ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 21/5 έως 27/5 !


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Προσπάθησε αυτή την περίοδο αγαπητέ Κριέ να βγεις από το καβούκι σου, να ανοίξεις τα φτερά σου και να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα σε όλα αυτά που θέλεις και τα .....
...... σχέδια που έχεις να πραγματοποιήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται την Τρίτη στον Αιγόκερω θα σου φέρει όλες τις ευκαιρίες που θέλεις για να φτάσεις στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο, η σχέση σου θα είναι καλή αυτή την περίοδο αλλά θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που θα σε γεμίζει ψυχικά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί με την εύνοια της Αφροδίτης δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά παρόλο που εσύ πάντα κάτι βρίσκεις για να τρώγεσαι. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες και αλλαγές που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό αγαπητέ Ταύρε για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο θα έχεις πολύ δυναμισμό και καλή επικοινωνία και ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις τις καταστάσεις. Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρχει στασιμότητα στην σχέση σου αυτή την περίοδο. Με τον έντονο ερωτισμό και την δραστηριότητα που έχεις θέλεις να έχεις πάντα δράση. Μην κάθεσαι λοιπόν, κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις όπως θέλεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί πολύ σύντομα κάτι καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις στην δουλειά σου όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Απόφυγε να μεταφέρεις την υπερένταση σου, στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα θέλεις δεν θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση ώστε να μην έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος και εντάσεις. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Οι πλανήτες σου δίνουν πολύ καλές επιρροές. Εκκρεμότητες που αφορούν θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται έτσι όπως θέλεις αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί την τελευταία περίοδο από το πολύ άγχος που έχεις υπάρχει ένας εκνευρισμός στην σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου. Πέρνα τον χρόνο σου με δικά σου άτομα όσο μπορείς καλύτερα και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Σε βεβαιώνω ότι μπορεί τα έξοδα σου να είναι πολλά αλλά θα αρχίσουν και τα έσοδα σου να αυξάνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις πολύ ενέργεια και φαντασία για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Καρκίνε. Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να σου δίνει τις καλές επιρροές του και να φτάνει την επικοινωνία σου στο απόγειο της. Η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου δίνουν όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου η Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι με το μέρος σου και θα φέρει αυτό που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την περίοδο θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και κάποια καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και μετά να πιάσεις αλλά θέματα. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα. Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο του Ταύρου η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή, ο δυναμισμός σου στα ύψη και έτσι θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην σχέση σου αρκεί βέβαια πάντα να μην ξεχνάς ότι θέλεις να κάνεις την σχέση σου καλύτερη και να φέρεις το ταίρι σου περισσότερο κοντά σου. Δηλαδή αποφεύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου μπορείς να τη διώξεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και εσύ με πολύ όρεξη να τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αγαπητέ Παρθένε. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και θέλεις να τις τελειώνεις όλες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Όλα πάνε πολύ καλά απόφυγε να έχεις ανασφάλειες για την δουλειά σου γιατί δεν θα μπορείς να αποδώσεις όπως πρέπει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά και θα έχεις και πολύ καλές ιδέες αγαπητέ Ζυγέ. Θα έχεις πολύ ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς άμεσα γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο θα ομορφύνει όλες τις καταστάσεις θα δοθούν λύσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις τι στόχους έχεις βάλει και να ξέρεις ότι θα μπορείς όλα να τα πετύχεις με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα θα σου ξεκινήσει αγαπητέ Σκορπιέ με πολύ καλές προοπτικές. Ο Ερμής που είναι στον Ταύρο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές και όλα θα σου πάνε πολύ καλά και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά και αυτή την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που έχεις δημιουργήσει. Και αν είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να την διώξεις μακριά. Έχεις όλα τα φόντα να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες όπως και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που πριν σε κούραζαν αλλά κάποιες καινούργιες εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν αρκετά αγαπητέ Τοξότη. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί και σε βεβαιώνω ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι που τα νομίζεις. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδώσεις σου αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο ανεβάζει τον ερωτισμό σου. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι και να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καλές ιδέες που θα έχεις θα σε κάνουν να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Υδροχόε θα έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά θα μπορείς να τα καταφέρεις όλα έτσι όπως θέλεις. Ο Ερμής που είναι στον Ταύρο θα φτάσει την δυναμικότητα σου στα ύψη. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό θα μπορούν να λυθούν αυτή την περίοδο αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις που θα έχεις στην σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματα που νιώθεις για εκείνο. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείς τα οικονομικά σου με πολύ σύνεση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσει, να ρίξεις τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε αγαπητέ Ιχθύ. Κάποια γεγονότα θα αλλάξουν την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι έχεις φέρει πολλά θέματα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θα κάνεις πολλές ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις και κάποιες απόψεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βάλει το μαγικό της χέρι και θα σε επηρεάσει θετικά. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου