ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 28/5 έως 3/6 !


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μπαίνεις σε περίοδο που οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και το τρέξιμο αρκετό αγαπητέ Κριέ. Μην κινηθείς βιαστικά γιατί .....
..... αυτή η περίοδος χρειάζεται αρκετή περισυλλογή σε ότι κάνεις ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Περίοδος που μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί. Κάνε αυτό που σου λέω και θα περάσεις υπέροχα. Και αν ακόμη η μοναξιά βασανίζει την ζωή σου νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις λίγο και να δεις μερικά πράγματα πιο θετικά να βγεις να διασκεδάσεις και θα δεις ότι η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Η Πανσέληνος που γίνεται την Τρίτη στον Τοξότη θα σε ευνοήσει αρκετά. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές αγαπητέ Ταύρε. Μην ξεχνάς ότι πολλά πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Φρόντισε λοιπόν να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και προπάντων να μην αγχωθείς καθόλου γιατί τα τελευταία γεγονότα σε έχουν αποσυντονίσει .
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Να περιμένεις στιγμές γεμάτες έρωτα πάθους και ρομαντισμού. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα γεμίσει την ζωή σου ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που σου υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα κάνεις πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει είναι καιρός να τις τακτοποιήσεις. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα γιατί στο μέλλον θα φέρουν επιτυχία. Τα έξοδα οι υποχρεώσεις και το άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψουν ούτε αυτή την εβδομάδα. Αυτό που σου τονίζω είναι να μην παρασυρθείς για άλλη μια φορά να κάνεις περιττές αγορές και έξοδα γιατί πάλι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι υποθέσεις που σε αφορούν θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα και έτσι δεν θα αγχωθείς. Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στον Τοξότη αλλά και τον Ερμή που την Τετάρτη μπαίνει στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ δυναμικότητα και ότι θελήσεις θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο πρόσεξε γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σου. Για να αποφύγεις φασαρίες με το ταίρι σου δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά είναι σίγουρο ότι θα την διώξεις πολύ μακριά γιατί κοντά σου θα έχεις το ταίρι που θα γνωρίσεις και θα σου δίνει την ευτυχία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Έχεις πολλές ιδέες που μπορείς με μεγάλη ευκολία να τις πραγματοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες καλύτερα θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα στα μέσα της εβδομάδας. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φρόντισε αυτή την περίοδο να συμπεριφερθείς λογικά αγαπητέ Καρκίνε, να μην αγχωθείς και πάνω από όλα αν γίνει κάτι πριν αρχίσεις και φωνάζεις, συζήτησε το. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν που πατάνε και τι θέλουνε μην χαλάσεις τώρα αυτά που έχεις φτιάξει με πολύ κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα μπορέσει να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές ώστε να μπορέσεις να λύσεις κάποια προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κάτι ευχάριστο το Σαββατοκύριακο μαζί με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις έχεις ακόμη καιρό να κινηθείς ανάλογα ώστε να κάνεις την γνωριμία που θα ομορφύνει την ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά παρόλο που νευριάζεις από μερικές καταστάσεις που καθυστερούν. Κράτησε την ψυχραιμία σου μην πεις λόγια που δεν πρέπει και σε βεβαιώνω ότι στην πορεία τα πράγματα θα έρθουν όπως τα θέλεις. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την περίοδο πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα από αυτά που κάνεις αγαπητέ Λέοντα. Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στον Τοξότη έφτασε ο καιρός να βάλεις σημαντικές προτεραιότητες στην ζωή σου να σταματήσεις να καταπιέζεσαι και να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Θα έχεις όλη την δυναμικότητα που χρειάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αν δεν αναφερθείς στο ταίρι σου σε θέματα που έχουν περάσει και έχουν στεναχωρήσει και εσένα αλλά και εκείνο. Κάνε τις προτάσεις σου για θέματα ευχάριστα και δώσε άλλο τόνο ανανέωσης στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις σε βεβαιώνω ότι αν δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις θα το βρεις πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που έχεις και θέλεις να τα υλοποιήσεις άμεσα, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη η βοήθειά τους. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις ενώ τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σε πνίγουν καθημερινά. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να ισορροπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται την Τρίτη στον Τοξότη αλλά και ο Ερμής που θα μπει την Τετάρτη στους Διδύμους θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι προβληματικές να βρουν τις καλύτερες λύσεις αγαπητέ Παρθένε. Άρχισε να βλέπεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά γιατί δυνατότητες έχεις και μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που αυτή την στιγμή δεν σου πάνε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και αυτή την περίοδο θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να οργανώσεις κάποια απόδραση που θα σε έκανε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας και που θα περάσεις καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη έχεις μοναξιά στην ζωή σου το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του να βρεις το ταίρι που ήθελες εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι, αυτή την περίοδο στην δουλειά σου να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για αλλαγές καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ζητήματα οικογένειας αλλά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας αγαπητέ Ζυγέ. Θα έχεις όλη την δυναμικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν μέχρι τώρα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο συνεχίζει να σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Περίοδος που μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αν δεν έχεις ταίρι αλλά και να λύσεις πολλά προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου θα σου φέρουν μεγάλη ευτυχία και ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ. Έχεις κάποιες μικρές εκκρεμότητες που αν δεν δώσεις άλλες αναβολές θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις πολύ καλά. Προτάσεις που θα σου κάνουν σε συμβουλεύω να φυλάς λίγο τα νώτα σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου θα σε νευριάσουν και θα αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την περίοδο η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο αγαπητέ Σκορπιέ. Κάποια οικογενειακά θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αν δεν έχεις τελειώσει ήδη υπάρχουσα θέματα που σε αφορούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αρχή της εβδομάδας θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με χαμηλούς τόνους και μέσα από την συζήτηση προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Και αν ακόμη δεν έχει βρει το άλλο σου μισό μην το βάζεις κάτω. Κινήσου όπως ξέρεις μόνο εσύ και με την ευστροφία και την εξυπνάδα που έχεις σου εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις σιγά - σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή δεν μπορούσες να πετύχεις. Επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον αλλά και με θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σταματούν την ανοδική πορεία σου αγαπητέ Τοξότη. Η Πανσέληνος που γίνεται την Τρίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει όλα τα εφόδια που θέλεις ώστε να φτάσεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα. Για να αποφύγεις τα προβλήματα προσπάθησε να έχεις πολύ καλή συμπεριφορά στο ταίρι σου και περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να μην έχεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς να διασκεδάζεις περισσότερο και με τις καλές επιρροές των πλανητών η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να έρθει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από Τετάρτη που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους και σε ευνοεί θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας μια χαρά και θα έχεις και καταπληκτικές ιδέες για καινούργια σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά θα δεχτείς προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς από την πρώτη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Περίοδος που θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν γιατί η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις κάποιο προγραμματισμό και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί από το τρέξιμο της τελευταίας περιόδου τον έχεις ξεχάσει τελείως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να περάσεις ένα υπέροχο διάστημα στην σχέση σου που θα είναι γεμάτο ερωτισμό και ρομαντισμό. Το ταίρι σου θα είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Και αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου σε βεβαιώνω ότι ο καιρός έφτασε. Η Αφροδίτη βάζει το χέρι της και η γνωριμία που περιμένεις έρχεται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδα σου και να μην κάνεις καθόλου περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Περίοδος που οι αλλαγές θα διαδέχεται η μία την άλλη αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να προετοιμαστείς και να ετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο. Επιτέλους έφτασε η περίοδος που θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες και για εσένα. Κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία που σε περιμένει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα στην σχέση σου σε συμβουλεύω να μην τα συζητήσεις αυτή την περίοδο γιατί θα έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Αργότερα θα είναι καλύτερα. Και αν ακόμη η μοναξιά ταλανίζει την ζωή σου μην απογοητεύεσαι αλλά διασκέδασε την όσο καλύτερα μπορείς. Σε βεβαιώνω ότι οι πλανήτες φυλάνε κάτι πολύ καλό για εσένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της δουλειάς σου τα πηγαίνεις πολύ καλά αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά και να μην κάνεις αλλαγές. Στα οικονομικά προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Από την Τρίτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου αφήνουν μια γλυκιά ικανοποίηση. Ο Ερμής που θα μπει την Τετάρτη στους Διδύμους θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς αγαπητέ Ιχθύ. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα για να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν ακόμη. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου θα μπορέσει να κινηθεί σε καλά επίπεδα αν μιλήσεις με το ταίρι σου και ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Μην απομακρύνεσαι από κοντά του και προπάντων μην έχεις εγωιστική συμπεριφορά. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοείσαι να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περνάς καλά μαζί του. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις αλλαγές σε κάποια θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιούν. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδα σου.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου