ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η Kristen Stewart παίρνει τους δρόμους και ο Hugh Jackman την κατάσταση στα χέρια (λεπίδες) του


H πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του εμβληματικού βιβλίου "Οn The Road", ένας χαρακτήρας κόμικς που παίρνει σάρκα και οστά με τη βοήθεια του Hugh Jackman (Τhe Wolverine), ένα γερό θρίλερ μυστηρίου (Thesis on a Homicide) και δύο "Αταίριαστοι" αστυνομικοί σε περιπέτειες.
καθιερωμένη Πέμπτη Πρεμιέρας μαζεύει τις καινούριες ταινίες που θα παίζονται από σήμερα στο σινεμά.

Οn The Road

Βρισκόμαστε στα τέλη του '40 στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ο 24χρονος συγγραφέα Σαλ γνωρίζει τον 20χρονο πρώην φυλακισμένο Νταν και τη νεαρή σύζυγό του -και γεμάτη σεξουαλικότητα, Μαριλού. Οι τρεις τους περνάνε νύχτες γεμάτες αλκοόλ, κάνουν όνειρα για έναν άλλον κόσμο και ετοιμάζονται να δείξουν πώς η μεταπολεμική Beat Γενιά έγραψε ιστορία.
Σκηνοθεσία:  Walter Salles
Πρωταγωνιστούν: Sam Riley, Garrett Hedlund, Kristen Stewart

The Wolverine

Οι φαβορίτες του Hugh Jackman έγιναν μούσι και ο Wolverine ταξιδεύει στη σύγχρονη Ιαπωνία, όπου αντιμετωπίζει έναν εχθρό από το παρελθόν που θα επηρεάσει το μέλλον του. Οι κόποι του πρωταγωνιστή και οι ατελείωτες ώρες που πέρασε στα γυμναστήριαπάντως φαίνεται πως θα ανταμειφθούν σε... δολάρια.
Σκηνοθεσία: James Mangold
Πρωταγωνιστούν: Hugh Jackman, Rila Fukushima, Will Yun Lee

Thesis on a Homicide (Διατριβή για έναν Φόνο)

Ο Ρομπέρτο Μπερμούντεζ, ένας ειδικός στην εγκληματολογία, είναι πεπεισμένος ότι ένας από τους καλύτερους και πιο σοβαρούς μαθητές του, ο Γκονζάλο, ένας είναι ο δράστης μιας φρικτής δολοφονίας που συνέβη έξω ακριβώς από τη σχολή της Νομικής. Αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια, ξεκινά μια προσωπική έρευνα που σύντομα θα του γίνει εμμονή. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Diego Paszkowski και την προσαρμογή του έχει κάνει ο Patricio Vega.
Σκηνοθεσία: Hernán Goldfrid
Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darín, Alberto Ammann, Calu Rivero

De l'autre côté du périph (Οι Αταίριαστοι)

Σε μια παλιά χαρτοπαικτική λέσχη βρίσκεται το άψυχο κορμί της συζύγου ενός πανίσχυρου άντρα της Γαλλίας. Έτσι, δύο εντελώς αταίριαστοι αστυνομικοί, ο Ουσμάν Ντιακιτέ, αξιωματικός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Μπομπινί και ο Φρανσουά Μονζ, επικεφαλής του εγκληματολογικού του Παρισιού, αναλαμβάνουν να συνεργαστούν προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση. Τώρα το αν είναι και αταίριαστοι επί της οθόνης θα το διαπιστώσουμε (αν φτάσουμε) στις αίθουσες.
Σκηνοθεσία: David Charhon
Πρωταγωνιστούν: Omar Sy, Laurent Lafitte, Sabrina Ouazani

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου