Όταν κόβουμε για να φάμε καρπούζι συνήθως ......
.... πετάμε το λευκό κομμάτι ανάμεσα στην πράσινη φλούδα και την κόκκινη σάρκα του.
Επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι αυτό είναι λάθος, καθώς το λευκό αυτό κομμάτι κάνει πολύ καλό στην καρδιά μας.
Περιέχει την ουσία κιτρουλίνη η οποία βοηθάει τα αγγεία μας να διαστέλλονται και να λειτουργούν καλύτερα. Όταν λοιπόν καθαρίζετεγια να φάτε καρπούζι μην το κόβετε πολύ βαθιά αλλά κρατάτε λίγο από το λευκό επιφανειακό του κομμάτι.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου