ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Οι τάσεις στα μαλλιά για τις σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2018/2019!

Οι τάσεις φέτος εκφράζουν το δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας η οποία πλέον είναι ένας συνδυασμός σαγήνης στην εμφάνιση με punk ιδιοσυγκρασία......
Οι τάσεις στα χτενίσματα για τις σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2018/2019, δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Τη φετινή σεζόν, οι τάσεις τιμούν και αναβιώνουν με σύγχρονη απόδοση την γυναίκα-επαναστάτρια σχεδόν σε όλες τις δεκαετίες που άφησε ιστορία, αυτές των 50s, 60s, 80s και 90s. Τα μαλλιά εκφράζουν το δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας η οποία πλέον είναι ένας συνδυασμός σαγήνης στην εμφάνιση με punk ιδιοσυγκρασία. Τα αξεσουάρ μαλλιών επιστρέφουν δυναμικά, οι επιμελώς ατημέλητοι κότσοι εισχωρούν στα luxurious στιλ και τα μαλλιά μας εμφανίζουν όλο τους το μεγαλείο με όγκο και υφή. Η γυναίκα απελευθερώνεται, εκφράζει τον αυθορμητισμό της με χειμερινό wet look σαν μόλις να απόλαυσε τη βροχή αντί να τρέξει έντρομη να προφυλαχθεί, οι κυματισμοί και η φυσικότητα επανέρχονται ενώ σαν μια άλλη “αρχηγός της φυλής” κάνει γνωστή την παρουσία της το χώρο με εντυπωσιακά αξεσουάρ και μεγαλειώδεις όγκους. Δείτε παρακάτω, μερικές από τις βασικότερες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τα μαλλιά για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018-2019, όπως παρουσιάστηκαν από τους διάσημους οίκους.
Επιμελώς ατημέλητοι κότσοι
Ο επιμελώς ατημέλητος ψηλός κότσος, βγαίνει από το σπίτι και πηγαίνει ακόμη και στο γραφείο, για να δώσει μια πιο ανάλαφρη αίσθηση στο αψεγάδιαστο στιλιστικά look. Ατημέλητα τουφάκια συμπληρώνουν ιδανικά το hairstyle.
Chanel f2018
Όγκος
Το κακό κορίτσι των 50s και 60s επιστρέφει. Οι punk όγκοι είναι εδώ με σκοπό να κατακλύσουν ακόμη και τα γραφεία. Ένα δυναμικό hairstyle, μεταδίδει επαναστατικά vibes. Aκόμη και επιλέξετε την πιο ήπια εκδοχή του, το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε.
Miu Miu f2018
Αναδεικνύουμε τη φυσική κατάσταση των μαλλιών μας
Αν τα μαλλιά σας είναι σπαστά, τότε φέτος οι τάσεις θα σας αφήσουν ιδιαιτέρως ικανοποιημένες αφού ο φυσικός όγκος των μαλλιών μας αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο χωρίς να δαμάζεται. Οι φυσικές μπούκλες στιλιζάρονται με προϊόντα και όχι με εργαλεία που τις θέλουν τέλειες, ενώ ο όγκος ξεκινά από τη ρίζα.
Dolce and Gabbana f2018
Ρετρό χωρίστρες
Τα μαλλιά έρχονται όλα στη μια πλευρά ανεξαρτήτως μήκους, όμως κρατούν τον απόλυτο όγκο με τη χωρίστρα να ξεκινά από χαμηλά στο πλάι. Με έμπνευση από τα 80s, αυτό το look δίνει μια ανάλαφρη διάθεση στην εμφάνισή σας.
Anna Sui f2018
Σαγητευτικοί κυματισμοί
Τα κυματιστά μαλλιά δίνουν γοητεία στην εμφάνιση και ενδείκνυται για τα ραντεβού με σκοπό την… αποπλάνηση. Χωρίς ιδιαίτερο όγκο στη ρίζα και με ελαφρύ σπάσιμο στο τελείωμα, τα μαλλιά μας θυμίζουν λίγο από καλοκαίρι.
 Bottega Veneta f2018
Celebrity Hair
Τα υγιή, δυνατά μαλλιά που λάμπουν, είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα trends της νέας σεζόν. Όπως ακριβώς τα μαλλιά των celebrities που είναι σχεδόν πάντα περιποιημένα και λαμβάνουν την αμέριστη φροντίδα των ειδικών, έτσι και αυτή η τάση θέλει τα μαλλιά αψεγάδιαστα.
Dior f2018
Woke up like this
Ένα από τα hairlooks που θα κερδίσουν πολλούς πόντους από τις πολυάσχολες γυναίκες, είναι αυτό που παραπέμπει ότι είναι ελαφρώς ατημέλητο μετά τον ύπνο. Τα μαλλιά χτενίζονται καλά και αφήνονται ελεύθερα να κινηθούν στο σχήμα που έχουν αποκτήσει από τον ύπνο.
Isabel Marant f2018
Αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ αποτελούν σημαντική προσθήκη στο hair style μας. Με ρετρό, μεγαλειώδη διάθεση, επανέρχονται στέκες, τσιμπιδάκια και headpieces που θα μας θυμίσουν στιλ παλαιότερων δεκαετιών.
Rykiel f2018
Κορδέλες
Οι κορδέλες αποκτούν πιο ροκ στιλ και δημιουργούνται με υλικά που αποπνέουν δυναμισμό, όπως για παράδειγμα η δερματίνη. Συνδυάζονται με ατημέλητους κότσους για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Tom Ford f2018
Iconic
Το καρέ εμπνέεται από τις chic και επιβλητικές εμφανίσεις της Jackie Kennedy. Τα μαλλιά κρατούν το φυσικό τους χρώμα, το καρέ ανεβαίνει αρκετά ψηλά και δέχεται όγκο, styling και αξεσουάρ. Ένα χτένισμα που δεν αποτυγχάνει ποτέ να σας δείξει κομψή όλες τις ώρες της ημέρας.
Moschino f2018
Χειμερινό wet look
Το wet look του χειμώνα, θέλει ροκ διάθεση και λιγότερο styling. Ατημέλητο και δυναμικό, αυτό το look δείχνει μια ροκ σταρ που μόλις έκανε βόλτα στη βροχή και το απόλαυσε όσο τίποτα.
Roberto Cavalli f2018



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου