ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!



Πλούσια δράση, σασπένς και δραματικές στιγμές στις νέες επιλογές της εβδομάδας στον κινηματογράφο.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...






«Deadpool 2»
Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις ξύλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα. Ο Γουέιντ αυτή τη φορά, εκτός από τον Κέιμπλ, θα παλέψει με Νίντζα, την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και όποιον του σταθεί εμπόδιο.
Σκηνοθεσία: David Leitch, Σενάριο: Rhett Reese, Paul Wernick και Ryan Reynolds, Ερμηνεύουν: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz και Morena Baccarin.



«50 Φορές Άνοιξη» (Aurore)
Η Aurore, χωρισμένη από τον σύζυγό της, έχει μόλις χάσει τη δουλειά της ενώ μαθαίνει ότι πρόκειται να γίνει γιαγιά. 'Ετσι σιγά σιγά βρίσκεται στο περιθώριο της κοινωνίας, αλλά όταν τυχαία πέφτει πάνω στη μεγάλη αγάπη της νεανικής της ηλικίας, στυλώνει τα πόδια της και αρνείται να συνεχίσει την κατρακύλα. Μήπως είναι η ώρα να ξαναρχίσει τη ζωή της;
Σκηνοθεσία: Blandine Lenoir, Σενάριο: Jean-Luc Gaget και Blandine Lenoir, Ερμηνεύουν: Agnès Jaoui, Thibault de Montalembert, Pascale Arbillot και Sarah Suco.



«Βασιλικοί Γάμοι» (L'échange des princesses)
1721. Ο Φίλιππος της Ορλεάνης, Αντιβασιλέας της Γαλλίας, έχει μια τολμηρή ιδέα. Ο εντεκάχρονος Λουδοβίκος ΙΕ' πρόκειται να στεφθεί βασιλιάς και μια «πριγκιπική ανταλλαγή» θα επέτρεπε στη χώρα να διασφαλίσει την ειρήνη με την Ισπανία μετά από μακροχρόνιο πόλεμο, ο οποίος έπληξε οικονομικά και τα δύο βασίλεια. Ο Αντιβασιλέας προτείνει να παντρευτεί ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου την κόρη του, Δεσποινίδα του Μονπενσιέ, και σε αντάλλαγμα να παντρευτεί ο Λουδοβίκος ΙΕ' την τετράχρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας. Έτσι, οι μικροί μελλόνυμφοι θα γίνουν, παρά τη θέλησή τους, πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Marc Dugain, Ερμηνεύουν: Lambert Wilson, Anamaria Vartolomei, Olivier Gourmet και Catherine Mouchet.



«Η τελευταία σημαία» (Last Flag Flying)
Αυτοί οι πεζοναύτες έχουν μια αποστολή. Τριάντα χρόνια αφού υπηρέτησαν μαζί στο Βιετνάμ, ο Λάρι αναζητεί το Σαλ και το Ρίτσαρντ για να αποχαιρετήσουν μαζί το γιο του, που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.
Σκηνοθεσία: Richard Linklater, Σενάριο: Richard Linklater και Darryl Ponicsan, Ερμηνεύουν: Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Steve Carell και J. Quinton Johnson.



«Too Much Info Clouding Over My Head»
Ο Βασίλης, ένας σκηνοθέτης στα 35 γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε καθοδική επαγγελματική πορεία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει, ένα έπος εποχής με ερωτικό τρίγωνο. Πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να παίξει σε μια διαφήμιση κινέζικης μπύρας, να κινηματογραφήσει ένα φιλανθρωπικό γκαλά στα βόρεια προάστια και να σκηνοθετήσει μια ξεπεσμένη πρώην ηθοποιό σταρ της τηλεόρασης που θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο ερμηνεύοντάς τις «Τρεις Αδελφές» του Τσέχωφ σε μονόλογο. Παράλληλα ο Βασίλης πρέπει να διαχειριστεί την εξουσιαστική παραγωγό του, την παθητικά επιθετική μητέρα του, τις ανασφάλειες της κοπέλας του, τον καρκίνο που του χτυπά την πόρτα, την τεράστια συλλογή από έργα τέχνης που άφησε πίσω ο συλλέκτης πατέρας του και κυρίως τον κακό (πολύ κακό) του εαυτό.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Βασίλης Χριστοφιλάκης, Ερμηνεύουν: Βασίλης Χριστοφιλάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Λένα Ουζουνίδου και Λένα Δροσάκη.



«Το ταλέντο» (Le brio)
Μετά από ένα περιστατικό, ένας λαμπρός καθηγητής νομικής, γνωστός για τις εκρήξεις του, αναγκάζεται να συμβουλεύει μια φοιτήτρια που αδίκησε για ένα διαγωνισμό ομιλίας. Εκεί τόσο ο καθηγητής, όσο και η φοιτήτρια θα έρθουν αντιμέτωποι με τις προκαταλήψεις τους και τους ίδιους τους εαυτούς τους.
Σκηνοθεσία: Yvan Attal, Σενάριο: Victor Saint Macary, Yaël Langmann, Yvan Attal και Noé Debré, Ερμηνεύουν: Daniel Auteuil,  Camélia Jordana, Yasin Houicha και Khouadra Nozha Khouadra.



«Εσύ διαλέγεις» (L'embarras du choix)
Καθημερινά καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσά σε διάφορα πράγματα, η σαραντάχρονη Τζουλιέτ όμως αδυνατεί να αποφασίσει. Έχει μάθει να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν, μέχρι που γνωρίζει δύο γοητευτικούς άνδρες και αυτή την φορά θα πρέπει μόνη να επιλέξει ποιος πραγματικά της αρέσει.
Σκηνοθεσία: Eric Lavaine, Σενάριο: Laure Hennequart, Eric Lavaine και Laurent Turner, Ερμηνεύουν: Alexandra Lamy, Jamie Bamber, Arnaud Ducret και Emmanuelle Jacques.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου