ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τι λένε τα Μερομήνια για τον καιρό του Φεβρουαρίου!


Αποτέλεσμα εικόνας για καιρό


Τα Μερομήνια είναι μια πανάρχαια εμπειρική μέθοδος «πρόγνωσης» του καιρού και οι προβλέψεις στηρίζονται σε παρατηρήσεις του καιρού κατά τον μήνα Αύγουστο. Όσοι .......
..... γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία μέρα αντιπροσωπεύει τον καιρό των μηνών που θα ακολουθήσουν. Κι έτσι εμπειρικά έχουμε τις προβλέψεις για τον καιρό όλου του χρόνου.


Τι λένε τα Μερομήνια για τον καιρό του Φεβρουαρίου;

Αρχές Μήνα (1–10 Φεβρουαρίου): Μείωση της έντασης των βόρειων ανέμων, με τη θερμοκρασία να εμφανίζει άνοδο (10 – 17 °C). Δροσερές παραμένουν ακόμη οι μέρες, με κρύες νύχτες και πιθανές βροχοπτώσεις.
Μέσα Μήνα(12–20 Φεβρουαρίου): Ανοιξιάτικος καιρός λόγω των νοτιοδυτικών ανέμων. Θερμοκρασία (12 – 20 °C).
Καθαρά Δευτέρα. Ανοιξιάτικος καιρός, με παροδικό νοτιοδυτικό αεράκι.21 – 26. Ανοδικές θερμοκρασίες (16 – 26 °C). Αραιές συννεφιές και παροδικές βροχές. Συνεχίζονται οι νοτιάδες και οι ζεστές μέρες.
Τέλη Μήνα (26–28 Φεβρουαρίου). Οι βοριάδες θα ρίξουν την θερμοκρασία (14 – 25 °C).

Ευχόμαστε καλό μήνα και αναμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν τα Μερομήνια…


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου