ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Campionato με... τρέλα!

                          ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ


       Campionato με... τρέλα!

Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Chatillon, όπως και πέρυσι. Οι προπονήσεις είναι πάντα ανοιχτές για τους οπαδούς, που πρέπει όμως να πληρώσουν (έστω φθηνό) εισιτήριο. Πέρυσι, στο ίδιο μέρος, σε 10 μέρες κόπηκαν 27.000 εισιτήρια. Φέτος διατέθηκαν... 50.000 και ήταν sold out οι προπονήσεις καθημερινά για να δουν Τέβες, Γιορέντε, Ογκμπόνα.
Η Νάπολι έχασε τον Ματσάρι, αποχωρίστηκε και τον Καβάνι αλλά μπαίνει στη νέα εποχή παραπάνω από ομαλά. Ο Ράφα Μπενίτεθ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό (!), οι Μέρτενς, Καγιεχόν, Αλμπιόλ επίσης και ο Ιγκουαΐν προκάλεσε σκηνές παράνοιας στο αεροδρόμιο ενώ το πάρτι θα κορυφωθεί στο Dimaro όπου γίνεται η προετοιμασία. Σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθε η δήλωση του Μαραντόνα για Ιγκουαΐν και... Τέβες, φτιάχοντας κλίμα ένα μήνα πριν τη σέντρα.
Η Φιορεντίνα πούλησε τον Γιόβετιτς που είχε φροντίσει με τη δήλωση του περί Γιουβέντους να γίνει μαύρο πρόβατο και απέκτησε τον Μάριο Γκόμες, αναγκάζοντας έτσι... 25.000 οπαδούς της να πάνε στο «Αρτέμιο Φράνκι» παραληρώντας στην επίσημη παρουσίαση του! Πήρε και τον Χοακίν, περιμένει να της βγει ο Ρόσι, δεν έχασε κανένα βασικό μέλος της (πλην Γιόβετιτς) και ο Αντρέα Ντέλα Βάλε υπόσχεται κι άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις.
Η Ρόμα, όσο τραγελαφικά κι αν είναι αυτά που κάνουν οι οπαδοί της λόγω του χαμένου τελικού στο Coppa Italia, κάνει μια χαρά κινήσεις ως τώρα. Ο Μπενάτια είναι πιο εγγύηση από τον Μαρκίνιος τον οποίο ο Σαμπατίνι κατάφερε να πουλήσει για 35 εκατ. ευρώ στην Παρί Σ.Ζ. κάνοντας τη σπουδαιότερη κίνηση του ως παράγοντας, ο Ντε Σάνκτις θα έχει περισσότερη όρεξη από τον φευγάτο επί ένα χρόνο Στεκέλενμπουργκ και ο Στρούτμαν οδήγησε εκατοντάδες τιφόζι στο αεροδρόμιο Fiumicino για την υποδοχή του.
Την ίδια ώρα, στη Λάτσιο δηλώνουν όλοι ευτυχισμένοι καθώς η ομάδα έχει ενισχυθεί με προσεκτικές κινήσεις και δεν έχει χάσει κανέναν, στη Μίλαν έτρεχαν στο αεροδρόμιο τον Ιανουάριο για τον Μάριο Μπαλοτέλι και η ομάδα φέτος είναι πιο έτοιμη από πέρυσι και στην Ιντερ, με το νεανικό δίδυμο Ικάρντι-Μπελφοντίλ μπροστά, ξέρουν ότι με τον Ματσάρι θα γίνουν ομάδα. Αν βρουν λεφτά, μέσω Τοχίρ, μπορεί να γίνουν και... καλή ομάδα.
Ολος αυτός ο ενθουσιασμός έχει προκύψει -και αυτό είναι το σημαντικότερο- χωρίς να έχουν ξοδευτεί του κόσμου τα χρήματα... Η Γιουβέντους πήρε Τέβες, Γιορέντε, Ογκμπόνα με 26 εκατ. ευρώ συνολικά και έχει πουλήσει για 8 τον Τζιακερίνι και θα κάνει απόσβεση με τον επιθετικό που θα πουληθεί αν υπολογίσουμε και τα 4 εκατ. από τον Μέλο.
Η Νάπολι κινείται βασικά έχοντας τα λεφτά από την πώληση του Καβάνι, η Φιορεντίνα πούλησε τον Γιόβετιτς για περισσότερα από όσα έδωσε για τον Γκόμες, η Ρόμα έκανε μια χαρά συμφωνίες με Ουντινέζε και Αϊντχόφεν για Μπενάτια και Στρούτμαν.
Τα ιταλικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν γιατί είχαν περάσει χρόνια από όταν πήγαιναν στο Campionato μέσα σε ένα καλοκαίρι τόσα ονόματα κι έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας, πρώην παράγοντες και ποδοσφαιριστές κάνουν ήδη προβλέψεις για τη νέα σεζόν, οι τιφόζι ανυπομονούν για τη σέντρα και τα γραφεία στοιχημάτων ασχολούνται με το ποιος θα είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ καθώς οι υποψήφιοι, πλέον, είναι πολλοί...

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου