ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 11/2 έως 17/2 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αρκετά δυναμική αλλά και ανατρεπτική είναι η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Κριέ. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σου σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, επομένως το σκηνικό ......
.... γύρω σου μυρίζει ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένεις... Προσοχή στον θυμό, στην ένταση, αλλά και στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να είσαι πιο βιαστικός από ότι συνήθως. Μεγαλύτερη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Απριλίου. Από την άλλη πλευρά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου από αυτή την θέση θα λειτουργήσει αρκετά απαιτητικά για τα οικονομικά σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, προσφέρει συναισθηματική ανακούφιση και ζεστασιά από ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και είναι στο πλευρό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σχέσεις θέλουν θυσίες και μετά τις εντάσεις που βίωσες στον τομέα των σχέσεων από το ξεκίνημα του 2019, πλέον το μάθημά σου το έχεις πάρει. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν νικάς τους εγωισμούς και τα πάθη σου και αφοσιώνεσαι στον ερωτικό σου στόχο. Για την ώρα μπορεί να μην βλέπεις τα αποτελέσματα που θα θελες, ή να υπάρχει μία στασιμότητα, πολύ γρήγορα όμως σε πληροφορώ ότι το κλίμα θα αλλάξει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι θετική για τα επαγγελματικά σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σου χαρίζει την έμπνευση και το μεράκι να επιδοθείς με τον καλύτερο τρόπο στην καριέρα σου! Κερδίζεις συμμάχους και συμπαραστάτες και βάζεις δομή για τα μετέπειτα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου είναι αρκετά απαιτητικές οι συνθήκες, αφού ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και τα έξοδα θα είναι ξαφνικά προκαλώντας κάποιες στιγμές και ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο αφού γίνεται η έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων και εσύ μπαίνεις για τα καλά σε εγρήγορση. Την Τετάρτη ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και οι ρυθμοί σου ανεβαίνουν, γίνονται πιο έντονοι και απαιτητικοί ενώ οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή είναι συνεχόμενες γεγονός που κάποιες στιγμές θα σου προκαλεί νευρικότητα. Από την μία πλευρά λοιπόν είναι καιρός να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και να αναλάβεις δράση, από την άλλη πλευρά όμως, πολλές φορές θα νιώθεις ότι χάνεις τους ρυθμούς σου ή και την βολή σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε βοηθά να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση μίας σημαντικής για σένα επιθυμίας, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Φίλοι καρδιάς, σε προτρέπουν να περάσετε μαζί καλά και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σταδιακά η ατμόσφαιρα στην αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να μιλήσετε , να βρείτε την χρυσή τομή σε υποθέσεις που έχετε περάσει και να κάνετε σχέδια από κοινού για την πορεία σας. Από την άλλη πλευρά εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, μία νέα γνωριμία εμφανίζεται στον ορίζοντα, η οποία και προκύπτει με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας, σε ένα σεμινάριο, σε ένα ταξίδι ή ακόμα και στο διαδίκτυο! Γενικότερα η δικτύωση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι που δεν το έχεις επιδιώξει με τον Άρη να περνά στο δικό σου ζώδιο είναι βέβαιο ότι έχεις το προβάδισμα για ανακατατάξεις! Είναι σημαντικό να προσέξεις ιδιαίτερα τις συνεργασίες σου και να αναμένεις ότι μπορεί ο τρόπος και η συμπεριφορά σου να παρεξηγηθούν. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές, η εύνοια σου όμως για την διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων, συνεχίζει να υφίσταται.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Τρεχάτε ποδαράκια μου λες από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε, αφού το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βγάλει για τα καλά από τους ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς των τελευταίων ημερών. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού που πραγματοποιείται αυτή την Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου, φέρνει ξαφνικές εξελίξεις που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο, τις γνωριμίες και τις επαφές σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία ή ακόμα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε κάποιες φιλικές σου επαφές. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται για να σε παρακινήσει να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε και στην προσωπική ζωή. Τα γεγονότα σου αποκαλύπτουν την αλήθεια και σε θέτουν σε εγρήγορση, δεν παύει όμως το αμέσως επόμενο διάστημα συχνά να νιώθεις υπερένταση και μεταβαλλόμενη την διάθεσή σου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνει καλές αποδόσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην είναι το «ατού» σου τα αισθηματικά, όμως μην ξεχνάς ότι υπάρχει ένας Δίας στο ζώδιο του Τοξότη ο οποίος συνεχίζει να σου χαρίζει την εύνοια του για να μπορείς να εξελίξεις τις σχέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Επειδή κοντοζυγώνει και του Αγίου Βαλεντίνου, να θυμάσαι πως αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει πραγματικότητα...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν είναι απαιτητικές για τα επαγγελματικά σου και είναι βέβαιοι ότι πρέπει να προστατευτείς από το παρασκήνιο που υπάρχει αυτή την περίοδο στον τομέα της εργασίας σου. Καλό είναι να μην ανακοινώνεις τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου, γιατί δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις όπως μπορεί να πιστεύεις. Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εκπληρώνει τις επιθυμίες που έχεις για την πορεία μίας οικονομικής σου υπόθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Επιτέλους ανάσα λες από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε, αφού ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Κριού που σε ταλάνισε από τον ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι τώρα. Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία πιο κοινωνική και ευχάριστη περίοδο, όπου η φιλία θα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου! Κάνεις νέες γνωριμίες, δέχεστε προτάσεις από το φιλικό σου περιβάλλον, ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες αλλά κάνεις και τα βήματα εκείνα που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου, σε αυτό σε βοηθά ιδιαίτερα ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου! Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο που σχηματίζουν Αφροδίτη και Ποσειδώνας, σου εγγυώνται στιγμές παραμυθένιες στα αισθηματικά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται σημαντικά, βελτιώνεται το κλίμα της σχέσης σου και ενισχύεται η συντροφικότητα, ενώ οι πιθανότητες για την δημιουργία μίας νέας σχέσης είναι αρκετά υψηλές για σένα που δεν έχεις ταίρι. Την Κυριακή με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, όνειρα και επιθυμίες εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινάμε εντάσεις στα επαγγελματικά, εξαιτίας αλλαγών που προκύπτουν τώρα και σου δημιουργούν μεγάλο αναβρασμό. Διαχειρίσου με ψυχραιμία τις καταστάσεις για να μην χάσεις το δίκιο σου! Στον οικονομικό σου τομέα υπάρχει σταθερότητα και ναι μπορώ να πω ότι έχεις τις ιδέες και τις προτάσεις εκείνες που μπορούν να σε βοηθήσουν στην βελτίωση των οικονομικών σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με εκπλήξεις για σένα αγαπητέ μου Λέοντα, αφού η σύνοδος Άρη – Ουρανού σε αιφνιδιάζει ευχάριστα φέρνοντας μία μεγάλη έκπληξη που είναι ικανή να σε ωθήσει σε σημαντικές αλλαγές ζωής που θα τις ευχαριστηθείς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου. Μπαίνεις σε ένα διάστημα που κυνηγάς την επίτευξη στόχων, όμως η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη γιατί θα συναντάς και σημαντικές αντιστάσεις που θα σου προκαλούν ένταση. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για την βελτίωση ζητημάτων που αφορούν την εργασία αλλά και την φυσική σου κατάσταση, είναι μία καλή στιγμή για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ξαφνικές ειδήσεις και χαρμόσυνα μηνύματα που σε κάνουν να ξεφεύγεις από την ρουτίνα της αισθηματικής σου ζωής. Μην ξεχνάς ότι προηγήθηκε και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που εξακολουθεί να σου δίνει τα ερεθίσματα για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των σχέσεών σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία απρόσμενη πρόταση θα φέρει σημαντική ανανέωση και ευκαιρία επαγγελματικής ανέλιξης αυτή την εβδομάδα. Στον επαγγελματικό σου τομέα μπαίνεις σε περίοδο ανακατατάξεων οι οποίες και σε πιέζουν σημαντικά. Δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά οι μέρες δεν φέρνουν σημαντικές ανόδους ή και πτώσεις ωστόσο πρέπει να τα διαχειριστείς με ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με αναβρασμό και ψυχολογική ένταση, η οποία οφείλεται στις ξαφνικές εξελίξεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό σε υποθέσεις οικονομικές αλλά και σε εκκρεμότητες που αφορούν το παρελθόν σου! Ήδη από την Πέμπτη είναι φανερό ότι οι μέρες σου αλλάζουν, διασκεδάζεις περισσότερο, έχεις ευχάριστα μηνύματα αλλά και ιδέες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, να αναμένεις ζεστές, τρυφερές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα των ερωτευμένων αλλά και του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει μέσα στην χαρά και στον ενθουσιασμό για θέματα αισθηματικής φύσεως! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω – στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα – βάζει τα δυνατά της για να προσφέρει στιγμές ανανέωσης. Το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (από τον τομέα των σχέσεών σου) έρχεται για να εκπληρώσει όνειρα και επιθυμίες για την εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ετοιμάσου για ρομαντζάδες, τρυφερές αισθηματικές δηλώσεις αλλά και Δώρα Αγίου Βαλεντίνου που θα κάνουν να χαμογελάσεις από ευτυχία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου είναι έντονο και κουραστικό τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, όπου προκύπτουν πολλές ανακατατάξεις που σε αποσυντονίζουν. Θα καταφέρεις εντέλει να τα βγάλεις εις πέρας , αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου. Νέες προτάσεις σε συναρπάζουν και φέρνουν τον κύκλο και νέων εργασιών. Στα οικονομικά σου υπάρχουν για την ώρα αστάθειες και οι ανάγκες σου είναι ολοένα και αυξανόμενες, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη λοιπόν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και αντιδράσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όμως αυτό αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου όπου επηρεάζει από την σύνοδο Άρη – Ουρανού που γίνεται αυτή την Τετάρτη! Στην συνέχεια η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου (την Πέμπτη στις 14/2) εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο κατά τον οποίο θα κινητοποιηθείς σε θέματα που αφορούν επενδύσεις, αγορές, διευθετήσεις οικονομικών χρεών, είναι σημαντικό όμως να κάνεις σωστές κινήσεις και επιλογές γιατί τα σκαμπανεβάσματα δεν θα λείπουν! Ο ερωτισμός σου χτυπά κόκκινο όλες τις ημέρες που ακολουθούν και η λέξη «πάθος» είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει απόλυτα αυτή την περίοδο...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πάθη μου, τα λάθη μου αλλά και οι απολαύσεις μου λες αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ. Είναι γεγονός πως οι εξελίξεις της αισθηματικής σου ζωής σε κάνουν αρκετά ασυγκράτητο τις ημέρες αυτές ... Με το σύντροφό σου τη μία μπορεί να καβγαδίζετε, την άλλη λύνετε τις διαφωνίες σας κλείνοντας την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Αν δεν έχεις ταίρι, τότε ένα νέο πρόσωπο σου εξάπτει το ερωτικό ενδιαφέρον, όμως η σχέση σας δεν θα έχει σταθερή μορφή από την αρχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ είναι βέβαιο ότι αυτό το διάστημα βρίσκεσαι σε συζητήσεις αναφορικά με την εξέλιξη των εργασιών σου, κάποιες στιγμές όμως υπάρχουν παρανοήσεις και αναβολές σε όλα αυτά που έχεις σχεδιάσει και ίσως αυτό να είναι κάτι που θα σε κουράσει. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο απαιτήσεων, που πρέπει να τις διαχειριστείς με μαεστρία, τα έκτακτα έξοδα δεν λείπουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό στρες για σένα που έχεις γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό οφείλεται στις συνεχόμενες αλλαγές που δέχεσαι στην εργασία σου! Ξαφνικές εξελίξεις σε βγάζουν από την ροή του προγράμματος που είχες ως σήμερα, όμως η τάση αυτή δεν θα κρατήσει για πολλές μέρες. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο σημαντικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων σου! Κόντρες, ανακατατάξεις αλλά και αφίξεις νέων ανθρώπων στη ζωή σου θα κάνουν αυτό το διάστημα ιδιαίτερα έντονο. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σου χαρίζει χαρμόσυνες ειδήσεις και μηνύματα αισθηματικού περιεχομένου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα των ερωτευμένων σε βρίσκει με διάθεση ρομαντική αλλά και με ευκαιρίες να μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το άτομο που ποθείς και να υπάρχει αμοιβαία έκφραση των συναισθημάτων. Ερωτικές εξομολογήσεις λοιπόν φέρνει στο πέρασμα της η νέα εβδομάδα (ειδικά προς το Σαββατοκύριακο). Αν δεν έχεις σχέση μην σου κάνει εντύπωση αν αυτή την εβδομάδα σκάσει κάποιο τηλεφώνημα από κάποιον κρυφό (ή και παλαιό θαυμαστή)!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εντάσεις για ζητήματα εργασιακά δεν λείπουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας ενώ μπαίνεις και σε μία περίοδο ανακατατάξεων και σε συνεργασίες, κάτι το οποίο μπορεί να σε δυσκολέψει, αλλά θα είναι για το καλό σου. Διαχειρίσου με ψυχραιμία την απότομη στάση και συμπεριφορά των ανθρώπων που συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου η εύνοια συνεχίζεται και οι προσπάθειές σου σταδιακά πιάνουν τόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Εβδομάδα αυθορμητισμού, ερωτισμού αλλά και εκπλήξεων ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού σε συναρπάζει και σε κάνει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Αιφνίδιες αλλαγές και χαρές στον αισθηματικό σου τομέα έρχονται για να σε συναρπάσουν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από την άλλη πλευρά, σφίγγουν τα λουριά στην εργασία, αναγκάζεσαι να έχεις πιο απαιτητικό πρόγραμμα ενώ το στρες δεν λείπει από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να διευθετηθούν. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει ικανοποιημένο οικονομικά και επαγγελματικά αφού το εξάγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα σε ευνοεί σημαντικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά καρδιοχτύπια φέρνει η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού έρχεται για να σε αιφνιδιάσει με όμορφα γεγονότα που δηλώνουν ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα... Αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με τον πιο όμορφο τρόπο. Αν δεν έχεις σχέση, να αναμένεις έναν ξαφνικό έρωτα να έρχεται τώρα στο προσκήνιο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο εντείνει τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς και φορτώνεσαι πολλές υποχρεώσεις , όπου τρέχεις να τις προλάβεις. Πολλά νέα ξεκινήματα γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου, σημαντικό είναι διατηρηθείς ψύχραιμος και να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα. Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να αυξήσεις τις πηγές εισοδήματός σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξεκινά μία εβδομάδα με έντονες εναλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις σαν να περνάς από Σκοτσέζικο Ντους. Από τη μία πλευρά έχουμε την σύνοδο Άρη – Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η οποία σου προκαλεί μεγάλη συναισθηματική υπερένταση και νεύρα, εξαιτίας προσωπικών αλλά και επαγγελματικών υποθέσεων που δέχονται σημαντικές αλλαγές. Ίσως λειτουργείς αρκετά εύθικτα με το περιβάλλον σου το αμέσως επόμενο διάστημα , κάτι το οποίο πρέπει να περιορίσεις. Στον αισθηματικό τομέα , δεν λείπουν όμως οι χαρές, αφού η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ... Έχει φτάσει η ώρα να ακούσεις μηνύματα καρδιάς τα οποία θα σε ικανοποιήσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά διανύεις περίοδο ανανέωσης και ήδη από αυτή την εβδομάδα γίνονται τα βήματα εκείνα που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις πραγματικές σου επιθυμίες. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σου δίνει ένα ρομαντικό μήνυμα, μία όμορφη είδηση που σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για το ξεκίνημα μίας σχέσης που θα στηρίζεται στα αμοιβαία συναισθήματα αγάπης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι απαραίτητο να δείξεις προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου και να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Μην αφήνεις την παρορμητικότητά σου να σε παρασύρει σε λάθη. Στα επαγγελματικά έχεις τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και τις επαφές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να παρουσιάσεις βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σου και μπορώ να πω ότι θα την απολαύσεις αγαπητέ μου Υδροχόε. Γιατί όμως το λέω αυτό; Με το ξεκίνημά της, ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, έτσι λοιπόν οι μέρες έχουν κάτι το αιφνίδιο, το ανατρεπτικό, το αλλόκοτο, στοιχεία που σου είναι ιδιαίτερα γνώριμα και ... αγαπητά! Ξαφνικές ειδήσεις, απρόσμενες μετακινήσεις, προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά και πολλές νέες ιδέες θα σε θέσουν γρήγορα σε εγρήγορση. Την προσοχή σου όμως θέλω να μου δείξεις στην επαναστατικότητά σου, την οποία και πρέπει να συγκρατήσεις, για να αποφύγεις τους καβγάδες με το οικογενειακό σου περιβάλλον!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις οπωσδήποτε μία μεγάλη αλλαγή στην κατάσταση της προσωπικής σου ζωής, νιώθεις ότι έχουν βαλτώσει κάποια πράγματα και ότι τώρα είναι ο καιρός να μπουν σε εφαρμογή νέα σχέδια... Συγκράτησε τα λόγια σου που μπορεί να είναι αρκετά απότομα και εκρηκτικά κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας... Πες ναι σε ξαφνικές πρωτοβουλίες στα αισθηματικά, γιατί ... θα σου βγουν σε καλό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία μικρή ανάσα ανακούφισης παίρνεις στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε και σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζουν εξάγωνο. Στα επαγγελματικά να αναμένεις ότι μπαίνεις σε μία περίοδο αλλαγών, σημαντικό είναι να βάζεις νερό στο κρασί σου εκεί που πρέπει και όταν πρέπει για να αποφύγεις τις αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις στα οικονομικά σου αγαπητέ Ιχθύ και είναι βέβαιο ότι πρέπει να μετριάσεις την τόλμη και το ρίσκο στις επενδύσεις σου, αλλά να προσπαθήσεις να διαχειριστείς και την παρορμητικότητά σου γενικότερα. Άρης και Ουρανός σε σύνοδο από τον Κριό αδειάζουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου όμως εσύ δεν το βάζεις κάτω... Ξαφνικές αποφάσεις από τα μέσα της εβδομάδας σε κινητοποιούν για δράση, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις και κάποια μετακίνηση. Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να σε ανταμείψει με στιγμές τρυφερότητας και ζεστασιάς από τους ανθρώπους που αγαπάς, ενώ σταδιακά θα αρχίσεις να νιώθεις ότι ένα όνειρο, γίνεται πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι επιθυμίες αναζωπυρώνονται και σε παρασύρουν αυτή την εβδομάδα σε όμορφα σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Δεν λείπει ο συναισθηματισμός, η εκφραστικότητα και η ζεστασιά από την πορεία και εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής. Ευνοούνται νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μία προσδοκία σου εκπληρώνεται την στιγμή που δεν το περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής κινείται στο δικό σου ζώδιο και αυτό σε βοηθά να μπορείς να είσαι σε πνευματική εγρήγορση και να βρίσκεις λύσεις. Μάλιστα, η διαίσθησή σου αυτό το διάστημα σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως τις προκλήσεις και να τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή γιατί μπορεί η συμπεριφορά σου να είναι άστατη και επιπόλαιη.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου