ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Θέλετε να κοιτάξουμε καλύτερα τον Mr Nicklas Pedersen , τον νικητή του Mister World 2014;

                   
Όποιες είπαν ,"Ωωωω! Μου αρέσει", κάποιες άλλες: "Αυτός είναι σε όλες τις φωτογραφίες; Δεν μου αρέσει", θέλετε να κοιτάξουμε καλύτερα τον Mr Denmark, τον νικητή του Mister World 2014;
Ο Nicklas Pedersen είναι 23 ετών και ξυλουργός από την Κοπεγχάγη. Είχε κάνει αίτηση να λάβει μέρος στον διαγωνισμό το 2013, δεν προκρίθηκε, αλλά τον ξαναζήτησαν το 2014. Νίκησε 45 άλλους άνδρες στα ανδρικά καλλιστεία που έγιναν στο Riviera International Conference Centre του Ντέβον στη Βρετανία ώστε να σηκώσει το Κύπελλο του ωραιότερου άντρα στον κόσμο, ξέρασε κατά την διάρκεια των σκληρών δοκιμασιών και τώρα θα φάει παγωτό,  θα ταξιδέψει και θα το ρίξει στην φιλανθρωπία.πάει διακοπές μαζί με τον νέο φίλο του Mr England και φυσικά την κοπέλα του.
Ναι, έχει κοπέλα ο Νίκλας και μάλιστα η σχέση μετράει πολλούς μήνες. Δυστυχώς, κορίτσια, είναι πιασμένο το αγόρι. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι σε long relationship.
Δηλώνει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, τώρα που νίκησε, αν και κατά τη διάρκεια τoυ διαγωνισμού δεν έφαγε ούτε ένα από τα αγαπημένα του γλυκά. Βέβαια όχι ότι και τότε που τα έτρωγε φαινόταν στη σιλουέτα του, αλλά τώρα χρειάστηκε πολύ πειθαρχία.
Personal training και σκληρή δίαιτα με πρωτεΐνες και λαχανικά σου λέει για να κάνει τα six pack του λαχταριστά και να πάρει το χρυσό. Μέχρι την υπόθεση "καλλιστεία", φρόντιζε να κρατιέται σε φόρμα μόνο με ποδόσφαιρο, κολύμπι και γυμναστήριο.

Νέος, ωραίος και ευαίσθητος γίνεται;

Εκτός από όλα τα αναμενόμενα που μπορεί να έχει κάποιος Mister World, όμως, ο Νίκλας φαίνεται όχι έχει κάτι extra. Κάτι ψιλιαστήκαμε μόλις διαβάσαμε ότι παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση - μεταξύ μας τώρα με τον τίτλο θα μπορούσε να αλωνίζει.
Διακρίναμε όμως κάτι γλυκό στις δηλώσεις που έκανε  σχετικά με το τι θα κάνει τα 50.000 δολάρια που κέρδισε ως έπαθλο.
"Δε ξέρω" είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα του είναι τα ταξίδια και οι φιλανθρωπίες. Κανένα ακριβό αυτοκίνητο, καμία σπατάλη (τουλάχιστον από όσα είπε).
Εκτός από το να γίνει Mister World, ακόμα ένα όνειρο ζωής αποτελεί το να ταξιδέψει στην Αϊτή και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ξυλουργός, ώστε να βοηθήσει στην επανοικοδόμηση της.
Εμφανίσιμος, με αντοχές, συντροφικός και φιλάνθρωπος. "Ήμουν ο εαυτός μου γι' αυτό κέρδισα" είπε, προσθέτοντας ότι ανέκαθεν του αναγνώριζαν καλούς τρόπους. Μήπως δικαίως έφτασε την κορυφή;

Δείτε φωτογραφίες που δείχνουν ότι άξιζε τον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου