ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Κλεμμένες ψυχές......όνειρο καλοκαιρινής νύχτας!



Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν δυο νέα βιβλία που θα τα λατρέψουν εκείνοι ....
.. που ξέρουν από αγωνία.
Κλεμμένες ψυχές, Stuart Neville 
Μια γυναίκα ξυπόλυτη τρέχει στους δρόμους του Μπέλφαστ. Οι διώκτες της είναι μόλις μια ανάσα πίσω της. Την έφεραν στην Ιρλανδία με την υπόσχεση μιας καλύτερης  ζωής, τώρα όμως το μόνο που θέλει η Γκάλια είναι να γυρίσει σπίτι της. Μοναδική της ελπίδα ένας άντρας που της έδωσε έναν σταυρό και το τηλέφωνό του. Θα αφεθεί στο έλεός του αφού δεν έχει πουθενά αλλού να στραφεί.  Ο επιθεωρητής Τζακ Λένον το μόνο που θέλει είναι να περάσει ήσυχα τις διακοπές του  με την κόρη του. Όμως η επιθυμία του δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς ο πόλεμος ανάμεσα σε δυο αντίπαλες συμμορίες αφήνει μια σειρά από πτώματα σε όλο το Μπέλφαστ. Το σκοτεινό μονοπάτι της έρευνάς του θα τον οδηγήσει στην αλήθεια που είναι πολύ πιο απειλητική απ’ ό,τι είχε ποτέ φανταστεί – σε μια θανατηφόρα κούρσα ανάμεσα σε δυο πολύ διαφορετικούς δολοφόνους. 
Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, Arne Dahl 

Φωτεινές σουηδικές νύχτες καλοκαιριού: Μια πολωνή νοσοκόμα, που εργάζεται προσωρινά στη Σουηδία, δολοφονείται άγρια με ένα τσεκούρι. Ένας παραγωγός τηλεοπτικών ριάλιτι πυροβολείται από έναν απαυδισμένο τηλεκριτικό. Ένα οικογενειακό έγκλημα τιμής παίρνει απροσδόκητη τροπή. Οι ύποπτοι συλλαμβάνονται, τα κίνητρά τους είναι προφανή, αλλά η ενοχή τους δεν είναι ξεκάθαρη. Όσο η έρευνα προχωρά, η Ομάδα Άλφα συνδέει τις υποθέσεις μεταξύ τους. Τότε κάτι μεγαλύτερο αρχίζει να σχηματίζεται. Για άλλη μια φορά τα επίλεκτα μέλη της σουηδικής αστυνομίας καλούνται να βάλουν τα κομμάτια ενός παζλ στη θέση τους. Όμως η εικόνα που θα σχηματιστεί θα αφήσει άφωνους ακόμα και τους πιο πεπειραμένους αστυνομικούς.


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου