ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10/9 έως 16/9 !

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ θα δεις πολλά πράγματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα θέλεις να βάλεις πολλά πράγματα στην τάξη τους που .....
...... μέχρι τώρα ήταν μπλεγμένα. Οι ικανότητες που θα έχεις για να αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις θα είναι μοναδικές. Κάνε σωστό πρόγραμμα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στις λύσεις που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλύτερα και εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που σε γεμίζει συνέχισε και μην σταματάς γιατί αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις και ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος για να μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα προλάβεις όλα αγαπητέ Ταύρε. Είσαι από τα ζώδια που βάζουν προγραμματισμό αυτό να κάνεις και αυτή την περίοδο ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και τρέχεις μετά να τα διορθώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να λύσεις θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά δεν πιστεύω αυτή την θετική περίοδο να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια γιατί σε περιμένει πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολλή δουλειά συνεχίζεται και έχεις έντονη αβεβαιότητα για την δουλειά σου. Από την Τρίτη που ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο σε ευνοεί και δεν πρέπει να ανησυχείς για τις δυνατότητες σου γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που θα αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος και εντάσεις. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Με την εύνοια του Άρη από την Παρθένο εκκρεμότητες που αφορούν θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται έτσι όπως θέλεις αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή στην Παρθένο, στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά αλλά πολλές φορές έχεις πολλές εντάσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να μιλήσεις μαζί του και να κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα που θα φέρει και μια νότα ανανέωσης. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι ο Άρης από την Παρθένο θα σου δώσει όλα τα φόντα για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Σε βεβαιώνω ότι μπορεί τα έξοδα σου να είναι πολλά αλλά θα αρχίσουν και τα έσοδα σου να αυξάνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Όλη την εβδομάδα αυτή αγαπητέ Καρκίνε θα ασχοληθείς με προβλήματα που είναι σε στασιμότητα και στην επίλυση τους. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχεις θα βρεθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί την τελευταία περίοδο από το πολύ άγχος που έχεις υπάρχει ένας εκνευρισμός στην σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου. Πέρνα τον χρόνο σου με δικά σου άτομα όσο μπορείς καλύτερα και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτο εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα αγαπητέ Λέοντα. Η επικοινωνία σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Από την Τρίτη που θα μπει ο Άρης στον Υδροχόο η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή ο δυναμισμός σου στα ύψη και έτσι θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα συμβούν κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα που θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά αγαπητέ Παρθένε. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου γιατί και με την εύνοια του Ερμή που έχεις και είναι στο ζώδιο σου όλα θα πάνε μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή στο ζώδιο θα σου δίνει ακόμη περισσότερο ερωτισμό από ότι έχεις και αυτή η περίοδος θα χαρακτηρίζεται από πολύ πάθος και έντονη ανάγκη να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου αυτή την περίοδο κινήσου ανάλογα γιατί οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι ότι κάτι καλό θα συμβεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της δουλειάς σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Πρέπει να ηρεμήσεις, να μην αγχώνεσαι, να προγραμματιστείς περισσότερο και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα έξοδα και οι σπατάλες θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου, θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές αγαπητέ Ζυγέ. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους και όλα θα σου πάνε πρίμα και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες όπως και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες και πολλά πράγματα στην ζωή σου θα αρχίσουν και θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Σκορπιέ παρόλο που εσύ βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία και άγχος για να κάνεις ακόμα περισσότερα και να είναι όλα τέλεια. Από την Τρίτη που ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες σε θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και όλα τα άλλα έπονται και θα είναι και έτσι όπως τα θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε αυτή την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου για προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνο μην συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και ακολουθείς τον δρόμο της μοναξιάς διασκέδασε όσο μπορείς και σε βεβαιώνω ότι με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου περίοδος θα φέρει τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Πρέπει να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι πολλές υποχρεώσεις, το τρέξιμο και οι στόχοι που θέλεις να φτάσεις αγαπητέ Τοξότη σε έχουν αποσυντονίσει και δεν μπορείς να δεις τα δικά σου άτομα και να τους προσφέρεις αυτά που θέλεις. Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο θα σε επηρεάσει θετικά. Δεν νομίζεις ότι έφτασε ο καιρός να δεις και εσύ λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες;
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου δίνει ο Ερμής ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σε βάζουν σε ερωτηματικά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί σε τίποτε σε ότι του ζητήσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά ακόμη συνεχίζει να παραμένει στην ζωή σου αυτό το διάστημα δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Θα έρθουν ευκαιρίες που θα κάνεις την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Να προσέχεις σε αυτά που λες γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες σου χωρίς σοβαρό λόγο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε θα κατακλύζεσαι από διάφορα προβλήματα που όπως συνήθως θα είναι των άλλων και εσύ μέσα στην μέση για να δώσεις λύσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που θα κάνει την καθημερινότητα σου καλύτερη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την περίοδο αυτή θα έχεις πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε τις προτάσεις σου ώστε να περάσεις ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να βρεις το ταίρι που περιμένεις εδώ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φέρουν καινούργια ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά θα μπορείς να τα καταφέρεις όλα έτσι όπως θέλεις αγαπητέ Υδροχόε. Από την Τρίτη που θα μπει ο Άρης στο ζώδιο σου κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό θα μπορούν να λυθούν αυτή την περίοδο αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από το Σκορπιό είναι στο χέρι σου για να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις όλες αυτές τις ιστορίες που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά σε φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν ακόμη συνεχίζεις να είσαι μαζί με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι τώρα έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείς να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα ώστε να βρεις και εσύ το ταίρι που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείς τα οικονομικά σου με πολύ σύνεση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Προσπάθησε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ιχθύ να βγεις από το καβούκι σου να ανοίξεις τα φτερά σου και να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα σε όλα αυτά που θέλεις και τα σχέδια που έχεις να πραγματοποιήσεις. Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο και σε ευνοεί θα σου φέρει όλες τις ευκαιρίες που θέλεις για να φτάσεις στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου μην τα κρατάς μέσα σου και δεν μιλάς και χαλάει η ψυχολογία σου. Μίλησε μαζί του και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου να υπάρχει φρόντισε να κινηθείς ανάλογα γιατί η παρούσα περίοδος που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ευνοεί σε καινούργιες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά παρόλο που εσύ πάντα κάτι βρίσκεις για να τρώγεσαι. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες και αλλαγές που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου