ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/10/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο Ζυγό μερικές φορές σε κάνει και έχεις αρκετές ανασφάλειες. Ζητάς επιβεβαίωση από τον περίγυρό σου και προσπαθείς όλο και περισσότερο να κερδίζεις έδαφος για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Σε βεβαιώνω ότι όλα θα .......
....... πάνε πολύ καλά οπότε φρόντισε να διώξεις όσο πιο γρήγορά μπορείς όποια ανασφάλεια μπορεί να έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα χρειάζεται αρκετή υπομονή για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Κάποιες συζητήσεις που έχεις κάνει με κάποια άτομα σε έχουν μπερδέψει αρκετά. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις. Βάλε τα όλα σε ένα πολύ καλό πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν οι καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις για εσένα αγαπημένε μου Δίδυμε. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να μπορέσεις να βάλεις σε μια λογική σειρά όλα αυτά που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου φέρνει μεγάλη ευερεθιστικότητα μερικές φορές. Σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί αν πεις την άποψη σου θα έχεις διαμάχες με άτομα που δεν θα το ήθελες. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου και του ζωδίου σου. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα να δείξεις τα ταλέντα που έχεις ώστε να μπορείς να εισακουστείς σε άτομα που θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον τους. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και οι θετικές επιρροές του Ερμή από τον Σκορπιό θα φτάσει την επικοινωνία σου σε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε θέματα που θα ισορροπήσουν την ζωή σου και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείς να κάνεις ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τις γνώσεις σου, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Συναντήσου με ευχάριστα και δημιουργικά άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου, ανεβάζει ακόμη περισσότερο το κύρος σου και σε κάνει περισσότερο ενδιαφέρον στα άτομα που συναναστρέφεσαι. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις στα ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου, θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα μπορούσες να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα ή με την αυτογνωσία σου. Θα μπορέσεις να βρεις πολλές απαντήσεις σε ζητήματα που βασανίζουν το μυαλό σου μέχρι τώρα. Θα μπορούσες να κάνεις και κάποια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο που θα μπορέσει να σου δώσει κάποιο προσδιορισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και βιάζεσαι να βάλεις τα καινούργια σχέδια σου σε εφαρμογή για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεση σου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου γιατί στο τέλος θα δεις ότι όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις. Συζητήσεις με τον οικογενειακό τομέα ευνοούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με την εύνοια του Άρη από τον Ζυγό θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά την σημερινή ημέρα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να χαλάει την ψυχολογία σου. Η δυναμικότητα σου είναι στα ύψη της και με ότι καταπιαστείς θα έχεις απόλυτη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά από άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Είναι από την φύση του ζωδίου σου να έχεις μεγάλη δοτικότητά στον περίγυρό σου. Κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις με πολύ ψυχραιμία και θα σταθείς στα πόδια σου με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον θα χρειαστεί την βοήθεια σου και εσύ θα του δώσεις το κατάλληλο κουράγιο που χρειάζεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να μην δεις κάποιες καταστάσεις με απαισιοδοξία γιατί δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις σε πολλές υποθέσεις σου και έτσι δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και η επικοινωνία και οι νέες ιδέες που θα έχεις θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.
πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου