ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 29/10/17 έως 4/11/2017!

ΚΡΙΟΣ
Οι καταστάσεις αυτήν την εβδομάδα γίνονται λίγο πιο δύσκολες. Προσπαθείτε να διαχειριστείτε πολλά οικονομικά ζητήματα και «πέφτετε στα βαθιά νερά», αναζητώντας βοήθεια μέσα από συνεργασίες. Θα υπάρχουν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε, με πείσμα, υπομονή και επιμονή. Ένας Σκορπιός είναι πιθανό να ......
...... αποδειχθεί πολύ δυνατός συνεργάτης, παρόλο που θα σας βάζει εμπόδια για να σας δείξει σε ποια σημεία κάνετε λάθος. Να θυμάστε ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά, αρκεί να τα συνειδητοποιήσετε και να τα αποδεχτείτε.

Motto της εβδομάδας: Αποφύγετε σας γρήγορες αποφάσεις και μην αφήνετε στη μέση ότι σας δυσκολεύει στην αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ
Το διάστημα αυτό κάνετε αρκετά πράγματα τα οποία όμως μένουν στάσιμα. Ο Ερμής στον Σκορπιό, δυσκολεύει την επικοινωνία σας με τους άλλους και όσο εσείς ακολουθείτε τις δικές σας θεωρίες, τόσο εκείνοι θα πιστεύουν ότι δεν ακούτε τι σας λένε. Η περίοδος αυτή επιβάλλει τις συνεργασίες και τις ομαδικές αποφάσεις και πρέπει να αφήσετε στην άκρη τα πείσματα. Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, έχετε μια καταπληκτική εύνοια, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, θα ζήσετε και εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Motto της εβδομάδας: Πρέπει να είστε ευέλικτοι/ες και να διακρίνετε πότε υπάρχει θετικό αποτέλεσμα και πότε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οργανώνετε το χρόνο σας σε σχέση με το παρελθόν. Αναζητάτε τα λάθη σας, νοσταλγείτε καταστάσεις και γίνεστε εσωστρεφείς. Την εβδομάδα αυτή, κάνετε μια ανασκόπηση που τελικά, σας εξυπηρετεί. Υπάρχουν εντάσεις, εμπόδια και δυσκολίες που καλό θα ήταν να τις παρατηρήσετε από μακριά και να «κόψετε» ότι πιστεύετε πως δεν μπορεί να λυθεί. Είναι μια περίοδος όπου χρειάζεται να είστε ερευνητικοί και να μαθαίνετε νέα πράγματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητά σας, γιατί ίσως έχετε θυμό και μπορεί να γίνουν κάποια σημαντικά λάθη.

Motto της εβδομάδας: Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα μεταφέρετε μέσα στο χώρο της εργασίας σας, γιατί μπορεί να μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας για μια συναισθηματική αγκαλιά και βλέπετε τα πράγματα πολύ ερωτικά. Αυτές τις ημέρες, με μια απλή σας σκέψη, κάθε επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Μόνο όταν είστε δίπλα στη θάλασσα, κοντά σε ένα τζάκι, ή βιώνετε μια συγκινητική στιγμή, μπορείτε να πάρετε «γλυκές» και δημιουργικές αποφάσεις. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το χώρο σας και να βάλετε λίγο περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Η αρμονία και η ομορφιά είναι μια σημαντική πινελιά που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Motto της εβδομάδας: Παραμείνετε σταθεροί/ές στις αποφάσεις σας, αποφεύγοντας τις πολύπλοκες σκέψεις.

ΛΕΩΝ
Έχετε την ανάγκη να ελέγξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να προσφέρετε τα καλύτερα στους δικούς σας ανθρώπους. Υπάρχει ένα πλανητικό σύστημα γεμάτο ενέργειες, που σας βοηθά και σας θυμίζει ότι χρειάζεται να γίνετε ευέλικτοι/ες και επικοινωνιακοί/ές. Οι γεννημένοι/ες το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και με κάποια οικονομικά σας θέματα. Μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις από το παρελθόν, που όμως αν έχετε υπομονή, θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε πιο εύκολα.

Motto της εβδομάδας: Μην πελαγώνετε! Διατηρήστε μια θετική στάση και έτσι θα ανοίξουν όλες οι πόρτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα καταλαβαίνετε ότι είναι απαραίτητο να ανοιχτείτε, να κάνετε περισσότερες γνωριμίες και να επικοινωνήσετε με διαφορετικό τρόπο, στα επαγγελματικά σας θέματα. Σας απασχολεί η βελτίωση των οικονομικών σας, σας δίνονται ευκαιρίες για έξτρα εργασία και αναζητάτε την προσωπική εξέλιξη μέσω γνώσεων σε διάφορους τομείς. Θα γίνετε πιο συναισθηματικοί, γεγονός το οποίο θα σας ωθήσει να  πείτε αλήθειες κάνοντας πικρόχολα σχόλια. Προσέξτε τις οικονομικές συναλλαγές με τους συγγενείς κι αποφασίστε με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα. Ακολουθήστε τον Τοξότη, γιατί παρόλο που σας βάζει εμπόδια και συγκρούεστε, σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Motto της εβδομάδας: Συνδυάζοντας το συναίσθημα, την καρδιά και τη λογική θα πάρετε την σωστή απόφαση.


ΖΥΓΟΣ
Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, αναζωογονείστε κι γίνεστε πολύ δημιουργικοί. Έχετε αρχίσει να κάνετε δειλά-δειλά βήματα, τα οποία ολοένα και μεγαλώνουν και ζητάτε να σας αποδοθεί δικαιοσύνη σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια καλή περίοδος για να αρχίσετε κάτι καινούριο σε οικονομικό επίπεδο, εφόσον το έχετε αποφασίσει. Η Αφροδίτη, σας έδειξε το δρόμο για να κινείστε έξυπνα, θέτοντας στόχους κι έχοντας πάντα ως επίκεντρο την καρδιά. Από την άλλη ο Άρης, ίσως σας ωθεί σε υπερβολές, όμως σας μαθαίνει να χρησιμοποιείτε το θυμό σας δημιουργικά κι όχι σε βάρος των άλλων.

Motto της εβδομάδας: Μάθετε ποιοι είστε και τι θέλετε και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στην καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή εξελίσσεστε, ασχολείστε με ποικίλα θέματα και κάνετε πολλά σχέδια. Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία, επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σας προσδίδει αισιοδοξία και νέο αέρα. Προσέξτε αυτό το διάστημα το βάρος σας, γιατί μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε. Σας χαρακτηρίζει η αντοχή, η δύναμη κι η προσήλωση στο στόχο. Μην αφήνετε όμως το θυμό να σας επηρεάζει αρνητικά και δεχτείτε πως μπορεί κάποιος να σας αλλάξει το πρόγραμμα. Ο Ερμής, ίσως προκαλέσει μια στασιμότητα, κυρίως σε όσους γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο, όμως θα σας δώσει πολύ έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες στα οικονομικά θέματα.

Motto της εβδομάδας: Ξεπεράστε τις εμμονές σας, μην οργίζεστε και θα έρθουν αλλαγές πολύ αναζωογονητικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα με αργές αντιδράσεις, απομονώνεστε κι έχετε περιέλθει στη δίνη των αρνητικών σκέψεων. Κάθε τι που συμβαίνει γίνεται για καλό, ίσως το πλανητικό σύστημα σας προετοιμάζει  για το μέλλον που διαγράφεται καλύτερο, οπότε τώρα είστε σε μια φάση χαλάρωσης, συμπόνιας και με διάθεση να βοηθήσετε όπου μπορείτε. Με τον Σκορπιό, ίσως κάνετε μυστικές επαφές και συνομιλίες. Είστε καχύποπτοι, δεν εμπιστεύεστε και μπορεί να φτάσετε σε σημείο να παρακολουθήσετε άτομα. Από την άλλη πλευρά, κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, που σας βοηθούν σημαντικά σε ερωτικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Motto της εβδομάδας: Πάψτε να είστε καχύποπτοι, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας κι ύστερα τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναδύεται μια νέα πραγματικότητα για εσάς, την οποία ήδη διαπραγματεύεστε, σκέφτεστε μελλοντικές συνεργασίες και τρόπους για να αλλάξετε τη μοίρα σας. Νιώθετε φοβίες κι έχετε ενοχές όσον αφορά την οικογένεια, γεγονός το οποίο επιδεινώνει ο Κρόνος με την έλευσή του. Έχετε την ανάγκη να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας, ακόμα και να αλλάξετε επάγγελμα. Ίσως να μετακομίσετε εκτός πόλης, το οποίο και θα σας ωφελήσει. Αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε συμμαχίες σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο, τις οποίες μπορείτε να κάνετε πράξη. Αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν γνωριμίες με ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για τις επενδύσεις και τα οικονομικά.

Motto της εβδομάδας: Μην εστιάζεστε μόνο στα υλικά αγαθά, επικοινωνήστε και μη φοβάστε να μπείτε σε πιο «βαθιά νερά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε να συμβαίνουν αλλαγές, μπαίνετε σε βαθύτερες σκέψεις και σχέδια, απομακρύνεστε από τη φιλικότητα και την κοινωνικότητα και στρέφεστε στο χρήμα, τις επενδύσεις και την εξασφάλιση του μέλλοντος σας. Ζητάτε τη βοήθεια άλλων ατόμων που θα σας αφυπνίσουν και θα συνδράμουν σε νομικά θέματα. Είστε σε φάση που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας κι ίσως κάνετε μαθήματα αυτογνωσίας και ψυχολογίας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, νιώθετε πως έχετε βαλτώσει οικονομικά κι απογοητεύεστε, ωστόσο η ευκαιρία «καραδοκεί» αρκεί να το πιστέψετε.

Motto της εβδομάδας: Ενώ φαινομενικά είστε ψυχροί, βάζετε χρώμα και συναίσθημα στη ζωή σας κι όλα αλλάζουν εντελώς.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι για εσάς μια θετική περίοδος. Αναλαμβάνετε ευθύνες, παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας, ωριμάζετε, γίνεστε πιο διερευνητικοί και δραστήριοι. Αλλάζει η ερωτική σας ζωή, γίνεται βαθύτερη σε συναισθήματα, πιο πλούσια και πιο ρομαντική. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαήμερου ευνοήστε και θέλετε να κάνετε παιδί, να επενδύσετε, να αλλάξετε δουλειά και γενικότερα να κάνετε πράγματα που δεν είχατε κάνει ως τώρα. Αντίθετα του τρίτου δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση σταθεροποίησης, προσπαθείτε να κοιτάξετε βαθύτερα και να μην αφήσετε υποθέσεις στα «χαρτιά».
Motto της εβδομάδας: Γίνετε πιο συγκεκριμένοι/ες στο σχέδιο και το στόχο σας κι επιτυχία θα είναι δεδομένη.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου