ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Kαι το όνομα του διαδόχου είναι...

             ... Τζορτζ Αλεξάντερ                    Λούις
        

Πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε το όνομα του βασιλικού μωρού, το οποίο θα είναι το (αναμενόμενο) Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις.
            
Μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, τα πρακτορεία στοιχημάτων είχαν πάρει ξανά φωτιά: αυτή τη φορά για το όνομα του τρίτου διαδόχου του θρόνου. Έτσι, 50 ώρες μετά τα γεννητούρια, τώρα μαθαίνουμε και το πώς θα ονομάζεται ο διάδοχος.
Τα τελευταία στοιχήματα που ήθελαν ως επικρατέστερο όνομα για τον πιο βαρύ διάδοχο του βρετανικού θρόνου των τελευταίων 100 ετών να είναι το το "Τζορτζ", επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (24/07).
Θυμήσου όσα συνέβησαν εκτός του μαιευτηρίου St Mary's στο Λονδίνο τις δύο προηγούμενες μέρες, μέσα από τα καλύτερα φωτογραφικά κλικ, όπως επίσης και τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου.
                       
περισσότερα μαλλιά από εκείνον!

Λίγα λεπτά μετά, οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο όχημα που θα τους μετέφερε στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Βρετανική "τρέλα" για τον διάδοχο

Η φρενίτιδα σε σχέση με τον διάδοχο ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της Middleton. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα γραφεία στοιχημάτων που, αρχικά πήραν φωτιά για το φύλο  και το βάρος του μωρού, τώρα, πασχίζουν να καταλήξουν στο όνομα: Τα επικρατέστερα είναι τα George ή James.
Το ότι πολλά ζευγάρια νέων γονέων που περιμένουν να δουν πώς θα ονομαστεί ο διάδοχος, για να δώσουν το ίδιο όνομα στα παιδιά τους, να το σχολιάσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου