς κοντά στην Πέμπτη, δείξει την ψυχραιμία σου γιατί λύνονται εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις ανάσα λύνοντας ζητήματα καθημερινότητας αλλά και οικογενειακών που είχαν κάτσει τον τελευταίο καιρό σαν βραχνάς και δεν σε άφηναν να πάρεις ανάσα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά το εξάγωνο Ήλιου – Άρη, όπου επιτέλους θα μπορέσεις να κάνεις και ενδιαφέρουσες αλλαγές (επαγγελματικές, ή και σε θέματα διατροφής)! Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι ευάλωτα και θέλω να μου προσέξεις την Παρασκευή γιατί με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τέλος, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, όπου από αυτή την θέση θα σε κάνει ακόμα πιο πρόσχαρο και κοινωνικό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή είναι «πιπεράτες» ιδιαίτερα από 1η Μαρτίου που θα εισέλθει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου. Εκεί παίρνεις επιτέλους τον αέρα σου, βρίσκεις και πάλι την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου , ενώ τα φλερτ φαίνεται ότι σε τονώνουν και σε κάνουν να ξεδιπλώνεις τα όμορφα στοιχεία της προσωπικότητάς σου! Αν είσαι σε σχέση θα τονώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση ... οι επιλογές στον έρωτα θα είναι παραπάνω από μία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά προχωρούν αυτή την εβδομάδα με επιτυχία και με γρήγορες εξελίξεις που σου προσφέρουν ικανοποίηση. Το μελανό σημείο είναι τα οικονομικά και εδώ ακριβώς πρέπει να δείξεις και την προσοχή σου γιατί μπορεί να σε πιάσει η παρορμητικότητα και να «ρισκάρεις» άσκοπα χάνοντας κάποιο αξιόλογο ποσό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα έχει την ποικιλία της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Αιγόκερε. Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη, φέρνει ερωτικές προτάσεις, ερωτικά καλέσματα και ειδήσεις που θα φτάσουν το χαμόγελό σου ως τα αυτιά. Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Κριό , το οποίο και φέρνει ανατροπές και εντάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή. Προσπάθησε να διαχειριστείς και να συγκρατήσεις την επαναστατική σου διάθεση η οποία και θα δημιουργήσει αστάθειες και παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σου! Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, εγκαινιάζει μία περίοδο οικονομικής βελτίωσης!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα φέρνει ερωτικές επικοινωνίες που σε συναρπάζουν και σου προφέρουν ικανοποίηση. Μία αισθηματική συνάντηση, μία εξομολόγηση, ή μία συζήτηση θ θα λύσουν το πάζλ της καρδιάς σου ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Συναισθηματικές αστάθειες και ανατροπές φέρνει το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι καλή για να πάρεις πρωτοβουλίες για τα επαγγελματικά σου, οι οποίες και θα αφορούν νέα ξεκινήματα. Μπορεί να δέχεσαι αντιδράσεις και αντιστάσεις από τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, όμως τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στην πορεία σου! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο εύνοιας από αυτή την Παρασκευή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου προσφέροντα χάρη, γοητεία, μαγνητισμό και ... ερωτικές κατακτήσεις! Επιτέλους νιώθεις ότι η ζωή είναι ωραία και έχεις τις χαρές και τις απολαύσεις της ακόμα και για σένα που το τελευταίο διάστημα ήσουν στα μαύρα πανιά! Εκτός από το κλίμα ευδαιμονίας για θέματα αισθηματικά, θα μπορέσεις να έχεις και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, μέσω διαπραγματεύσεων που θα γίνουν! Το μόνο σημείο που σου συνιστώ την προσοχή είναι, την έκρυθμη διάθεση και την βιασύνη στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους ανάσα στα αισθηματικά αφού η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, χαρίζοντας εύνοια ερωτική! Το επόμενο διάστημα θα νιώσεις σαν «μαγνήτης» γιατί θα μπορείς πολύ πιο εύκολα να έλκεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις. Οι κατακτήσεις σου πολλές και θα σε συναρπάσουν ιδιαίτερα αν είσαι χωρίς ταίρι. Όμως ακόμα και αν διαθέτεις έναν μόνιμο δεσμό, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να διώξεις τα μαύρα σύννεφα από τη σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιαστείς να θυμώσεις και να αγριέψεις με κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που θα υπάρξουν... Μπορεί κάποια πράγματα να σου φαίνονται ρευστά, όμως ο δικός σου τρόπος αντίδρασης και διαχείρισης των καταστάσεων, θα έχει και το σημαντικότερο ρόλο! Στον οικονομικό σου τομέα η εβδομάδα δίνει ευκαιρίες και λύσεις , έτσι λοιπόν θα μπορέσεις να ησυχάσεις και να νιώσεις πιο αισιόδοξα για την πορεία!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αποχαιρετάς τον Φεβρουάριο με μία μοναδική αστρολογική όψη που σου χαρίζει δυναμισμό αλλά και σε βοηθά να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για την πορεία σου! Ό Ήλιος από το ζώδιο σου φίλε μου Ιχθύ σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και ναι είναι η στιγμή να κινηθείς δυναμικά και να διεκδικήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανού φέρνει αστάθειες και ανατροπές για θέματα φιλικά αλλά και οικονομικά και καλό είναι να συγκρατήσεις για λίγο τα επενδυτικά σου σχέδια. Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο έχεις την ανάγκη για λίγο να αποστασιοποιηθείς και να κάνεις τον απολογισμό των προσωπικών σου επιθυμιών.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρίσκεσαι σε εγρήγορση στα αισθηματικά σου και ξεδιπλώνεις στοιχεία της προσωπικότητάς σου προκειμένου να κερδίσεις παραπάνω το ενδιαφέρον του συντρόφου σου! Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να προχωρήσεις παρακάτω τα αισθηματικά σου, να παραδειγματιστείς από το παρελθόν, να διώξεις μακριά τα λάθη του χτες και να κάνεις μία νέα αρχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθώς οδεύουμε στο ξεκίνημα του Μάρτη, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε βοηθά να αφοσιωθείς στα επαγγελματικά σου και να βελτιώσεις αισθητά την ποιότητα της εργασίας σου! Ωστόσο αυτή την εβδομάδα πρέπει να λειτουργήσεις αρκετά προσεχτικά σε οικονομικές επενδύσεις , αλλά και στην διαχείριση του χρήματος γενικότερα, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου