ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Μαλακτικό Ρούχων: Φτιάξτε το Μόνοι σας Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ!


Έχετε πολλά στο μυαλό σας και δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξεχάσετε να αγοράσετε μαλακτικό ρούχων που σας τελείωσε. Τι θα ...
......  γίνει, όμως, τώρα που θέλετε να βάλετε πλυντήριο και δεν έχετε μαλακτικό ρούχων; Υπάρχει λύση και βρίσκεται στο μπάνιο σας. Δείτε ποια είναι αυτή…

Για να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο μαλακτικό ρούχων θα χρειαστείτε:

2 φλ. μαλακτικό μαλλιών
6 φλ. χλιαρό νερό
3 φλ. λευκό ξίδι
Ανακατέψτε τα τρία αυτά υλικά στο μπουκάλι του μαλακτικού σας, κλείστε το καπάκι και κουνήστε ελαφρώς το μπουκάλι. Δεν θέλετε να δημιουργηθεί αφρός. 
Το μαλακτικό σας είναι έτοιμο για χρήση.

Αν βαριέστε την όλη διαδικασία μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε σκέτο λευκό ξίδι.

Αν θέλετε να προσθέσετε και λίγο άρωμα στο μαλακτικό σας και να κάνετε τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή.

Θα χρειαστείτε:

1 λίτρο νερό
1/2 λίτρο λευκό ξίδι
250 γρ. σόδα
20 σταγόνες από αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (λεβάντα, λεμόνι, μέντα)
Ξεκινήστε ανακατεύοντας όλα τα υλικά μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι με καπάκι. Σε κάθε πλύση σας προσθέτετε 1/4 φλ. από το μείγμα και βάζετέ το στην υποδοχή του πλυντηρίου που είναι ειδική για μαλακτικό. Πριν από κάθε χρήση μην ξεχνάτε να ανακινείτε το μπουκάλι.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου