ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόσκληση σε Γάμο (Destination Wedding)!

Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ έχουν πολλά κοινά: Και οι δύο μισούν τη νύφη, τον γαμπρό, τον γάμο, τους εαυτούς τους και, κυρίως, ο ......
..... ένας τον άλλο. Για 72 ώρες, είναι παραβάτες στον παράδεισο! Όμως, μια σειρά απρόβλεπτων καταστάσεων θα τους αναγκάσει να έρθουν κοντά και πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν τον δρόμο του μυαλού ή της καρδιάς.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 6 Σεπ 2018
Διανομή: Odeon
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά
Δραμεντί | 90' |
 
- Συντελεστές :
Keanu Reeves Ηθοποιός ....Frank
Winona Ryder Ηθοποιός ....Lindsay
  Dj Dallenbach Ηθοποιός ....Ann
Victor Levin Σκηνοθετης
Victor Levin Σεναριογράφος


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου