ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πώς θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια της μαμάς του;

Πώς θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια της μαμάς του;
Οφείλεις να την εντυπωσιάσεις, διακριτικά!
Στις περισσότερες ελληνικές οικογένειες, η μαμά είναι ο αρχηγός της οικογένειας και τα πάντα πρέπει πρώτα να περάσουν από την έγκρισή της, γι' αυτό πρέπει να την κερδίσεις!
Δεν αποκλείεται να βρεθεί μπροστά σου μία γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και κεφάτη, που σίγουρα θα σε υποδεχτεί με θετική διάθεση. Εσύ, φαντάσου ότι θα συναντήσεις μια φίλη, με την οποία θα κουβεντιάσετε περί ανέμων και υδάτων. Φρόντισε να αποβάλλεις το άγχος σου και να είσαι αυθόρμητη και ευχάριστη. Ντύσου απλά και καθημερινά, χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς να δείχνεις συντηρητική. Θα περάσεις το τεστ της πρώτης γνωριμίας με άριστα, αν η μητέρα Κριός αντιληφθεί ότι είσαι ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια, ενέργεια και πάνω από όλα ειλικρίνεια, που θα φροντίζεις και θα αγαπάς το γιό της!
Στην πρώτη σας συνάντηση, σίγουρα θα είναι καχύποπτη και επιφυλακτική. Πολλές από τις ερωτήσεις που θα σου κάνει ενδέχεται να είναι "παγίδα", απλά και μόνο για να τεστάρει την προσωπικότητά σου. Για να την εντυπωσιάσεις, αρκεί να φανερώσεις την γλυκύτητά σου, να είσαι διακριτική και να την βεβαιώσεις με τους τρόπους σου ότι λατρεύεις την οικογένεια! Όσο για την εμφάνισή σου, ξέχνα τα πολύ εντυπωσιακά ή προκλητικά ρούχα. Όσο πιο θηλυκά και απλά συνάμα, τόσο το καλύτερο!
Αν επισκεφθείς το πατρικό, δε θα πας με άδεια χέρια- θα της προσφέρεις οπωσδήποτε γλυκά ή λουλούδια. Στην όποια συζήτηση κάνετε, δείξε ενδιαφέρον να μάθεις περισσότερα πράγματα για αυτήν, αλλά και για τα παιδικά χρόνια του γιού της! Είναι εύκολο από την πλευρά σου να την εντυπωσιάσεις, για να διατηρήσεις την συμπάθειά της όμως, θα πρέπει να την πείσεις ότι ο σκοπός σου δεν είναι να αποτραβήξεις τον γιό της και να πάρεις τη θέση της ενώ καλό είναι να  μην προσπαθήσεις να κερδίσεις την οικειότητα από την πρώτη στιγμή ισοπεδώνοντας κάθε απόσταση. Μετά τη συνάντησή σας, είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία επαφή μαζί της και να παροτρύνεις το γιό της να την επισκέπτεται πιο συχνά. Αν νιώσει ότι ο γιός της δεν την παραμελεί εξαιτίας της σχέσης σας και εσύ είσαι φιλική απέναντί της, σίγουρα θα τα πάτε περίφημα!


queen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου