ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   15/10/17 έως  21/10/17
ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα, σας δίνει μια καινούρια δύναμη για να διαπραγματευτείτε. Είναι μια καλή περίοδος για συνεργασίες και δεν αποκλείεται, ορισμένοι από εσάς να αποφασίσουν να προχωρήσουν ακόμη και σε γάμο. Η δοκιμασία που περάσατε λόγω του Ουρανού που βρίσκεται .......
........ στον Κριό και σας επηρεάζει, φαίνεται ότι σιγά-σιγά τελειώνει. Η συνεργασία με έναν Παρθένο μπορεί να φέρνει συγκρούσεις ή γενικότερα να νιώθετε πιεσμένοι από το γενικότερο σύστημα, την οργάνωση και τη μεθοδικότητα του. Παρ’ όλα αυτά με τη βοήθεια της Αφροδίτης στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, διανύετε μια θετική περίοδο.

Motto της εβδομάδας: Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη δυναμική της περιόδου όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Μαζί με το Δία που μπαίνει στο Σκορπιό, μπαίνει κι ο Ερμής  στις 15 του μηνός, γεγονός που σας ωθεί να συζητήσετε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες και γενικότερα να γίνετε πιο κοινωνικοί. Το «ντουέτο» Δία κι Ερμή, σας κρατά σε ισορροπία, αφού ο ένας σας παρακινεί να είστε πιο ανοιχτοί κι ο άλλος να αντιμετωπίζετε τα πράγματα πιο διερευνητικά, ίσως και με δυσπιστία. Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ευνοείστε σε συνεργασίες, κληρονομιές, θέματα γάμου κι επικοινωνίας με συγγενείς.

Motto της εβδομάδας: Παραμερίστε τη δυσπιστία και την καχυποψία, αφήστε το Δία να σας επηρεάσει θετικά κι όλα θα γίνουν καλύτερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεστε σε φάση αλλαγών, προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα, να διαπραγματευτείτε και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Οι Δίδυμοι του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο εύνοιας, είστε σε μια πάρα πολύ καλή ερωτική φάση, γεγονός που σας βοηθάει να ηρεμήσετε και σας δίνει ευκαιρίες να αναπτυχθείτε. Θέλετε να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να ανεβάσετε τη διάθεση σας. Ο Ερμής που μπήκε στο Σκορπιό σας κάνει πιο εγκρατείς και καχύποπτους, αλλά τελικά επικρατεί η φύση σας. Ο Σκορπιός μπαίνει ενεργά στη ζωή σας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, φέρνοντας θετικές εξελίξεις.

Motto της εβδομάδας: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερμηνεύετε με θετικό τρόπο τα πράγματα κι αυτό σας βοηθάει, παρ’ όλο που νιώθετε έξω από τα νερά σας. Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού επιδρά θετικά για εσάς, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Σας προσδίδει ένα επαναστατικό στοιχείο, με διάθεση να κάνετε αλλαγές, να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε μια συναρπαστική ζωή. Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών, μπορεί να ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο με πιθανότητα εγκυμοσύνης, ειδικά οι γυναίκες που είστε σίγουρες ότι θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί.

Motto της εβδομάδας: Μη φοβηθείτε τη νέα διαδρομή, ακολουθήστε τη με θάρρος, θετική σκέψη και σίγουρα θα φέρετε τα πράγματα στο σημείο που εσείς θέλετε.

ΛΕΩΝ
Δίνετε τον καλύτερό εαυτό σας, γιατί νιώθετε πως σας αγαπούν, πως είστε αποδεκτοί και θέλετε να επικοινωνήσετε ότι νιώθετε μέσα σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς κι ίσως βρείτε δουλειά χωρίς να το περιμένετε. Ευνοούνται περισσότερο όσοι γεννήθηκαν το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο, ειδικά μετά τη Νέα Σελήνη. Όσοι είχατε κάνει αλλαγές, διαφοροποιηθήκατε, ταράξατε τα νερά ή κάνατε την επανάσταση σας, τώρα είναι η στιγμή της δικαίωσης. Αυτήν την εβδομάδα, βελτιώνονται αρκετά τα οικονομικά σας, κάνετε νέες γνωριμίες και γενικά ζείτε μια διαφορετική και θετική καθημερινότητα.

Motto της εβδομάδας: Απολαύστε στιγμές με περισσότερα χρήματα, με χαρούμενους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, ενθουσιάζεστε από θέματα που ακολουθείτε, όμως φοβάστε να ρισκάρετε. Πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα και με άτομα που σας στηρίζουν. Εσείς που γεννηθήκατε το τρίτο δεκαήμερο, επηρεασμένοι από τον Άρη που είναι ακόμη στο ζώδιό σας, είστε αυτόνομοι, δυνατοί και νιώθετε πως πατάτε γερά στα πόδια σας. Ωστόσο, ίσως να αντιδράσετε λίγο περίεργα και ιδιόρρυθμα κατά περίσταση και να ακυρώσετε κάποια συνεργασία. Ένας Κριός «σας τραβά από το μανίκι» και σας ωθεί να ρισκάρετε. Στην αρχή, σίγουρα θα δυσκολευτείτε, όμως στη συνεχεία, θα δείτε ότι πετύχατε δύο στόχους, τη δράση και την αλήθεια.

Motto της εβδομάδας: Χωρίς να κάνετε βήματα, δημιουργείτε αδιέξοδο. Να θυμάστε ότι μπορεί να πέσετε στα βαθιά όμως… θα κολυμπήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το διάστημα έχετε την τιμητική σας, από τη μια η Αφροδίτη κι από την άλλη η Νέα Σελήνη, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Τα άτομα του τρίτου δεκαημέρου μη «χαϊδέψετε αυτιά», διαφωνήστε όπου χρειάζεται και θα δείτε πως η επανάσταση σας, τελικά, θα σας βγει σε καλό. Ο Κριός κι ο Ζυγός θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας όμως, θα πρέπει να παραμείνετε σταθεροί και να διατηρήσετε με κάθε τρόπο τη λογική σας.

Motto της εβδομάδας: Η Νέα Σελήνη δημιουργεί επιθυμία για μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση, ίσως κι υπερβολικές. Χρειάζεται προσοχή, γιατί συνοδεύεται από τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό και μαζί, σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μαζί με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας, έρχεται κι ο Ερμής, που μπαίνει από τις 17 του μηνός στο Σκορπιό και σας βοηθάει να εκφράζεστε και να εκδηλώνεστε. Όμως ο Ερμής στο Σκορπιό, δεν είναι πάρα πολύ κινητικός, γι’ αυτό πρέπει να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και να τις πραγματοποιείτε άμεσα. Νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με το σώμα σας και με θέματα ομορφιάς. Όσοι γεννηθήκατε το τρίτο δεκαήμερο, κινείστε πολύ δυναμικά  στο κυνήγι της εργασίας ή και την αλλαγή της υπάρχουσας.

Motto της εβδομάδας: Μη φοβάστε τις αλλαγές και την αλήθεια. Μερικές φορές χρειάζεται ν’ αγκαλιάζετε τους φόβους σας για πετύχετε αυτό που θέλετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε σε μια πολύ καλή φάση, ζείτε μια όμορφη πραγματικότητα, είστε ανοιχτοί στους φίλους και σε νέες γνωριμίες, με καλή διάθεση κι όλο αυτό επιδρά θετικά στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σας κι επηρεάζει κυρίως, εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, αλλά δεν είναι πια τόσο σκληρός, δε σας βάζει να απολογηθείτε και πλέον ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να επιλύσετε, γιατί τότε θα μπορέσετε να καταξιωθείτε σε επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Motto της εβδομάδας: Έχετε την εύνοια και με τη βοήθεια της διαίσθησης και της διορατικότητα σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά, αυτό το διάστημα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βιώνετε μια νέα πραγματικότητα που σας κάνει καλό. Η σχέση με ένα Ζυγό σας κοινωνικοποιεί περισσότερο, τιμά την αξία της φιλίας και γλυκαίνει τη ζωής σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο προσπαθείτε πάρα πολύ, έχετε καταλάβει πως η ουσία της ζωής, δεν περιορίζεται στις υποχρεώσεις και την κοινωνική καταξίωση και γι’ αυτό προσπαθείτε να διασκεδάσετε και να ομορφύνετε τη ζωή σας. Αυτό το διάστημα, χρειάζεται λίγη χαρά, διασκέδαση, όμορφα ρούχα και γενικώς να έχετε καλή επαφή με την αισθητική, την τέχνη και τις δημιουργίες.

Motto της εβδομάδας: Λειτουργώντας διπλωματικά, βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα διαπραγματευτείτε πιο εύκολα τα οικονομικά σας κι έτσι θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ζείτε μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία σας κάνει πάρα πολύ καλό, σας έχει αναπτύξει, έχει αναδείξει τα ταλέντα σας, νιώθετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη ζωή και διαχειρίζεστε τα προβλήματα σας πιο εύκολα. Είστε άνθρωποι που επιδιώκετε τις συνεργασίες και την ομαδικότητα, οπότε όταν βρείτε άτομα που ταιριάζουν στο σύστημα αξιών σας προχωράτε μαζί τους. Ήρθε η στιγμή να επιλυθεί ένα ζήτημα που σας απασχολεί καιρό κι αφορά ένα σπίτι. Τα κληρονομικά σας θέματα, για τα οποία είχατε κοντραριστεί, θα μπουν σε σειρά και θα δικαιωθείτε, οπότε θα νιώσετε καλύτερα.

Motto της εβδομάδας: Αν ασχολείστε με την τέχνη, την δημιουργία κοσμημάτων ή ρούχων, την ζαχαροπλαστική, ή και τις νομικές υποθέσεις, θα δείτε ότι τώρα «πιάνουν τόπο» τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα Ψαράκια που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, πιθανόν να μετακινηθείτε στο εξωτερικό για να υλοποιήσετε μια ιδέα σας, να εργαστείτε και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Από την άλλη βρίσκεστε σε περίοδο συνεχούς διαπραγμάτευσης. Υποχωρείτε, συμβιβάζεστε, ζείτε αλλαγές, αλλά αν επιμείνετε κι είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις θα πετύχετε τους στόχους σας. Ο Άρης που συνεχίζει να είναι στον άξονά σας, θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κι υπάρχει μια περίπτωση να σας φέρει σε κόντρα με κάποια άτομα.

Motto της εβδομάδας: Παραμείνετε ψύχραιμοι και προσπαθήστε να μην είστε ανταγωνιστικοί, για να καταφέρετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου