ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Βρέθηκε το θρυλικό θαλάσσιο τέρας που καταβρόχθιζε τα πλοία των Βίκινγκς!

Ένα τεράστιο, μυθικό θαλάσσιο τέρας, που ζούσε στο Νότιο Ατλαντικό Ωκεανό, εντοπίστηκε με την βοήθεια του Google Earth, κοντά στο νησί της Απάτης στα Νότια Σέτλαντς.....


Ο λόγος για το μυθικό Κράκεν των Βίκινγκς, που μοιάζει με τεράστιο καλαμάρι, μήκους 120 μέτρων το οποίο βύθιζε πλοία, αναφέρει το inquisitr.com.

Στις 9 Απριλίου, με την βοήθεια του Google Earth βρέθηκε να κολυμπά τεράστιο καλαμάρι μήκους 120 μέτρων που μοιάζει με τις περιγραφές των Βίκινγκ ναυτικών για το Κράκεν.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο αυτοί που παραμένουν επιφυλακτικοί με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, εκφράζοντας τους ενδοιασμούς τους για τη γνησιότητά τους.


πηγη


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου