ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22 έως 28 Οκτωβρίου
ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό και στον άξονα σας και σας ωθεί να δράσετε, ώστε να αλλάξετε την ενέργεια σας. Ξεφεύγετε από την ατομικότητα κι αποκτάτε μια τάση προς τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Ο Άρης κι η Αφροδίτη, αποτελούν ένα συγκλονιστικό δίδυμο για εσάς, αφού δημιουργούν ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα .......
.....  για εσάς και φέρνουν στη ζωή σας γαλήνη κι αρμονία. Η Δευτέρα κι η Τρίτη, είναι κατάλληλες μέρες για να κάνετε κάποια κίνηση στο εξωτερικό κι όσοι έχετε γεννηθεί στις 7 και 8 Απριλίου, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές με στόχο την κοινωνική κι οικογενειακή σας ανανέωση.

Motto της εβδομάδας: Είναι η στιγμή που μπορείτε να παραδώσετε λίγη από τη δύναμη σας στους άλλους, χωρίς να σας ενοχλεί, αντίθετα θα νιώσετε και μια «γλυκιά» εξάρτηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και μαζί με τον Ερμή κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο, επηρεάζοντας καταστάσεις τις οποίες εσείς πρέπει να ακολουθήσετε. Μπαίνετε σε βαθιά νερά, γίνεστε πιο διερευνητικοί και καχύποπτοι. Είναι η στιγμή που πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τους συνεργάτες σας και το/την σύντροφο σας. Αρχίζετε να βλέπετε αλλαγές γύρω σας κι αποκτάτε μια πρωτοφανή διαίσθηση, γεγονός το οποίο σας κάνει κτητικούς και να αναζητάτε αποκλειστικότητα, την οποία ίσως σας δώσει ένας Σκορπιός.

Motto της εβδομάδας: Ακολουθήστε τη συμπαντική ροή, γίνετε πιο ευέλικτοι, διαλλακτικοί και διπλωμάτες και σίγουρα η ζωή σας θα είναι πιο εύκολη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βιώνετε μια νέα πραγματικότητα με την είσοδο του Ερμή στο νΣκορπιό και μπαίνετε σε βαθιά νερά. Πλέον εμβαθύνετε στην επικοινωνία και τις επαφές σας και δε μένετε επιφανειακά, όπως κάνατε μέχρι τώρα. Δεν θα είναι εύκολο κι ίσως σας κάνει μυστικοπαθείς και καχύποπτους. Παράλληλα, ξεκινάτε μια δυναμική πορεία σε οικονομικό επίπεδο κι αν προσηλωθείτε στο στόχο, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που αρχικά θα φανούν και θα πετύχετε. Βελτιώνετε η σχέση σας με τα παιδιά, αφού μπορείτε και γίνεστε ένα με αυτά.

Motto της εβδομάδας: Ρισκάρετε γιατί η περίοδος είναι ευνοϊκή και δείτε τη ζωή ως παιχνίδι, γιατί όταν το κάνετε αυτό βγαίνετε κερδισμένοι/ες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναβαθμίζεται η ζωή σας και το νιώθετε. Επιθυμίες του παρελθόντος που έμειναν ανεκπλήρωτες, ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια γιατί ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιηθούν. Προκύπτουν ευκαιρίες για δουλειά, έχετε φρέσκες ιδέες και διάθεση για επιχειρηματικότητα. Προστατευτείτε από αρνητικές σκέψεις, από την καχυποψία και προσπαθήστε να μην μπλέκετε με άτομα που έχουν προβλήματα, γιατί σας τα μεταφέρουν. Όταν χρειαστεί απομονωθείτε και πηγαίνετε στη φύση, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Motto της εβδομάδας: Αναζωογονήστε αυτή την περίοδο κι έχετε αυξημένη διαίσθηση την οποία πρέπει να ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ
Αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας με πολύ δυναμικό τρόπο, ανοίγεστε περισσότερο στους άλλους και δεν απαιτείτε από τους γύρω σας να σας φέρονται σαν βασιλιάδες. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, αποκτάτε μια αρμονία η οποία ευνοεί την ενέργεια σας κι επιτυγχάνετε συνεργασίες. Αυτή την περίοδο έχετε επιλέξει να «φτιάξετε» τα πράγματα, αρχίζετε διεργασίες σε οικογενειακό επίπεδο και γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Πιθανόν να προκύψει ένα κληρονομικό θέμα, το οποίο μπορεί προσωρινά να σας ταλαιπωρήσει, μελλοντικά όμως θα εξελιχθεί υπέρ σας.

Motto της εβδομάδας: Αφήστε για λίγο το «θρόνο» σας και θα μπορέσετε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο επικοινωνιακοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα που έφυγε ο Άρης κι η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ρίξετε ρυθμούς, αφού δε χρειάζεται πλέον να ακολουθείτε την ξέφρενη πορεία αυτών των πλανητών. Ζείτε τα θετικά που σας έδωσαν και συνεχίζετε τις αλλαγές που ξεκινήσατε, κυρίως στο επίπεδο της ηθικής, βάζοντας τους δικούς σας κανόνες, που ίσως επηρεάζονται από έναν Τοξότη ή κάποιο ηλικιωμένο άτομο. Νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, είστε πιο αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρετε να έχετε πιο ασφαλή ζωή κι ενδυναμώνετε τις συγγενικές σας σχέσεις. Η επαγγελματική σας σχέση με έναν Ταύρο ή έναν Σκορπιό, μπορεί να γίνει ευκολότερη και να βελτιωθεί.

Motto της εβδομάδας: Γνωρίζετε πως στη ζωή δεν περιστρέφονται όλα γύρω από την ύλη, οπότε χρησιμοποιήστε το πνεύμα σας και την καλή σας καρδιά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος για εσάς, αφού μαζί με την Αφροδίτη μπαίνει στο Ζώδιο σας κι ο Άρης. Το γεγονός αυτό σας δίνει μια νέα ώθηση, ξεπετάγεστε μπροστά και νιώθετε τη δύναμη σας. Γίνεστε πιο διπλωμάτες, συμβιβάζεστε πιο εύκολα κι ασχολείστε περισσότερο με την εξωτερική σας εμφάνιση. Η Αφροδίτη σας «μεταμορφώνει» σε βασιλιά/ βασίλισσα για τον εαυτό σας, αλλά και το σύντροφο σας. Σας δίνει πολύ καλή ενέργεια να προχωρήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε το θυμό και την οργή στο παρελθόν. Στα οικονομικά διαφαίνεται κάποια κίνηση.

Motto της εβδομάδας: Ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας σας δείχνουν το δρόμο της εμβάθυνσης σε πιο σημαντικά θέματα, όπως της οικογένειας κι ενός νέου ξεκινήματος, πράγμα το οποίο φέρνει ωριμότητα κι υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και μαζί με τον Ερμή και τον Δία, φτιάχνουν ένα δυναμικό τρίδυμο που σας ενεργοποιεί περισσότερο από άλλες φορές. Ο Ερμής, σας κάνει πιο διερευνητικούς αλλά και καχύποπτους και σκληρούς. Ο Δίας, σας δίνει αισιοδοξία, θετικότητα και σας βοηθά να επεκταθείτε. Καλώς κρατάτε μυστική μια επικείμενη συνεργασία, δε χρειάζεται να γίνει γνωστή προτού ξεκινήσει. Ίσως νιώσετε απομονωμένοι αυτό το διάστημα, όμως είναι για καλό, αφού θα σας επιτρέψει να βρείτε τις ισορροπίες και την αρμονία σας.

Motto της εβδομάδας: Βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων, παρατηρήστε με υπομονή την πλανητική ενέργεια που είναι διάχυτη κι ύστερα προχωρήστε σε δράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανοίγετε τα φτερά σας κι έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Στην προσπάθεια σας αυτή κοινωνικοποιήστε περισσότερο, κάνετε νέες γνωριμίες, αλλάζετε στέκια, ίσως επανέρχεστε σε μέρη που πηγαίνατε στο παρελθόν κι αναβιώνετε παλιές φιλίες. Όλο αυτό σας κάνει να νιώθετε ωραία, επιδρά θετικά πάνω σας και σας βοηθά να βελτιωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να καταξιωθείτε. Ο Κρόνος σας επηρεάζει, ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, γιατί σας ωριμάζει υπερβολικά και φέρνει στο προσκήνιο τα αποτελέσματα των πράξεων σας, με αποτέλεσμα να σας ζορίζει. Το θετικό είναι ότι σας βοηθά ο Δίας να επιλύσετε τις διαφορές του παρελθόντος. 

Motto της εβδομάδας: Δείτε τα πράγματα με πιο ανοιχτή ματιά, να στοχεύετε στο μέλλον ζώντας το παρόν και να αποδέχεστε το παρελθόν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιτέλους ανανεώνεστε, βελτιώνετε τη ζωή σας, αναζητάτε συνεργασίες και γίνεστε πιο ευέλικτοι. Είστε σε μια πολύ καλή φάση και προσπαθείτε να φέρετε ισορροπία στη ζωή σας. Πιθανόν να σας ανοιχθεί μια  επαγγελματική πόρτα στο εξωτερικό, μη διστάσετε κι ακολουθήστε την. Ο Ουρανός «βάζει φωτιά» σε όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου και σας παρακινεί να ακολουθήσετε την αλήθεια του, αλλά το κάνει πολύ εκρηκτικά. Προσέξτε πως θα κινηθείτε, ώστε να κάνετε την αλλαγή, χωρίς να αφήσετε πίσω σας συντρίμμια.  

Motto της εβδομάδας: Μην κρίνετε τη δουλειά μόνο με το κριτήριο της οικογένειας, γιατί ανοίγονται μεγάλες ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε διλλήματα τα οποία ίσως σας γυρίζουν στο παρελθόν, με στόχο να δώσετε λύσεις σε κάποια ανοιχτά θέματα. Είστε σε καλή φάση, σε μια ιδιαίτερη θέση και σας παρουσιάζονται ευκαιρίες σε επαγγελματικό, σε προσωπικό και σε οικονομικό επίπεδο. Παύετε να αισθάνεστε την υποχρέωση της προσφοράς και της υπηρεσίας κι έτσι μπορείτε να πάρετε κάποια ρίσκα. Βλέπετε τα οικονομικά ζητήματα με άλλο μάτι, γεγονός που σας βοηθά να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε.

Motto της εβδομάδας: Βρείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν, διορθώστε τα χωρίς διάθεση αυτοτιμωρίας κι έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Επικεντρώνεστε σε ένα στόχο και κάνετε τον παν για να τον πετύχετε. Βάζετε ψηλά τον πήχη για τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα που θεωρείτε πως θα σας εξυψώσουν και ίσως για πρώτη φορά σκέφτεστε τις επενδύσεις. Δεν είστε πλέον στη «ροζ γυάλα» σας και βλέπετε την πραγματικότητα όπως είναι, γιατί επηρεάζεστε από τον Κρόνο στον Τοξότη. Θα κάνετε συνεργασίες όπου χρειάζεται, παραβλέποντας μάλιστα κάποια πράγματα, προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας σε οικονομικό επίπεδο. Προχωρήστε βασιζόμενοι στην καρδιά, τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σας, διορθώνοντας τα αρνητικά σας.
Motto της εβδομάδας: Πείτε τα πράγματα με το όνομα τους και μη φοβηθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου