ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Θεραπεύοντας τον καρκίνο από μέσα προς τα έξω!

Η βραβευμένη ταινία Θεραπεύοντας τον καρκίνο είναι διάρκειας δύο ωρών, σε δύο μέρη, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων....

Το 1ο μέρος Θεραπεύοντας τον καρκίνο, ασχολείται με τις αποτυχίες των συμβατικών θεραπειών καρκίνου και δείχνει πως η συμβατική ιατρική άγρια ​​- και παραπλανητικά - υπερβάλλει τα οφέλη των θεραπειών, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους κινδύνους.

Θα σας παράσχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιολογήσετε με ακρίβεια τους κινδύνους και τα οφέλη οποιασδήποτε θεραπείας και να μιλήσετε έξυπνα στο γιατρό σας για τέτοιες θεραπείες. Υπάρχει επίσης ένα τμήμα σχετικά με την «βιομηχανία καρκίνου», το οποίο εξηγεί το ιστορικό των θεραπειών του καρκίνου, την καταστολή εναλλακτικών θεραπειών και γιατί η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση είναι οι μοναδικές θεραπείες που διατίθενται στην επικρατούσα ιατρική.

Το 2ο μέρος του Θεραπεύοντας τον καρκίνο, δείχνει πώς ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί επιτυχώς με διαιτητικές θεραπείες και φυσική συμπλήρωση. Εξηγεί τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με τον καρκίνο, δείχνει πώς οι δίαιτες που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση του καρκίνου είναι πιο επιτυχημένες από τις συμβατικές θεραπείες, συζητά τα εκπληκτικά ευρήματα έρευνας με τον Τ. Colin Campbell (Συγγραφέας του βιβλίου The China Study – Η Μελέτη της Κίνας) και έχει συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν αναστρέψει καρκίνους με δίαιτα. Συζητά επίσης τη συμπλήρωση και γιατί η στάση είναι σημαντική στην αναστροφή όχι μόνο του καρκίνου, αλλά και κάθε ασθένειας.

Πέρασαν 10 χρόνια μέχρι αυτό το ντοκιμαντέρ να γίνει ελεύθερο (δωρεάν), για να μπορέσω να το αναρτήσω... απολαύστε το...

Πηγή: www.RaveDiet.com


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου