ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πώς να αρωματίσετε το σπίτι σας με την ηλεκτρική σκούπα!


Αποτέλεσμα εικόνας για καθαρο σπιτι

Αν θέλετε να μυρίζει το σπίτι σας όμορφα όλη την ημέρα μπορείτε να το κάνετε χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε αποσμητικά χώρου.....

Υπάρχει ένας τρόπος να αρωματίσετε τους χώρους του σπιτιού ενώ τους καθαρίζετε με την ηλεκτρική σκούπα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε το σάκο της σκούπας με τα σωστά υλικά και να ξεκινήσετε το καθάρισμα με ένα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δείτε μερικές λύσεις για ευχάριστο άρωμα όλη μέρα...

- ποτ πουρί, στικάκια κανέλας ή μοσχοκάρυδο τριμμένο.

-βαμβάκι το οποίο θα έχετε βουτήξει στο αγαπημένο σας άρωμα ή σε αιθέριο έλαιο λεβάντας, πικραμύγδαλου, μέντας κλπ.

Κάτι ακόμη που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής: Πριν σκουπίσετε το χαλί σας, ψεκάστε το με μαγειρική σόδα που όχι μόνο θα διώξει τις μυρωδιές, αλλά και τα ακάρεα.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου