ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 30/4 έως 6/5 !

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα αρχίσεις αγαπητέ Κριέ να βλέπεις πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι. Αρχίζουν και μπαίνουν πολλά πράγματα στην σειρά τους. Ο Ερμής, που είναι ......
...... στο ζώδιο σου θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Με τις καλές επιρροές του Ερμή που είναι στο ζώδιο σου η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Τώρα αν πάλι έχεις μοναξιές πάρε τα πάνω σου γιατί με το παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης που είναι στον Αιγόκερω θα σε ευνοήσει να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται την Δευτέρα στον Σκορπιό και σε ευνοεί αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ταύρε θα μπορέσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να τακτοποιήσεις υποθέσεις που υπάρχουν από παλιά τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στον φιλικό. Όλη σου η εβδομάδα θα έχει κάποιες υποχρεώσεις και θέματα που θέλεις να τελειώνεις αλλά όλα θα πάνε πολύ καλά και στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα και θα μπορέσεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα αν μιλήσεις με το ταίρι σου και λύσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σας προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το Σαββατοκύριακο αν βγάλεις τον ρομαντισμό σου θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Και αν πάλι δεν έχεις ταίρι η καλή διάθεση που θα έχεις και ο έντονος ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί υπάρχουν αυτή την περίοδο αρκετά θέματα που σε απασχολούν και πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δώσεις τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Δίδυμε και θα μπορέσεις να κάνεις πάρα πολλές δραστηριότητες. Φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκνευρίζεσαι με καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά. Απέφυγε αυτή την περίοδο να αναφερθείς σε καταστάσεις που έχουν περάσει και σε έχουν στενοχωρήσει. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί και μπορεί να κάνει την σχέση σου ιδανική. Πάντως αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από το ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι και να κάνεις περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία σου αγαπητέ Καρκίνε θα είναι πολύ καλή(σε ευνοεί ο Ερμής από τον Κριό)θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου ζητήματα και σε προβληματίζουν ακόμη. Με τον Άρη που είναι στον Αιγόκερω θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να τα πας καλά αν δεν εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Ο Άρης από τον Αιγόκερω φέρνει τέτοια θέματα στην επιφάνεια όπως και καταστάσεις που έχουν περάσει και φέρνουν αντιθέσεις. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σου δίνει πολύ γοητεία. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση χρησιμοποίησε τα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλές καταστάσεις που θα πρέπει να λύσεις. Υπάρχουν κάποια θέματα που μπορεί να σε πιέζουν ψυχολογικά. Η Πανσέληνος που γίνεται την Δευτέρα στον Σκορπιό, σε ευνοεί και θα έρθουν ευκαιρίες για να μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τις ευθύνες της καθημερινότητας και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να κάνεις κάποια πολύ όμορφη πρόταση στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι πλανητικά θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να έχεις επιτυχία στους τομείς που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να αναφερθείς σε καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και έχουν περάσει. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Διδύμους σου δίνονται οι καλύτερες επιρροές για να κάνεις την σχέση σου πολύ καλύτερη. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό και ερωτικό. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι που θέλεις η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Συναντήσεις για συνεργασίες μπορείς να τις κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή από τον Κριό να σε ευνοεί, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει με προγραμματισμό αλλά και με σύνεση να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για διάφορα θέματα γιατί όλα τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε αυτή την περίοδο να μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου για να μπορέσει να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην σχέση. Αλλαγές για να γίνει καλύτερη η σχέση σου μπορείς να τις κάνεις αυτή την περίοδο. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη που σε ευνοεί από τον Αιγόκερω αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στην δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια. Στα οικονομικά σου θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή θα τα πας πολύ καλά στους τομείς που σε ενδιαφέρουν αγαπητέ Σκορπιέ. Με την Πανσέληνο που γίνεται την Δευτέρα στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε θέματα που μπορεί μέχρι τώρα να μην σου αρέσουν. Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Η Πανσέληνος σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Το Σαββατοκύριακο μια μικρή απόδραση θα σας έφερνε ακόμη πιο κοντά. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι αυτή την περίοδο θα μπορείς να βρεις πολύ εύκολα αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να τις σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Κριό να σου δίνει τις καλύτερες επιρροές ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις αγαπητέ Τοξότη. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου μίλησε με δικά σου άτομα και σε βεβαιώνω ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Κριό και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε προικίσουν με περισσότερο ερωτισμό και θα δώσεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις την σχέση σου ακόμη πιο όμορφη από ότι είναι τώρα. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά καλό για να βρεις το ταίρι που έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου αγαπητέ Αιγόκερε δίνει πολύ καλές επιρροές για να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να λύσεις και πολλά θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσεις να περάσεις ρομαντικά και έτσι ακριβώς όπως θέλεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το έτερον ήμισυ να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις γρήγορα μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη στο ζώδιο σου θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποιείσαι εκκρεμότητες που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται την Δευτέρα στον Σκορπιό αγαπητέ Υδροχόε η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε δέσμευε η στασιμότητα και δεν έδινες λύσεις αυτή την εβδομάδα θα κάνεις πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα και θα δώσεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αν κάποιες καταστάσεις που έχουν περάσει δεν τις αναφέρεις στο ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και δείξε στο ταίρι σου ότι είναι απαραίτητο για εσένα. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει πολύ χαρά στην ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται την Δευτέρα στον Σκορπιό αγαπητέ Ιχθύ θα έχεις πολύ δυναμικότητα και καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα που είναι σε στασιμότητα. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους πολλές καταστάσεις στην σχέση σου θα αλλάξουν και θα γίνουν πολύ καλύτερες. Προβλήματα που υπήρχαν τώρα θα μπορέσουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο που θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις ταίρι με τις τόσο καλές επιρροές της Αφροδίτης κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει αυτή την περίοδο
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η εξυπνάδα σου και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σε κάνουν να κερδίσεις τόσα που πριν μπορεί να σου φαινόντουσαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΠΗΓΗ


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου